Σελίδα 95 από 133 ΠρώτηΠρώτη ... 45859394959697105 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 941 έως 950 από 1323

Θέμα: BMW 3er E46 Navigation 7" Monitor

Rides
    1

Προεπιλογή

Γιαννη δεν την εβαλες πανω στην τραβερσα του ταμπλο???εσωτερικα πησω απ το μηχανημα!!!!

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

Γεια σας λεβεντες και σε μενα δεν παιζουν ολα τα προγραμματα πλοηγησης δηλ απο τα 9 δεν παιζουν τα 2, στην ουσια δεν με απασχολει καθολου και 3 να επαιζαν απο τα 9 δεν θα ειχα προβλημα , τωρα το σημα του ειναι δυνατο δεν χανετε καθολου μονο μεσα σε γαλαριες (φυσιολογικο)

Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιαννη δεν την εβαλες πανω στην τραβερσα του ταμπλο???εσωτερικα πησω απ το μηχανημα!!!!
    ακριβως εκει την εβαλα. και την εδεσα με νταιραπ μην τυχον ξεκολησει σε κανα τρανταγμα. προχθες μεσα στην πολη ουτε τουνελ ουτε τιποτα δηλαδη καθε 5 λεπτα εχανε το σημα και ξαναρχοταν μετα απο κανα 5 λεπτο παλι. και το ραδιοφωνο δεν παιζει εκτος αθηνας εχοντας αλλαξει ολες τις ρυθμισεις απο dx σε local εχω βγαλει το rds και γενικα τα παντα. κατα ενα περιεργο τροπο μεσα στην αθηνα παιζει κανονικα. ο αντιπροσωπος μου πε πως παιζει θεμα με την κεραια μου. πριν το pioneer που χα δεν ειχα κανενα προβλημα με το ραδιοφωνο. μυστηριο πραγμα δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 03-09-10 στις 16:40

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Έχει ξαναγραφεί. Η κεραία τοποθετήθηκε απ τον Ζερβουδάκη, εσωτερικά και πάνω στο dynavin, δηλαδή αμέσως κάτω απ το ταμπλο, όπως σωστά ανέφερε παραπάνω και ο Παναγιώτης.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ρε παιδια, να ρωτησω κατι? Αυτο το Dynavin, υποστηριζει εξωτερικη κεραια GPS που συνδεεται με Bluetooth?

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω χρησιμοποιω mio και ειμαι ικανοποιημενος οσο για την κεραια παιζει να ξεκουμπωσε?

Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dathanaso Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω χρησιμοποιω mio και ειμαι ικανοποιημενος οσο για την κεραια παιζει να ξεκουμπωσε?
    δυσκολο φιλε μου. αφου το βυσμα μπαινει βιδωτο και οχι κουμπωτο οπως τα αλλα. μου εχει σπασει τα νευρα αυτο το πραγμα. συνεχεια χανει σημα η αργει να ερθει. ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Moufas E46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    τυχαια βρηκα αυτον τον ψηφιακο δεκτη της dynavin ο οποιος απο οτι γραφει συνεργαζεται με τα μηχανηματα που βαλαμε. κατι που σημαινει πως δεν χρειαζεται ξεχωριστο τηλεχειρηστηριο και θα μπορουμε να αλλαζουμε καναλια απο την οθονη η τα χειριστηρια στο τιμονι. τι λετε αξιζει?

https://www.e-techshop.com/index.php...oduct_id=32392
    αυτο θα ειναι οντως πολυ καλο γιατι και εγω ψαχνω κατι παρομοιο για τα ψηφιακα αλλα γραφει για ε36.λογικα ομως νομιζω μιας και ειναι και τα δυο τις ιδιας εταιρειας νομιζω θα μας κανει.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Moufas E46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    τα γνωστα προβληματα στο dynavin που παρελαβα συνεχιζονται. δεν τρεχουν ολα τα προγραμματα πλοηγησης και ειδικα το i-go που θελω. μιλησα με το ζερβουδακη σημερα και μου ειπε πως δεν ειναι δυνατον να τρεχουν και ολα. στα δικα σας ανοιγουν ολες οι εφαρμογες η αντιμετωπιζεται κατι παρομοιο? μου προτεινε να στειλω την καρτα μνημης θεσσαλονικη και να τα ξαναπερασει κατι που θα κανω και να του πω ποια θελω να παιζουν. αν δεν μπορει να ανοιξουν ολες οι εφαρμογες τοτε γιατι τις φορτωσε στην καρτα? για τα κολληματα που μου κανει λεω να ξεφορτωσω τα games και τα office μιας και ειναι αχρειαστα. τι λετε θα δουλευει καλητερα το μηχανημα η δεν παιζει ρολο λογω οτι ειναι φορτωμενα στην καρτα μνημης?
    οταν πηρα και εγω το μηχανημα η καρτα ειχε μεσα το igo-8 και το destinator.το igo δεν ετρεχε καθολου το destinator ετρεχε μια χαρα.δεν χρειαζεται να το πας πουθενα ξαναπερασε μονο σου τα αρχεια του igo και θα εισαι μια χαρα.

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    ο θορυβος που ακους ειναι παρασιτο στον ηχο και ακουγεται απ τα ηχεια και ας σε ξεγελαει!!!πρεπει να κοιταξεις λιγο τις γειωσεις σου (το σωμα δλδ) μηπως ακουμπαει καπου πχ στην τραβερσα του ταμπλο κλπ η μηπως δεν ειναι σωστα τοποθετημενα!!!ενα 90% ειναι αυτο!!αλλα θα πρεπει να βγαλεις παλι το μηχανημα εξω για να κανεις τον ελεγχο!!!
    Επανέρχομαι για αυτό το θέμα. Ο θόρυβος τελικά δεν οφειλόταν σε κάποιο λάθος στην εγκατάσταση αλλά στην κακή ποιότητα του ήχου που βγαίνει από το dynavin. Όταν το σήμα του ενισχυθεί, βγάζει αυτόν το θόρυβο. Στο δικό μου περνάει στο Harman-Kardon αλλά το ίδιο πρόβλημα θα έχει και όποιος το περάσει από οποιονδήποτε ενισχυτή.
    Μίλησα στον Ζερβουδάκη για αυτό το πρόβλημα και μου συνέστησε 2 φιλτράκια για να λυθεί το πρόβλημα του θορύβου, με αντίστοιχη όμως μείωση του max volume. Δυστυχώς τα φιλτράκια αυτά μου τα χρέωσε 30euro, ίσως να έπρεπε να συμπεριληφθούν στην τιμή του dynavin από τη στιγμή που υπόσχεται συμβατότητα με Harman-Kardon αλλά για 30 euro δεν το έκανα θέμα.
    Βέβαια για να μπουν τα φίλτρα πρέπει πάλι να βγει το μηχάνημα, ευτυχώς το συνδύασα με την εγκατάσταση του ψηφιακού αποκωδικοποιητή tv.
    Το πρόβλημα του θορύβου φαίνεται να έχει λυθεί τώρα, θα ενημερώσω αν ξαναεμφανιστεί.

11. The Following User Says Thank You to stef_E46m3cabrio For This Useful Post:

NickE60 (12-09-10)

Σελίδα 95 από 133 ΠρώτηΠρώτη ... 45859394959697105 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP