Σελίδα 96 από 133 ΠρώτηΠρώτη ... 46869495969798106 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 951 έως 960 από 1323

Θέμα: BMW 3er E46 Navigation 7" Monitor

Rides
    1

Προεπιλογή

ναι τα φιλτρα που εβαλες ειναι αντιπαρασιτικα φιλτρα και κοβουν αυτο το παρασιτο το οποιο ναι μπορει να οφειλεται στο ιδιο το μηχανημα (δεν ειναι κακη ποιοτητα ηχου δλδ δεν παιζει καλα) το οποιο λογο κατασκευης αφηνει να παιρναει αυτο το παρασιτο!!πολλα τα 30 για 2 φιλτρα μπορουσες να βρεις στο εμποριο με λιγοτερα χρηματα(ειτε σε μαγαζι με ηλεκτρονικα ειτε σε μαγαζι με ηχοσυστηματα)το θεμα ειναι οτι τελειωσες με το προβλημα σου!!!

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sierra Εμφάνιση μηνυμάτων
    Eχει βγει ψηφιακός αποκωδικοποιητής για αυτό το μηχάνημα. Αυτό: https://cgi.ebay.com/ISDB-T-Digital-...ht_2035wt_1165

ή αυτό:https://www.e-autoshop.gr/images/201052715745.jpg απο εκεί που πήραμε το μηχάνημα.

Απο 160 euro εως 200 euro. Είπαμε να το αφήσουμε για αργότερα να πέσουν λίγο και οι τιμές...

Εγώ έβαλα αυτό:
    https://www.e-techshop.com/index.php...oduct_id=32158

Πρώτες εντυπώσεις καλές, το σήμα είναι τέλειο ακόμα και με τη βροχή σήμερα, εκτός από το mad και το mtv που τραβάνε ζόρι, δεν έχω καταλάβει γιατί.
    Το λειτουργώ με τηλεκοντρόλ, το μάτι του είναι άψογο, πιάνει χωρίς να το σημαδεύεις οπότε είναι αρκετά εύχρηστο γενικά.
    Ένα μείον είναι οι 2 κεραίες οι οποίες είναι αρκετά μεγάλες και μάλλον λίγο αντιαισθητικές, αν ενδιαφέρεται κάποιος μπορώ να βγάλω φωτό.

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef_E46m3cabrio Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ έβαλα αυτό:

Πρώτες εντυπώσεις καλές, το σήμα είναι τέλειο ακόμα και με τη βροχή σήμερα, εκτός από το mad και το mtv που τραβάνε ζόρι, δεν έχω καταλάβει γιατί.
    Το λειτουργώ με τηλεκοντρόλ, το μάτι του είναι άψογο, πιάνει χωρίς να το σημαδεύεις οπότε είναι αρκετά εύχρηστο γενικά.
    Ένα μείον είναι οι 2 κεραίες οι οποίες είναι αρκετά μεγάλες και μάλλον λίγο αντιαισθητικές, αν ενδιαφέρεται κάποιος μπορώ να βγάλω φωτό.
    Αν μπορεις βάλε καμιά φωτό...

Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...

Προεπιλογή

Χμ... Μυρίζει δεύτερο γκρουπ μπαι ;

Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef_E46m3cabrio Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ έβαλα αυτό:

αυτο που βγαζει η dynavin δεν ειναι συμβατο με το μηχανημα μας? ρωτησες τον ζερβουδακη τι παιζει?

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sierra Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν μπορεις βάλε καμιά φωτό...
    Είχε πολλή αντηλιά αλλά καταλαβαίνετε λίγο πολύ...
    Attached Images Attached Images

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Moufas E46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    αυτο που βγαζει η dynavin δεν ειναι συμβατο με το μηχανημα μας? ρωτησες τον ζερβουδακη τι παιζει?
    όχι, δεν ξέρω, εγώ έβαλα αυτό που σας είπα.

Σήμερα έκανα κάποιες ακόμα βόλτες στην Αθήνα, γαμάτο να βλέπεις τον μάγο Alonso (και περισσότερο να τον ακούς) μέσα στη μπέμπα σου!!

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν μπορουν να μπουν στο πισω παρπριζ? Λογικα θα πρεπει να τρεξεις καλωδιο μεχρι εκει πισω, και θα πρεπει να ξυλωσεις το μισο αυτοκινητο.

Rides
    1

Προεπιλογή

στο καμπριο λιγο δυσκολο να μπουν πισω τι θα γινει οταν ανοιξει η κουκουλα??

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτές τις κεραίες φοράει και ο Ζερβουδάκης στο δικό του.
    Η αλήθεια είναι πως και άλλοι συμφορουμίτες κατά την τοποθέτηση του dynavin, τις βρήκαμε αρκετά καγκούρικες. Βγάζουν μάτι από μακρυά, ασε που μπορεί και να σου σπάσουν και το άμαξι, νομίζοντας πως θα κλέψουν τίποτα πανάκριβο.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Σελίδα 96 από 133 ΠρώτηΠρώτη ... 46869495969798106 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP