Π.Α.Ο.Κ...
Π.Α.Ο.Κ...
CHKO3CI (09-05-17)
CHKO3CI (09-05-17)
ελπιζω να μην εισαι δικηγορος φιλε στην ζωη σου.
το οτι ξεσικωσες πεντε πινακακια δεν σημαινει οτι παραθετεις αποδειξεις .
σου εξηγω για πολλοστη φορα οτι μιλαω με βαση αυτα που εζησα και ζω ακομη , αυτα δεν τα ξερω μονο εγω λογω καποιας ιδιοτητας αλλα βουηζει η χωρα ολοκληρη.(οχι μονο φυσικα για τον ολυμπιακο )
τωρα αν περιμενεις τη ρεμουλα , και την απατεωνια του καθε ενα νατην βρεις αναρτημενη στο διαδυκτιο τοτε...............καλα μιλαω για σανο και χορτα δικιο εχω
δεν εχω μενος και καμια κακια για τον ολυμπιακο , τον κραζω οπως κραζω και τους αλλους ,
κανε στην ζωη σου οτι θες απλα καντο μονος σου μην περιμενεις απο κανενα τιποτα
Τα πινακακια, τα οποία δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω, τα έβαλε άλλος. Αν θες να στηρίζεσαι σε φήμες, δικαίωμα σου, εγώ έχω μάθει να κρίνω με αποδείξεις. Οπότε, φίλε μου, θα σε προτιμούσα για μάρτυρα του αντιδικου και όχι δικό μου.
Για να επανέλθουμε, μιας και τους κράζεις όλους όπως λες, για την Πυλαία και τη Λεωφόρο, υποθέτω κάτι θα ξέρεις...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Koyotte : 10-05-17 στις 19:32
Πιστεύω ότι δεν χρειάζονται αναλύσεις σε τέτοιο βαθμό για πράγματα και καταστάσεις που εμείς είναι αδύνατον να γνωρίζουμε,αν περιορίσουμε τα σχόλια στο βαθμό που επιτρέπει ένα ποδοσφαιρικό γεγονός,λίγο πλάκα λίγο καζούρα....νομιζω θα είναι καλύτερα
LEONIDASKAL (10-05-17), Nino (19-05-17), wheelman (25-05-17)