Γιατί βάζετε τον εαυτό σας σε ψυχαναγκαστηκες ιστορίες? Γμσ του τη μανα ρεσυ βασιλη τον παλιοκουβα να πούμε. Ξέρω είναι τρελα, αλλά δεν αξίζει να τρως την τρέλα του κάθε μ@λ@κ@ υπαλλήλου που ζει με καταραμένα λεφτά από όλους τους ταλαιπωρους.
Γ @ μ η σ ε το...αν βάλεις τον χαμένο σου χρόνο και τι τραβάς για αυτή τη βόλτα που θες να κάνεις, θα δεις ότι πιο φτηνά θα σου έβγαινε αν πλήρωνες ρτο σήμα για να έχεις το αμάξι στα χέρια σου.
Αυτή τη σκασίλα που βγάζεις με το @@ τον υπάλληλο της εφορίας, πόσο την κοστολογεις. Σε αυτό το χρόνο που σπαταλας, σκέψου τι θα μπορούσες να κάνεις και να είναι και αποδοτικο.
Way I see it, χάνεις πολλά σε σχέση με αυτά που θα έδινες για να έχεις το αμάξι στα χέρια σου.
Προσωπικά δεν θα ασχολιομουν. Και εγω κάποια στιγμή κατέθεσα για κάνα 2μηνο, δεν άντεξα και πήγα και τις πείρα πίσω. Αυτή τη στιγμή το αμάξι είναι τραβηγμένο και περιμένει τα ανταλλακτικά τα οποία δεν υπάρχουν πουθενά. Στα @@ μου και αν βγει μετά από 5 μηνες. Το λέω αυτό, γιατί νομίζω πως οι λαμαρίνες έχουν γίνει πλέον ένας μεγάλος προβληματισμος για όλους μας. ΛΑΘΟΣ...ένα μάτσο λαμαρίνες είναι που πρέπει να τις γράφουμε στα @@ μας και τπτ παραπανω.