Σελίδα 98 από 173 ΠρώτηΠρώτη ... 488896979899100108148 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 971 έως 980 από 1723

Θέμα: Ποδοσφαιρικά-αθλητικά-οπαδικά και άλλα...

Περιοχή
    VOLOS
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Koyotte Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όλοι οι δήθεν αντικειμενικοι το τόπι λένε ότι γουστάρουν. Αυτό που δε λένε είναι το πόσο βαζελοι είναι. Οι πιο τάχα μου δεν ασχολούμαι με ομάδες αλλά πετάω τη χολή μου προς τον ολυμπιακό, είστε τα βαζελακια, οι υπόλοιποι έχουν συνήθως το θάρρος να πουν ποιον πραγματικά υποστηρίζουν, πέραν του να είναι αντιολυμπιακοι
    Ενταξει δεν ξερεις να φαλτσαρεις σεντρα με τα αριστερο ,και πιτσιρικας μαλλον στο βουπου το ριχνες οποτε σου σκαγε στα ποδια το τοπι.
    Αν εχεις παιξει μπαλα καταλαβαινεις τι λεω .
    Αν οχι ειναι λογικο να τα γραφεις αυτα

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    κανε στην ζωη σου οτι θες απλα καντο μονος σου μην περιμενεις απο κανενα τιποτα

Περιοχή
    VOLOS
    Rides
    1

Προεπιλογή

Όλοι οι δήθεν αντικειμενικοι το τόπι λένε ότι γουστάρουν. Αυτό που δε λένε είναι το πόσο βαζελοι είναι. Οι πιο τάχα μου δεν ασχολούμαι με ομάδες αλλά πετάω τη χολή μου προς τον ολυμπιακό, είστε τα βαζελακια, οι υπόλοιποι έχουν συνήθως το θάρρος να πουν ποιον πραγματικά υποστηρίζουν, πέραν του να είναι αντιολυμπιακοι
    Δεν ειμαι βαζελος γιατι να ειμαι.
    Αν και τον εχω υποστηριξει πολλες φορες στο παρελθον.γιατι.......
    1.εφερε στην ελλαδα το τσουκου τσουκου μπολ...το ξερεις τι ειναι καμια σχεση με την μπαλαρα των μεγαλων μεταγραφων.
    2.ειχε κατι παιχτες αστα να πανε.κατι γκουμομπασιναδες ,κατι καραγκουνιδες,κατι παπαδοπουλους ,κατι .......αστα οτι να ναι
    Ολοι αυτοι μαζι με κατι αλλους αχρηστους που ηταν αναξιοι να σταθουν διπλα στις παιχταρες του ολυμπιακου πηραν το τσουκου ,τσουκου μπολ και πηγαν και πηραν ενα ευρωπαικο τιτλο
    Ο ολυμπιακος που ηταν , διακοπες και ξεκουραση στις δαφνες των αμετρητων διακρισεων
    Εεεε καποια στιγμη κοπηκαν και απο το βαζελο οι καλες συνηθειες και το γυρισε στους ιτσ μπιτσ και αλλα λογια
    Γιατι να τον υποστιριξω

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο atha Εμφάνιση μηνυμάτων
    kai xereis mallon me pianou lefta tous efere etsi opos kai o koskotas : me ta klemena apo ton elliniko lao .

den einai to thema ekei : giati griniazete oi gavroi san paratimenes gomenes otan kopike to 80-20? ti perimene diladi ? na einai ston aiona ton apanta den ginete ayto .kalytera na deite ti ktisate auta ta 20 xronia kai ti kataferate stin europi ?tora an mporeite na deite kai ti katastrepsate mazi akoma kalytera alla den elpizo se thaumata
    i gnomi mou einai oti to elliniko podosfairo tha itan aiones pio mprosta an autes oi 40 koupes auta ta xronia moirazontan pros olous .kai pali tis perisoteres mallon o gavros tha tis eperne mia kai eixe to xrima na ferei paixtes
    apla omos opos me olous tous monaxofaides s auton to kosmo sto telos skane kai tous trone oloi oi alloi mazi ,
    Mιλάτε λες και το ποδόσφαιρο άρχισε το 1996...
    Θυμάστε τι γινόταν πριν;
    Με μπιστόλια μπουκάρανε στο γήπεδο.
    Άλλες ομάδες είχανε πιάσει στα πράσα με επιταγές σε ανθοδέσμες.

Rides
    1

Προεπιλογή

Ατυχώς, τα φάλτσα τα είχα στο δεξί πόδι και μπαλίτσα δόξα τω Θεω έχω παίξει πολύ στη ζωή μου, σε ξερά γήπεδα if you know που λένε και στα βουπου. Χαίρομαι πάντως που έστω και με τον τρόπο σου παραδέχεσαι στο τέλος ότι είσαι βαζελακος. Φιλικά πάντα και καλά να είμαστε, εμείς να παίρνουμε κάτι παλτά σαν το Τζιοβάνι και σεις να κάνετε πορείες μέσω Εθνικής.

Περιοχή
    VOLOS
    Rides
    1

Προεπιλογή

οχι δεν καταλαβες ΤΟ ΒΟΥΠΟΥ , οχι τα β.π των αθηνων , το βουπου ειναι αλλο στο τοπι , δεν στο μαθαν στην προπονηση , στο πανιωνιο παντως μας το μαθαινανε τοτε ,
    δεν πειραζει ρωτα θα μαθεις
    τωρα σου απαντω με τον τροπο μου.οσο για τον τζιοβανι προσκυναα οσο θες καλυτερος ηταν ο γιαννακοπουλος και ο γεωργατος( μεγαλο αριστερο μπακ με πολλα κιλα α......δια)ασε που ο γαινακοπουλος εχει και ενα ευρωπαικο τροπαιο στην καριερα του και μεταγγραφη στα 26 του στην αγγλια. ο τζιοβανι που ηρθε εκει που αφησα ο αλλος

Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτά τα μάθαιναν στις μπαλαδοφατσες, όχι στους άσχετους σαν εμένα. Γεωργάτος και Γιαννακοπουλος ήταν πολυτέλεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Τζιοβάνι ήταν απλά χλιδή, μεταγραφή από Μπαρτσα και παίκτης της Εθνικής Βραζιλίας. Με κάτι τέτοιους όμως έπαιρνε τίτλους ο Ολυμπιακός, με τη διαιτησία κατ' εσάς που αδικουσε τους γκουμομπασιναδες.

Περιοχή
    VOLOS
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτά τα μάθαιναν στις μπαλαδοφατσες, όχι στους άσχετους σαν εμένα. Γεωργάτος και Γιαννακοπουλος ήταν πολυτέλεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Τζιοβάνι ήταν απλά χλιδή, μεταγραφή από Μπαρτσα και παίκτης της Εθνικής Βραζιλίας. Με κάτι τέτοιους όμως έπαιρνε τίτλους ο Ολυμπιακός, με τη διαιτησία κατ' εσάς που αδικουσε τους γκουμομπασιναδες.
    το μεγα τζιο στον εστειλε η μπαρτσα να παρει παιχνιδια και δεν ξανακοιταξε ποτε πισω. ΗΤΑΝ δε τετοια η πορεια του και τα μαγικα του παιχνιδια που οι αλλες ομαδες στην ισπανια ετρεξαν και κατα λαθος πηραν τον τριανταφευγα ΝΤΕΜΗ και εναν ασχετο ΤΣΙΑΡΤΑ .αλλα ο μαγος εδω Ελλαδα να εντοιπωσιαζει τοσοι πολυ κααθε χρονια που χαζεψαν παλι στην ισπανια και ηρθαν και πηραν το Μπασινα .Οταν Ο ΜΑΓΟς ΤΖΙΟ (η αλλιως τζιο walker ο περιπατητης ) ηρθε στην ελλαδα τον ξεχασαν στην εθνικη βραζιλιας αλλα δεν ξεχασαν το Ζιλμπερτο σιλβα ,μαλλον μαγευτηκαν τοσο και δεν ηξεραν τι εκαναν .Σχολιο και απορια εκφραζω

Περιοχή
    VOLOS
    Rides
    1

Προεπιλογή

τωρα πως ο ξεχασμενος εγινε μαγος δεν το καταλαβαινω.
    τελος παντων .ααυτα για αποψε
    παντως αμα γυρισει το μαστακι με την ΑΕΚ στο οακα μην μου λετε μετα για αθλους , ψαξτε κανα στοιχημα να δειτε αποδοση (οχι ελλαδα ) και μετα ξααναμιλαμε για διατητες και δηθεν μπαλα.
    ''αν προσεβαλα καποιο παλικαρι εγινε κατα λααθος και στα πλαισια του πειραγματος οχι επι προσωπικου "

Rides
    1

Προεπιλογή

Ήρθε με μεταγραφή κι όχι δανεικός. Αυτό το πρόβλημα έχετε οι αντικειμενικοι, τα λέτε όχι όπως έγιναν αλλά όπως θα θέλατε να έχουν γίνει και τα παρουσιάζετε και ως πραγματικότητα. Γράψε ο,τι θες από δω και πέρα και τι ομάδα είσαι μάθαμε και τι σημαίνει αντικειμενικος.

Rides
    1

Προεπιλογή

Πραγματικά θα μας πέσουν τα μαλλιά με αυτά που διαβάζουμε.
    Ο Giovanni σε 68 παιχνίδια είχε 18 γκολ με την Barcelona. Στα περισσότερα έπαιξε αλλαγή. Έφυγε γιατί είχε κακές σχέσεις με τον Φαν Χαλ τότε.
    Το ότι εξισώνετε τους Έλληνες παίκτες με τον μάγο, πραγματικά είναι το μεγαλύτερο ανέκδοτο.

Όλοι οι φίλαθλοι έχουν να λένε για τον παίκτη αυτόν και εσείς μιλάτε για Μπασινάδες κτλπ.
    Τι να πω...

Ξέρουμε πως πήρε ο Κόκκαλης τον Τζιοβάνι.
    Όμως δεν είδα ποτέ να λέτε κάτι για τον Βαρδινογιάννη τον αρχιλαθρέμπορο πετρελαίου ή τον Μελισσανίδη που με τον τρόπο τους κλέβουν το κράτος.

11. The Following User Says Thank You to Harisp For This Useful Post:

katsaraios (20-04-17)

Σελίδα 98 από 173 ΠρώτηΠρώτη ... 488896979899100108148 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP