Σελίδα 95 από 160 ΠρώτηΠρώτη ... 45859394959697105145 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 941 έως 950 από 1591

Θέμα: Ποδοσφαιρικα και αλλα... Σαιζον 2010-2011

Περιοχή
    malmo ,sweden
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    ετυχε λογω φιλιας με καποιους απο "μεσα" να ανεβω Τουμπα για να δω 3 φορες την ΑΕΚ και κανα 2 φορες αλλα ματς του ΠΑΟΚ(λαρισα-ντιναμο).
    πιο ομορφη ατμοσφαιρα καθαρα "ποδοσφαιρικη" δεν υπαρχει στην Ελλαδα ΑΥΤΗ την εποχη.
    Περα απο καποια συνηθισμενα παρατραγουδα που ΚΑΚΩΣ βλεπουμε η βλεπαμε παλιοτερα σε ολα τα γηπεδα ομαδων με λαο πισω τους.
    και παντα επειδη μετα απο τα παιχνιδια ειμαστε απλοι ανθρωποι ,υπαρχει πλακιτσα,καλαμπουρι αντε και καμια ψιλοδιαφωνια για το ματς,ετσι θα επρεπε να το βλεπετε ολοι παιδια.

Υ.Γ στον ημιτελικο θα ειμαι πανω παλι με καποιους θα τα πουμε απο κοντα να γελασουμε.
    pantos sto stoixima min to paixate giati opos eipame kai oi dyo omades einai ikanes gia to kalytero kai to xeirotero mazi , me diafora monon merikon deuterolepton
    live free and drive hard

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kplc16 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κατεβαινα Αθηνα Πειραια με το ΠΑΟΚ απο το '86 εως το 2004. Απο το επιθετικο σου υφος καταλαβαινω οτι μαλλον εκτος Αθηνας δε παρακολουθεις τον ολυμπιακο ή εισαι νεοτερος των 25ετων.

Φιλαθλοι και οπαδοι υπαρχουν παντου. Καλοι οπαδοι και κακοι οπαδοι επισης υπαρχουν παντου.

Τωρα για το Garcia που ασχολεισαι μαζι του τι να πω...
    Σε πειραζει που παιρνει 300000 και αποδιδει για 2300000;

Ειμαι σιγουρος οτι Τουμπα δεν εχεις μπει ποτε σου.

Με μεγαλη χαρα αν ανεβεις θεσσαλονικη σε προσκαλω να παρακολουθησουμε ενα παιχνιδι παρεα απο οποια θυρα θες εσυ.

Τοτε θα καταλαβεις οτι στη θεσσαλονικη το ποδοσφαιρο ειναι γιορτη αγαπη παθος και διεξοδος απο τη αβασταχτη καθημερινοτητα.

Φιλικα
    Νικος

Φιλε Νικο δεν μιλας με κανα πιτσιρικα..35 χρονων ειμαι το γραφει και το προφιλ μου και μπορεις να το διαπιστωσεις και απο αλλα μελη που με γνωριζουν εδω και σε αλλο παλιοτερο Bmw forum.

Απο το επιθετικο μου υφος καταλαβες οτι δεν εχω παει τουμπα και γενικα εκτος εδρας???
    Λαθος κανεις!
    Και βεβαια υπαρχουν διαφοροι οπαδοι αλλα αυτο εμενα δεν μου λεει κατι οταν μιλαμε για μπαλα..εξαλου δεν μιλαμε για ξυλο και γενικα οπαδικα.

Για τον Γκαρσια λαθος καταλαβες..Ειπα και σε προηγουμενο μου ποστ οτι ειναι πολυ καλος παικτης και ΙΣΩΣ ειμαι απο τους μοναδικους γαυρους που του βγαζω το καπελο ΑΛΛΑ αυτο που δεν μου αρεσει ειναι η προκλητικη του συμπεριφορα οταν ερχεται στο καραισκακη απο το ζεστα μα τον ομαδων.

Δηλαδη μονο στην θεσσαλονικη ειναι γιορτη το ποδοσφαιρο?
    Εμεις στην Αθηνα ειμαστε καφροι και το βλεπουμε διαφορετικα?
    Στο καραισκακη ας που με οταν γινεται ενα παιχνιδι δεν ειναι γιορτη?

Το προχθεσινο για εσας ηταν γιορτη???

Οκ Νικο σεβομαι την αποψη σου ασχετως αν δεν συμφωνουμε.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λοιπόν πλην του ότι είσαι πολύ φανατισμένος είσαι και προσβλητικός, κανείς δεν σε αποκάλεσε βλαμμένο η κομπλεξικό.
    Take it easy
    Δεν προσβαλα κανεναν και ειδικα απο εδω μεσα μην λεμε οτι θελουμε..
    Βλαμμενους και κομπλεξικους ανεφερα αυτους που δημιουργησαν προβληματα εξω απο την τουμπα και κατα την εισοδο του Ολυμπιακου και του Μαρινακη...τωρα αν ησουν ενας απο αυτους τι να πω!

Να προσεχουμε τι διαβαζουμε και τι απανταμε.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε Μpower ηρέμησε λιγάκι, έχεις ξεφύγει. Δεν έχουν καθόλου πλάκα αυτά που γράφεις. Υπάρχουν κι άλλοι που διαβάζουν και έχουν το δικαίωμα να υποστηρίζουν διαφορετική ομάδα. Και ο Μαρινάκης ο ίδιος να ήσουν δεν θα αντιδρούσες έτσι. Σε παρακαλώ άλλαξε στυλ και γίνε πιο φιλικός. Εκτός από τις ομάδες υπάρχει και η παρέα. Εκτός αν η παρέα η δική σου πρέπει να απαρτίζεται μόνο από Ολυμπιακούς..

Λυπάμαι πολύ, αλλά αν συνεχιστούν οι χοντράδες το θέμα θα κλείσει και θα διαγραφεί

Ποιος ειπε οτι κανω πλακα?
    Μιλαω οπως πρεπει να μιλησω αλλα βλεπω αυτο ενοχλει..δεν αναφερθηκα προσβλητικα σε κανενα απο εδω μεσα εξαλου αν το εκανα που δεν προκειτο θα το ειχα διωρθωσει ΑΜΕΣΑ!

Ο γραπτος μου λογος ισως ειναι για καποιους ειναι επιθετικος..δεν θα συμφωνησω μιας και δεν εχω τετοια προθεση,

Κλεινω το θεμα μιας και υπαρχει οπως ειπατε ΠΡΩΤΑ η παρεα.

3. The Following 2 Users Say Thank You to SuperSonic For This Useful Post:

alexm (04-02-11), NickE60 (04-02-11)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MPower Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο γραπτος μου λογος ισως ειναι για καποιους ειναι επιθετικος..δεν θα συμφωνησω μιας και δεν εχω τετοια προθεση,

Κλεινω το θεμα μιας και υπαρχει οπως ειπατε ΠΡΩΤΑ η παρεα.
    Αυτός είσαι!

Αν όλοι καταλάβουμε πως το "οπαδικό" κλίμα δεν μπορεί να συμβαδίσει με το "παρεΐστικο" και το ρίξουμε περισσότερο στην γνήσια πλάκα κι όχι στην άγρια πλάκα ..θα είναι καλά...

Όλοι μας έχουμε κολλητούς φίλους που υποστηρίζουν ομάδες οι οποίες δεν θέλουν "ούτε να βλέπονται" στα γήπεδα με τη δική μας ομάδα... θα κάνουμε την πλάκα μας, θα πειραχτούμε, δεν θα χαλάσουμε όμως και τη φιλία μας για τις κολομάδες ..που αν το δεις πιο αντικειμενικά ..μας κλέβουν όλους και ξεπλένουν λεφτά... σιγά τώρα...

Όντως ο γραπτός λόγος είναι παρεξηγήσιμος, γι' αυτό καλύτερα να προσέχουμε λίγο παραπάνω το πως γράφουμε το γραπτό μας, τι νόημα βγάζει, ώστε να μην θίγεται η παρέα, γιατί μια παρέα αγνώστων και γνωστών είμαστε, δεν ήρθαμε εδώ για να μισηθούμε, εξαιρούνται οι γνωστοί που μπορούν να ανταλλάξουν μερικές κουβέντες παραπάνω μεταξύ τους, αλλά όσοι δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, δεν καταλαβαίνουν πως έχει η κατάσταση με αποτέλεσμα να παρασύρονται διαβάζοντας τα πειράγματα... είναι λεπτές οι ισορροπίες, με λίγη καλή θέληση απ' όλους και κάποιες προϋποθέσεις σεβασμού προς τον διαφορετικής ομάδας συνομιλητή μας, πιστεύω πως αυτό το "επικίνδυνο" για κάποιους θέμα μπορεί να επιβιώσει...

5. The Following 7 Users Say Thank You to NickE60 For This Useful Post:

alexm (04-02-11), aristent (04-02-11), deepBLUE (04-02-11), gant (04-02-11), stratos (04-02-11), SuperSonic (04-02-11), yannisv (04-02-11)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πολυ σωστα Νικο περα απο τη πλακιτσα με τα πειραγματα που ετσι ειναι,το να μαλωσουμε εμεις για αυτους που ποια,δεν αντιπροσωπευουν κανενα φιλλαθλο ιδανικο ειναι ανοησια.
    Καλως ή κακως η εννοια της ομαδας εχει χαθει, επιχειρησεις ειναι που ολα γινονται για το χρημα.
    Εμεις πεφτουμε στις παγιδες τους για να θησαυριζουν και να ξεπλενουν χρηματα....
    Μεχρι και εμμισθους "στρατιωτες" εχουν, οσο για τους παικτες επαγγελματιες
    ποσοι απο αυτους "πονανε" την ομαδα που παιζουν?
    τεσπα..

υγ. KATSARAIOS εμεις τα Παοκια ειμαστε καλοι ανθρωποι μη σας νοιαζει για τον ..ΕΟ θα τους τιμωρησουμε στο τελικο για εσας αν τα καταφερουν και φτασουν

7. The Following 6 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

alexm (04-02-11), aristent (04-02-11), gant (04-02-11), katsaraios (04-02-11), Konstantinos E60 (05-02-11), NickE60 (04-02-11)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πολύ σωστά τοποθετήθηκαν ο Νίκος και ο Αντώνης.

Για να βοηθήσω και γώ στο όμορφο κλίμα, πέρα από πλάκα και καζούρα που πάντοτε γίνονταν και θα γίνεται και μου αρέσει, όλα τα υπόλοιπα πέραν αυτού είναι για ανεγκέφαλους.
    Ποτέ δεν θα φθάσω στο σημείο να ψυχρανθώ με έναν συνφορουμίτη, τον γνωρίζω η όχι εξ αιτίας του ποδοσφαίρου.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

9. The Following 3 Users Say Thank You to gant For This Useful Post:

aristent (04-02-11), NickE60 (04-02-11), Nino (04-02-11)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

προσφεραμε θεαμα παλι ...ειπαμε με τις μεγαλες δυσκολευομαστε ,ενω τις μικρες τις εχουμε για πλακα

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο ξεκινά τώρα στον Σκάι.
    Να απολαύσουμε λίγη μπαλίτσα εισαγόμενη, γιατί η εγχώρια...

Περιοχή
    malmo ,sweden
    Rides
    2

Προεπιλογή

προσφεραμε θεαμα παλι ...ειπαμε με τις μεγαλες δυσκολευομαστε ,ενω τις μικρες τις εχουμε για πλακα
    eipame fetos i aek se paei apo tin kolasi sto paradeiso kai xana piso se molis liges meres.
    ti na po den paizeste re paidi mou ,
    live free and drive hard

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ωραίος ο Γιώργος!!!

14. The Following User Says Thank You to bill_m3 For This Useful Post:

katsaraios (05-02-11)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Οι γνωστές μπουγάτσες άνοιξαν πάλι τα μπουτάκια στον χρηματο-παικτοδότη βάζελο, όπως ήταν αναμενόμενο. Και φυσικά δεν άνοιξε ούτε ρουθούνι, όταν με μας 50-60 αλήτες κεκλεισμένων των θυρών κόντεψαν να τυφλώσουν τον Μιραλάς.
    Το εν λόγω παιχνίδι κάθε χρόνο με πάει σταθερά ταμείο. Τυχαίο; Δε νομίζω!

Σελίδα 95 από 160 ΠρώτηΠρώτη ... 45859394959697105145 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP