Γιαννη δεν την εβαλες πανω στην τραβερσα του ταμπλο???εσωτερικα πησω απ το μηχανημα!!!!
Γιαννη δεν την εβαλες πανω στην τραβερσα του ταμπλο???εσωτερικα πησω απ το μηχανημα!!!!
Γεια σας λεβεντες και σε μενα δεν παιζουν ολα τα προγραμματα πλοηγησης δηλ απο τα 9 δεν παιζουν τα 2, στην ουσια δεν με απασχολει καθολου και 3 να επαιζαν απο τα 9 δεν θα ειχα προβλημα, τωρα το σημα του ειναι δυνατο δεν χανετε καθολου μονο μεσα σε γαλαριες (φυσιολογικο)
![]()
ακριβως εκει την εβαλα. και την εδεσα με νταιραπ μην τυχον ξεκολησει σε κανα τρανταγμα. προχθες μεσα στην πολη ουτε τουνελ ουτε τιποτα δηλαδη καθε 5 λεπτα εχανε το σημα και ξαναρχοταν μετα απο κανα 5 λεπτο παλι. και το ραδιοφωνο δεν παιζει εκτος αθηνας εχοντας αλλαξει ολες τις ρυθμισεις απο dx σε local εχω βγαλει το rds και γενικα τα παντα. κατα ενα περιεργο τροπο μεσα στην αθηνα παιζει κανονικα. ο αντιπροσωπος μου πε πως παιζει θεμα με την κεραια μου. πριν το pioneer που χα δεν ειχα κανενα προβλημα με το ραδιοφωνο. μυστηριο πραγμα δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 03-09-10 στις 16:40
Έχει ξαναγραφεί. Η κεραία τοποθετήθηκε απ τον Ζερβουδάκη, εσωτερικά και πάνω στο dynavin, δηλαδή αμέσως κάτω απ το ταμπλο, όπως σωστά ανέφερε παραπάνω και ο Παναγιώτης.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
Ρε παιδια, να ρωτησω κατι? Αυτο το Dynavin, υποστηριζει εξωτερικη κεραια GPS που συνδεεται με Bluetooth?
Εγω χρησιμοποιω mio και ειμαι ικανοποιημενος οσο για την κεραια παιζει να ξεκουμπωσε?
Επανέρχομαι για αυτό το θέμα. Ο θόρυβος τελικά δεν οφειλόταν σε κάποιο λάθος στην εγκατάσταση αλλά στην κακή ποιότητα του ήχου που βγαίνει από το dynavin. Όταν το σήμα του ενισχυθεί, βγάζει αυτόν το θόρυβο. Στο δικό μου περνάει στο Harman-Kardon αλλά το ίδιο πρόβλημα θα έχει και όποιος το περάσει από οποιονδήποτε ενισχυτή.
Μίλησα στον Ζερβουδάκη για αυτό το πρόβλημα και μου συνέστησε 2 φιλτράκια για να λυθεί το πρόβλημα του θορύβου, με αντίστοιχη όμως μείωση του max volume. Δυστυχώς τα φιλτράκια αυτά μου τα χρέωσε 30euro, ίσως να έπρεπε να συμπεριληφθούν στην τιμή του dynavin από τη στιγμή που υπόσχεται συμβατότητα με Harman-Kardon αλλά για 30 euro δεν το έκανα θέμα.
Βέβαια για να μπουν τα φίλτρα πρέπει πάλι να βγει το μηχάνημα, ευτυχώς το συνδύασα με την εγκατάσταση του ψηφιακού αποκωδικοποιητή tv.
Το πρόβλημα του θορύβου φαίνεται να έχει λυθεί τώρα, θα ενημερώσω αν ξαναεμφανιστεί.
NickE60 (12-09-10)