Φιλε Νικο δεν μιλας με κανα πιτσιρικα..35 χρονων ειμαι το γραφει και το προφιλ μου και μπορεις να το διαπιστωσεις και απο αλλα μελη που με γνωριζουν εδω και σε αλλο παλιοτερο Bmw forum.
Απο το επιθετικο μου υφος καταλαβες οτι δεν εχω παει τουμπα και γενικα εκτος εδρας???
Λαθος κανεις!
Και βεβαια υπαρχουν διαφοροι οπαδοι αλλα αυτο εμενα δεν μου λεει κατι οταν μιλαμε για μπαλα..εξαλου δεν μιλαμε για ξυλο και γενικα οπαδικα.
Για τον Γκαρσια λαθος καταλαβες..Ειπα και σε προηγουμενο μου ποστ οτι ειναι πολυ καλος παικτης και ΙΣΩΣ ειμαι απο τους μοναδικους γαυρους που του βγαζω το καπελο ΑΛΛΑ αυτο που δεν μου αρεσει ειναι η προκλητικη του συμπεριφορα οταν ερχεται στο καραισκακη απο το ζεστα μα τον ομαδων.
Δηλαδη μονο στην θεσσαλονικη ειναι γιορτη το ποδοσφαιρο?
Εμεις στην Αθηνα ειμαστε καφροι και το βλεπουμε διαφορετικα?
Στο καραισκακη ας που με οταν γινεται ενα παιχνιδι δεν ειναι γιορτη?
Το προχθεσινο για εσας ηταν γιορτη???
Οκ Νικο σεβομαι την αποψη σου ασχετως αν δεν συμφωνουμε.
Δεν προσβαλα κανεναν και ειδικα απο εδω μεσα μην λεμε οτι θελουμε..
Βλαμμενους και κομπλεξικους ανεφερα αυτους που δημιουργησαν προβληματα εξω απο την τουμπα και κατα την εισοδο του Ολυμπιακου και του Μαρινακη...τωρα αν ησουν ενας απο αυτους τι να πω!
Να προσεχουμε τι διαβαζουμε και τι απανταμε.
Ποιος ειπε οτι κανω πλακα?
Μιλαω οπως πρεπει να μιλησω αλλα βλεπω αυτο ενοχλει..δεν αναφερθηκα προσβλητικα σε κανενα απο εδω μεσα εξαλου αν το εκανα που δεν προκειτο θα το ειχα διωρθωσει ΑΜΕΣΑ!
Ο γραπτος μου λογος ισως ειναι για καποιους ειναι επιθετικος..δεν θα συμφωνησω μιας και δεν εχω τετοια προθεση,
Κλεινω το θεμα μιας και υπαρχει οπως ειπατε ΠΡΩΤΑ η παρεα.![]()
Αυτός είσαι!
Αν όλοι καταλάβουμε πως το "οπαδικό" κλίμα δεν μπορεί να συμβαδίσει με το "παρεΐστικο" και το ρίξουμε περισσότερο στην γνήσια πλάκα κι όχι στην άγρια πλάκα ..θα είναι καλά...
Όλοι μας έχουμε κολλητούς φίλους που υποστηρίζουν ομάδες οι οποίες δεν θέλουν "ούτε να βλέπονται" στα γήπεδα με τη δική μας ομάδα... θα κάνουμε την πλάκα μας, θα πειραχτούμε, δεν θα χαλάσουμε όμως και τη φιλία μας για τις κολομάδες ..που αν το δεις πιο αντικειμενικά ..μας κλέβουν όλους και ξεπλένουν λεφτά... σιγά τώρα...
Όντως ο γραπτός λόγος είναι παρεξηγήσιμος, γι' αυτό καλύτερα να προσέχουμε λίγο παραπάνω το πως γράφουμε το γραπτό μας, τι νόημα βγάζει, ώστε να μην θίγεται η παρέα, γιατί μια παρέα αγνώστων και γνωστών είμαστε, δεν ήρθαμε εδώ για να μισηθούμε, εξαιρούνται οι γνωστοί που μπορούν να ανταλλάξουν μερικές κουβέντες παραπάνω μεταξύ τους, αλλά όσοι δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, δεν καταλαβαίνουν πως έχει η κατάσταση με αποτέλεσμα να παρασύρονται διαβάζοντας τα πειράγματα... είναι λεπτές οι ισορροπίες, με λίγη καλή θέληση απ' όλους και κάποιες προϋποθέσεις σεβασμού προς τον διαφορετικής ομάδας συνομιλητή μας, πιστεύω πως αυτό το "επικίνδυνο" για κάποιους θέμα μπορεί να επιβιώσει...
Πολυ σωστα Νικο περα απο τη πλακιτσα με τα πειραγματα που ετσι ειναι,το να μαλωσουμε εμεις για αυτους που ποια,δεν αντιπροσωπευουν κανενα φιλλαθλο ιδανικο ειναι ανοησια.
Καλως ή κακως η εννοια της ομαδας εχει χαθει, επιχειρησεις ειναι που ολα γινονται για το χρημα.
Εμεις πεφτουμε στις παγιδες τους για να θησαυριζουν και να ξεπλενουν χρηματα....
Μεχρι και εμμισθους "στρατιωτες" εχουν, οσο για τους παικτες επαγγελματιες
ποσοι απο αυτους "πονανε" την ομαδα που παιζουν?
τεσπα..
υγ. KATSARAIOS εμεις τα Παοκια ειμαστε καλοι ανθρωποι μη σας νοιαζει για τον ..ΕΟ θα τους τιμωρησουμε στο τελικο για εσας αν τα καταφερουν και φτασουν![]()
alexm (04-02-11), aristent (04-02-11), gant (04-02-11), katsaraios (04-02-11), Konstantinos E60 (05-02-11), NickE60 (04-02-11)
Πολύ σωστά τοποθετήθηκαν ο Νίκος και ο Αντώνης.
Για να βοηθήσω και γώ στο όμορφο κλίμα, πέρα από πλάκα και καζούρα που πάντοτε γίνονταν και θα γίνεται και μου αρέσει, όλα τα υπόλοιπα πέραν αυτού είναι για ανεγκέφαλους.
Ποτέ δεν θα φθάσω στο σημείο να ψυχρανθώ με έναν συνφορουμίτη, τον γνωρίζω η όχι εξ αιτίας του ποδοσφαίρου.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
προσφεραμε θεαμα παλι ...ειπαμε με τις μεγαλες δυσκολευομαστε ,ενω τις μικρες τις εχουμε για πλακα![]()
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο ξεκινά τώρα στον Σκάι.
Να απολαύσουμε λίγη μπαλίτσα εισαγόμενη, γιατί η εγχώρια...
katsaraios (05-02-11)
Οι γνωστές μπουγάτσες άνοιξαν πάλι τα μπουτάκια στον χρηματο-παικτοδότη βάζελο, όπως ήταν αναμενόμενο. Και φυσικά δεν άνοιξε ούτε ρουθούνι, όταν με μας 50-60 αλήτες κεκλεισμένων των θυρών κόντεψαν να τυφλώσουν τον Μιραλάς.
Το εν λόγω παιχνίδι κάθε χρόνο με πάει σταθερά ταμείο. Τυχαίο; Δε νομίζω!