Γνωστός ζαχαροπλάστης της Θεσ/νικης λένε οτι ετσι εκανε περιουσία καθως εχει ιδιόκτητα καταστηματα σε κεντρικότατα σημεια της πόλης.
Γνωστός ζαχαροπλάστης της Θεσ/νικης λένε οτι ετσι εκανε περιουσία καθως εχει ιδιόκτητα καταστηματα σε κεντρικότατα σημεια της πόλης.
Ptboul (17-10-12)
katsaraios (17-10-12)
Panos 316T (17-10-12), Ptboul (17-10-12)
Το αφιέρωμα της ΕΡΤ στη δεκαετία του 40 είναι εξαιρετικό και πολύ διδακτικό.
Ακόμα διδακτικότερη όμως είναι η ιστορία του μεσοπολέμου, πως έφτασε δηλαδή ο κόσμος στον Β' παγκόσμιο πόλεμο. Ποιά ήταν η πάλη των ιδεών από το 1918 μέχρι το 1939 (κομμουνισμός - καπιταλισμός), ποιά ήταν η επίδραση της οικονομικής κρίσης του 1929 στου λαούς και πως ο λαϊκισμός κατέληξε να είναι κυρίαρχο πολιτικό ρεύμα στην ευρώπη, με τη μορφή του φασισμού / ναζισμού.
Γιά όσους καταλάβουν την ιστορία του μεσοπολέμου, δεν υπάρχει κανένα ερωτηματικό γιά τη σημερινή πολιτική κατάσταση στην ευρώπη (και στην Ελλάδα), με την άνοδο των άκρων, τα οποία απλώς, ξανά λαικίζουν.
Ενα σύγχρονο παράδειγμα της επιρροής των λαικιστών στις μάζες που πένονται.
https://www.capital.gr/News.asp?id=1642000
aristent (17-10-12), Bazil Van Sinner (17-10-12), nikos1400 (17-10-12), Ptboul (17-10-12), S8N (17-10-12), Stathis (17-10-12), Κωνσταντίνος (17-10-12)
300 περίπου.
Το τραγικότερο της χτεσινής αφήγησης ήταν η αρπαγή του νεκροταφείου των εβραίων από τους γερμανούς, η απόδοσή του στο δήμο θεσ/νικης και η καταστροφή του στη συνέχεια από συμπατριώτες μας, οι οποίοι χρησιμοποίησαν τα μάρμαρα σε άλλα κτίρια της πόλης και σε εξοχικά τους ακόμα.
Bazil Van Sinner (17-10-12), Ptboul (17-10-12)
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ:
- Ντριιιιν...
- Παρακαλώ?
- Έλα αγάπη μου, εγώ είμαι...
- Όλα καλά?
- Ναι μωρέ, να, κάτι μου είπε ο αδερφός μου ότι μάλλον καταργούνται τα τεκμήρια και...
- Και τι?
- ...
- Σκέφτεσαι να δώσεις επιτέλους τη BMW για να πάρεις κάτι πιο βολικό!
- ...
- Τι σκέφτεσαι παιδάκι μου?
- Έχω βάλει στο μάτι το αυτοκίνητο ενός φίλου εδώ και καιρό, οικογενειακό, πάλι BMW αλλά πιο μικρό και συμμαζεμένο από το Ε60...
- Και γιατί λες για τεκμήρια? Πόσα κυβικά είναι ρε Άρη?
- 2.500...
- 2.500?
- Ναι, σε κάθε σειρά...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2668017/
- Είσαι απαράδεκτος. 36 χρονών με οικογένεια, σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου. Αντί να πάρεις ένα καθημερινό οικονομικό αυτοκίνητο μπλα μπλα μπλα θα παρω τα παιδιά και θα φύγω μπλα μπλα μπλα άλλοι δεν έχουν να φάνε μπλα μπλα μπλα δεν έχεις καταλάβει σε τι κατάσταση βρισκόμαστε όλοι μπλα μπλα μπλα.
ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ:
- Ντριιιιιν...
- Λέγετε?
- Ακόμη σκέφτεσαι την Μ5 του Νίκου?
- Συνέχεια...
- Είσαι μισθωτός ή συνταξιούχος?
- Εσύ τι λές?
- Keep dreaming:
https://news.in.gr/economy/article/?aid=1231216527
5 ΛΕΠΤΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ:
- Ντριιιιν...
- Υπουργείο Οικονομικών, παρακαλώ?
- &%%&&@//&@%&@^/#&#$%@$@//@$%@!///@*!*$%!&%*/!$!&*$!&//%!$%@/@@%%&$%@$%@$!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Πάλι εσύ? Πάρε αύριο που απεργούμε.
aristent (17-10-12), bill_m3 (17-10-12), Konstantinos E60 (17-10-12), Kostas_1 (17-10-12), Lambros46 (19-10-12), m-power_01 (17-10-12), nikos1400 (17-10-12), Panos 316T (17-10-12), PANOS-E60 (17-10-12), Ptboul (18-10-12), Thomelef (17-10-12), wheelman (17-10-12)
πιο συμμαζεμενο!!!!![]()
![]()
πιο αλητεια θελεις να πεις!!!!...αυτο δεν μαζευεται με τιποτα!!!...."διπλωνει" και "απλωνεται" οσο θες!!!
....Αρη,οι βουλευτες ειναι μισθωτοι?.........
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 17-10-12 στις 16:52
S8N (17-10-12)
σημερα περπατουσα στο δρομο και περνωντας απο ΟΑΕΔ ακουσα δυο που περιμεναν εξω (ατελειωτη ουρα μεσα...) και συζητουσαν.
ο ενας ελεγε λοιπον οτι στο BBC απασχολουνται 1200 ανθρωποι και στην ΕΡΤ 4000....
δεν ξερω αν ισχυει.
^^
το ποστ του Αρη δεν το σχολιαζω.
ειναι η μια αγγελια που σκεφτομαι κι εγω καθε μερα.
η αλλη διαγραφηκε πριν κανα μηνα (?).
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos1400 : 17-10-12 στις 16:55
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
S8N (17-10-12)
Σημερα πηγα στον ΟΕΚ Λαρισας,οτι εχει απομεινει απ'αυτον(2 υπαλληλοι,ο διευθυντης και μια γραμματεα.....).....για να δω γιατι αποριψαν την ενσταση που ειχαμε κανει για την απορριψη αιτησης επιδοτησης ενοικιου ετους 2009 της πεθερας μου.....ΝΑΙ 2009!!!!... ακομη δεν εχουν ξεκαθαρισει τις αιτησεις και δεν εχουν δωσει χρηματα σε κανεναν!!!!
Λογο του οτι ειναι χαμηλοσυνταξιουχος η πεθερα μου, καθε χρονο επαιρνε αυτην την επιδοτηση ενοικιου νομιμα και δικαια θα ελεγα,αφου μια ζωη εργατρια σε εργοστασια αν εχει δωσει εισφορες υπερ ΟΕΚ!!!!......αυτα ομως μεχρι το 2009....το 2010....αργησαν να ανακοινωσουν ποτε θα γινονται οι αιτησεις.....και τους πηρε το 2011.....το 2011 οταν ξεκαθαριζε το "πραγμα"σκεφτηκαν τις απορριψεις!!!!......και το 2012 βρηκαν οτι π@π@ρια να 'ναι για να απορριψουν τις αιτησεις!!!
......και "καταφεραν", αφου για πρωτη φορα επρεπε να εχει η φωτοτυπια του εκκαθαριστικου και το αποκομα με τους κωδικους αριστερα πανω!!!,να απορριψουν πανω απο τις μισες!!!!
Σημερα που πηγα εκει η απαντηση για την αποριψη της ενστασης ηταν οτι τετοια εντολη ειχαν!!!!...ουτε καν εξετασαν τον φακελο!!!
.....και θυμαμαι που μας εκαναν τους ζορικους στην Γ'ΔΟΥ Λαρισας για να μας κανουν μια εκτυπωση με τα ποσα και αυτους τους κωδικους!!!!
σχετικο ρεπορταζ εδω:https://www.eleftheria.gr/index.asp?cat=7&aid=43636
ειμαστε τελικα στις μη συνομες!!!!Στη συνέντευξη όπου μίλησαν ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Τάσος Τσιαπλές και ο πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων του Νομού κ. Γιάννης Μπλέκος καταγγέλθηκε η προσωρινή Ενιαία Διοικούσα Επιτροπή του ΟΕΚ για το «πετσόκομμα», όπως τονίστηκε των επιδοτήσεων ενοικίου (για το 2009) των Λαρισαίων, καθώς υποβλήθηκαν 1503 αιτήσεις από τις οποίες εγκρίθηκαν μόνο οι 541 (ποσοστό 36%) ενώ απορρίφθηκαν 962 (ποσοστό 64%) με πρωτοφανείς δικαιολογίες. Ακόμα καταγγέλθηκε και το γεγονός ότι μόνο σε 200 αιτήσεις επιτράπηκε η ένσταση, ενώ στους υπόλοιπους απορρίφθηκε αυτό το δικαίωμα, ενώ και οι 200 ενστάσεις που έγιναν απορριφθηκαν τελικά ως μη σύννομες....και μη χειροτερα!!!!