Σελίδα 97 από 231 ΠρώτηΠρώτη ... 47879596979899107147197 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 961 έως 970 από 2308

Θέμα: τέλη κυκλοφορίας - έκτακτη εισφορά - κατάθεση πινακίδων ΙΙ

Rides
    1

Προεπιλογή

Εννοεί οτι 1/7 θα μπορούν να πληρώσουν 1/2 απο τα ΤΚ !

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελικά όλα οκ...

Άντε με το καλό οι νέες άδειες σε όλους. Όλα έλαβαν τέλος, χωρίς πολλά πολλα.

Θωμά ,γράψε άμα θες την διαδικασία

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πάμε μηχανολογικο με ρτην παλιά άδεια και ζητάμε να μας εκδοσουν καινούρια. Οι καινούριες αναγράφουν και την πρώτη πρώτη άδεια και όχι ρτην κοροϊδία πρώτη άδεια στην Ελλάδα.

Πάμε εφορια, δηλώνουμε την αλλαγή και έτοιμοι.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

4. The Following 9 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (25-06-14), BILL007 (25-06-14), bill_m3 (26-06-14), Bitz (26-06-14), katsaraios (27-06-14), Leonidas_E39 (27-06-14), pilot (25-06-14), VanVIC (26-06-14), Vassilis ///M (26-06-14)

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Θέλουν κάποιο αποδεικτικό για την ηλικία του αυτοκινήτου?

* fb page flickr

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Προεπιλογή

Στην εφορια τηβ καταθετεις στο τμημα αυτοκινητων ή καπου αλλου????
    insane in the ///Midbrain

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

υποθέτω στο τμήμα αυτοκινήτου. δεν πήγα ο ίδιος να κάνω την αλλαγή. αυτό είναι το μόνο εύκολο...ακόμα και να μην είναι στο τμήμα αυτοκινήτου, αν πας εκεί, αυτοί θα γνωρίζουν σε ποιο γραφείο να σε στείλουν.

όσων αφορά για λοιπά χαρτιά, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΠΤ. Η διαδικασία είναι πολύ απλή. πάμε με την άδεια μας και την ταυτότητα στο μηχανολογικό και ζητάμε να ακυρώσουν την παλιά άδεια και να μας εκδόσουν καινούρια. αν μας ρωτήσουν γιατί, η απάντηση είναι μία...για να φαίνεται η ημερομηνία πρώτης αδείας του αυτοκινήτου.

μόλις την πάρουμε πάμε εφορία για να δηλώσουμε την αλλαγή. αφού τελειώσουμε με την εφορία, μπαίνουμε στο λογαριασμό μας στο ταξις και ενημερώνουμε την ημερομηνία και εκεί. για το δικό μου το τάξις ήταν ήδη ενημερωμένο, για του αδερφού μου χρειάστηκε να το αλλάξουμε μόνοι μας. το θέμα είναι ότι αλλάζει αν δηλωθεί στην εφορία. αν δεν έχει δηλωθεί, το πλαίσιο με την ημερομηνία του αυτοκινήτου είναι κίτρινο, πράγμα που κάνει το πλαίσιο νεκρό και δεν μπορείς να το αλλάξεις.

κάντε το και μην τους αφήνετε σε χλωρό κλαρί τους μπάσταρδους...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

8. The Following 6 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (26-06-14), chrisgiapz3 (26-06-14), EVERGET (26-06-14), Leonidas_E39 (27-06-14), pilot (26-06-14), Vassilis ///M (26-06-14)

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

όσων αφορά για λοιπά χαρτιά, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΠΤ. Η διαδικασία είναι πολύ απλή. πάμε με την άδεια μας και την ταυτότητα στο μηχανολογικό και ζητάμε να ακυρώσουν την παλιά άδεια και να μας εκδόσουν καινούρια. αν μας ρωτήσουν γιατί, η απάντηση είναι μία...για να φαίνεται η ημερομηνία πρώτης αδείας του αυτοκινήτου.
    Ωραίος!!!!

Ευχαριστώ Θωμά,απο βδομάδα θα πάω να φτιάξω και την δικιά μου,θα ενημερώσω.

* fb page flickr

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ax kαι να μπορούσα να αλλάξω και πινακίδες....αλλά

* fb page flickr

11. The Following 6 Users Say Thank You to Bazil Van Sinner For This Useful Post:

A8hnaios (26-06-14), chrisgiapz3 (26-06-14), doctore (26-06-14), Leonidas_E39 (27-06-14), TakisKal (26-06-14), Vassilis ///M (26-06-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

υποθέτω στο τμήμα αυτοκινήτου. δεν πήγα ο ίδιος να κάνω την αλλαγή. αυτό είναι το μόνο εύκολο...ακόμα και να μην είναι στο τμήμα αυτοκινήτου, αν πας εκεί, αυτοί θα γνωρίζουν σε ποιο γραφείο να σε στείλουν.

μόλις την πάρουμε πάμε εφορία για να δηλώσουμε την αλλαγή. αφού τελειώσουμε με την εφορία, μπαίνουμε στο λογαριασμό μας στο ταξις και ενημερώνουμε την ημερομηνία και εκεί. για το δικό μου το τάξις ήταν ήδη ενημερωμένο, για του αδερφού μου χρειάστηκε να το αλλάξουμε μόνοι μας. το θέμα είναι ότι αλλάζει αν δηλωθεί στην εφορία. αν δεν έχει δηλωθεί, το πλαίσιο με την ημερομηνία του αυτοκινήτου είναι κίτρινο, πράγμα που κάνει το πλαίσιο νεκρό και δεν μπορείς να το αλλάξεις.

κάντε το και μην τους αφήνετε σε χλωρό κλαρί τους μπάσταρδους...
    Αυτο με την δηλωση στην εφορια ειναι σιγουρο?
    Διοτι αντιμετωπισα το ιδιο θεμα.
    Με εστειλε η λογιστρια μου στην εφορια στο τμημα αυτοκινητου να ρωτησω, και δηλωσαν αγνοια.Επισης, ο υπαλληλος με εστειλε στο τμημα εισοδηματος.Εκει μου ανεφεραν οτι απο το μηχανολογικο ενημερωνουν αυτοματα την εφορια, η εφορια ΔΕΝ μπορει να αλλαξει τα στοιχεια του αυτοκινητου.
    Σε μενα με την παλια αδεια, ΔΕΝ υπηρχε η δυνατοτητα αλλαγης πρωτης μερας κυκλοφοριας.
    Για γνωστη μου ομως με την νεα αδεια οπως λετε κι εσεις, ο λογιστης της απλα εβαλε την πρωτη ημερομηνια κυκλοφοριας.Αρα η δυνατοτητα επιλογης στο pc, μαλλον δινεται απο το μηχανολογικο??

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Πηγα σημερα και πηρα τα @@ μου για φετος
    Η διαδικασια ειναι απλη. Θα πατε στο υπουργειο να βρειτε το φακελο εισαγωγης, θα δωσετε τη παλια αδεια και θα βγαλετε τη νεα. Οταν και οποτε τη βγαλουν. Για να μη ζαλιζω το κεφαλι μου με τους αχρηστους του δημοσιου (αφου προχθες για αλλο λογο εφαγα 3 ωρες στην εφορια για κλειδαριθμο, και μολις μπηκε ο βοηθος του λογιστη μας στη ΔΟΥ και ρωτησε τι κανω με πηγε σε ενα αλλο δωματιο στη ζουλα και τελειωσα σε 2 λεπτα.) τα εδωσα σε εναν ανθρωπο μου και χθες βραδυ τη πηρε, σημερα το πρωι μου εδωσε τη νεα (παει και η πρασινη, χαρτι πηρα).
    Με την αλλαγη αυτη κααααααααααααποια στιγμη θα ενημερωθει και το taxis. Για να γινει αμεσα, (τουλ. για Αθηνα) πρεπει να πατε στο ΚΕΠΥΟ στο Μοσχατο με την αδεια και ΑΤ. Θα τα αλλαξετε και αυτοματα θα ενημερωθει το Μεταφορων και το Taxis.

Τα @@ μου τα πηρα γιατι 1η αδεια ΕΕ εχω 12/1/2004 και για 12 (ΔΩΔΕΚΑ!!) δεν με πιανει 10ετια. Στο διαολο και ασχημο ψοφο να εχουν.

14. The Following User Says Thank You to fanisk For This Useful Post:

Thomelef (27-06-14)

Σελίδα 97 από 231 ΠρώτηΠρώτη ... 47879596979899107147197 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP