Σελίδα 9 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 78910 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 81 έως 90 από 99

Θέμα: κεφαλαιο ματ

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
    για δειτε και αυτο ομως...

https://www.kamikazi.gr/2011/07/blog-post_2936.html
    του κώλου τα εννιάμερα...βγήκε ένας, να βγάλει τρελούς ένα κάρο πολίτες που είδαν
    ματατζήδες να κυνηγάνε γέρους, να χτυπάνε στην ψύχρα ακάλυπτους πολίτες κτλ κτλ.
    άνεργος???ναι ρε μ@@νί. άνεργος. όχι θα σε πληρώνει ο ελληνικός λαός, για να υπηρετείς
    τα λαμόγια της βουλής, και να δαγκώνεις το χέρι που σε ταίζει.
    δεν με ενδιαφέρει αν είναι σωστός αυτός ή όχι. αν δεν τον εκφράζει αυτό που κάνει,
    να πάρει τα μπούλα του.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Leonidas_E39 (03-07-11), z3 2.2 (02-07-11)

Προεπιλογή

4. The Following 4 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

GiannisRob (04-07-11), Leonidas_E39 (04-07-11), nikos1400 (05-07-11), Thomelef (04-07-11)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

σκεφτήτε μόνο, πως οι βλάκες που και για αυτούς χτυπάει η καμπάνα, τι συμφέροντα υπερασπίζονται...
    είμαι σίγουρος πως δεν θα αργήσει η στιγμή που θα δούμε, πηγαδάκια των 10 ατόμων να έχουν
    στην μέση δυο τέτοια γουρούνια (γιατί περί γουρουνιών πρόκειτε τελικά), και να τους κάνουν
    μαύρους στο ξύλο...είναι πάρα πολύ λίγοι, και ο κόσμος ακόμα δεν κατάλαβε τι ψηφίστηκε αυτές
    τις μέρες στην κουμαντατορ του συντάγματος...
    sympether with chiefτης

/

6. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

pilot (04-07-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Όλα αυτά είναι το αποτέλεσμα και όχι η δημιουργός αιτία του σάπιου συστήματος.

Μπορεί τα ΜΑΤ να σπάνε στο ξύλο ΟΠΟΙΟΝ βρουν μπροστά τους.

Είναι όμως κάτι που το κάνουν μπροστά στα μάτια ΟΛΩΝ και το κάνουν ΚΑΙ επειδή το γουστάρουν.

Όταν ο καθένας από εμάς (ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ Στη φωτιά για το καθένας) έκανε την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ λαμογίτσα, είτε ήταν πχ δημόσιος υπάλληλος και δεν πάταγε στη δουλειά, είτε φοροδιέφευγε, είτε έπαιρνε λεφτά από εκεί που δεν έπρεπε, είτε εκμεταλλεύοταν ο ίδιος κάποια αδυναμία του κράτους, τότε ΚΑΙ ο ίδιος έχει ΡΙΞΕΙ ΞΥΛΟ χωρίς να το ξέρει, στην επόμενη γενιά και ακόμα και στον διπλανό του.

Και για να ξεκαθαρίσω, σιχαίνομαι ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ανάρμοστη συμπεριφορά είτε από ματατζή είτε από παπατζή, αλλά πλέον έχω ΣΙΧΑΘΕΙ μέχρις εμετού την ελληνική υποκρισία ότι ΚΑΙ καλά για ΟΛΑ φταίνε οι άλλοι και ΠΟΤΕ εμείς.

Όταν σαν έθνος πρώτα, κράτος μετά, άνθρωπος στο τέλος δεν ξέρεις που είσαι, που μπορείς να πας και τι είσαι διατεθειμένος να δώσεις για να αποκτήσεις αυτά που θες, αυτά παθαίνεις.

Κατακριτέα λοιπόν τα μο@@@σκυλα που ρίχνουν απρόκλητα ξύλο κατακριτέα και ΙΔΙΑ με την προηγούμενη συμπεριφορά όμως και η στάση μας απέναντι στους ευατούς μας πρώτα από όλα.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

8. The Following 4 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

GEORGE316 (05-07-11), Ptboul (05-07-11), Thomelef (05-07-11), tmilatos (05-07-11)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όλα αυτά είναι το αποτέλεσμα και όχι η δημιουργός αιτία του σάπιου συστήματος.

Μπορεί τα ΜΑΤ να σπάνε στο ξύλο ΟΠΟΙΟΝ βρουν μπροστά τους.

Είναι όμως κάτι που το κάνουν μπροστά στα μάτια ΟΛΩΝ και το κάνουν ΚΑΙ επειδή το γουστάρουν.

Όταν ο καθένας από εμάς (ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ Στη φωτιά για το καθένας) έκανε την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ λαμογίτσα, είτε ήταν πχ δημόσιος υπάλληλος και δεν πάταγε στη δουλειά, είτε φοροδιέφευγε, είτε έπαιρνε λεφτά από εκεί που δεν έπρεπε, είτε εκμεταλλεύοταν ο ίδιος κάποια αδυναμία του κράτους, τότε ΚΑΙ ο ίδιος έχει ΡΙΞΕΙ ΞΥΛΟ χωρίς να το ξέρει, στην επόμενη γενιά και ακόμα και στον διπλανό του.

Και για να ξεκαθαρίσω, σιχαίνομαι ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ανάρμοστη συμπεριφορά είτε από ματατζή είτε από παπατζή, αλλά πλέον έχω ΣΙΧΑΘΕΙ μέχρις εμετού την ελληνική υποκρισία ότι ΚΑΙ καλά για ΟΛΑ φταίνε οι άλλοι και ΠΟΤΕ εμείς.

Όταν σαν έθνος πρώτα, κράτος μετά, άνθρωπος στο τέλος δεν ξέρεις που είσαι, που μπορείς να πας και τι είσαι διατεθειμένος να δώσεις για να αποκτήσεις αυτά που θες, αυτά παθαίνεις.

Κατακριτέα λοιπόν τα μο@@@σκυλα που ρίχνουν απρόκλητα ξύλο κατακριτέα και ΙΔΙΑ με την προηγούμενη συμπεριφορά όμως και η στάση μας απέναντι στους ευατούς μας πρώτα από όλα.
    μεγάλη κουβέντα λευθέρη...όπως έχω πεί και παλαιότερα. αν δεν κάνεις πρώτα
    αυτοκριτική, δεν κάνεις τπτ!!!
    για τα υπόλοιπα, είναι η γνωστή κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας εδώ και
    πολά χρόνια.
    sympether with chiefτης

/

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

δυο πολυ ενδιαφεροντα βιντεο...

https://www.youtube.com/watch?v=miXe...mbedded#at=333

11. The Following 3 Users Say Thank You to nik200 For This Useful Post:

Driver M (05-07-11), ghost-rider (05-07-11), nikos1400 (05-07-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Πολύ ωραία βίντεο που αποδεικνύουν σε μεγάλο βαθμό τα όσα είπαμε προηγουμένως περί υπερβάλλοντος ζήλου από πλευράς ΜΑΤ κλπ.

Ελπίζω απλά βλέποντας έναν συνάδελφό τους να τους δείχνει το σπασμένο του πόδι που απέκτησε δεχόμενος επίθεση ενώ βοηθούσε έναν συμπολίτη να καταλάβουν ορισμένοι το λάθος τους και να αλλάξουν συμπεριφορά.
    Το εύχομαι πραγματικά.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

13. The Following 2 Users Say Thank You to Driver M For This Useful Post:

ghost-rider (05-07-11), nik200 (05-07-11)

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πολύ ωραία βίντεο που αποδεικνύουν σε μεγάλο βαθμό τα όσα είπαμε προηγουμένως περί υπερβάλλοντος ζήλου από πλευράς ΜΑΤ κλπ.

Ελπίζω απλά βλέποντας έναν συνάδελφό τους να τους δείχνει το σπασμένο του πόδι που απέκτησε δεχόμενος επίθεση ενώ βοηθούσε έναν συμπολίτη να καταλάβουν ορισμένοι το λάθος τους και να αλλάξουν συμπεριφορά.
    Το εύχομαι πραγματικά.
    ο εν λογω αστυνομικος..λεει μεγαλες αληθειες..respect..

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    μεγάλη κουβέντα λευθέρη...όπως έχω πεί και παλαιότερα. αν δεν κάνεις πρώτα
    αυτοκριτική, δεν κάνεις τπτ!!!
    για τα υπόλοιπα, είναι η γνωστή κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας εδώ και
    πολά χρόνια.
    Ε ναι ρε συ Τόμι, ξέρεις τι έχω τρελαθεί και έχω βαρεθεί να κατηγορώ συνέχεια τους άλλους για ότι αρνητικό συμβαίνει σε εμένα.

Όταν βλέπω όμως στην πορεία της ζωής μου ότι τα ίδια λάθη που κατέκρινα στους άλλους σε εμένα ΠΑΝΤΑ τα δικαιολογούσα, άλλαξα στάση άρδην.

Στα γεγονότα στο Σύνταγμα δυστυχώς δεν ήμουν παρών λόγω εξεταστικής αλλά δυστυχώς αυτό που έχω να πω είναι ότι πέρα από την κωλοσυμπεριφορά των ΜΑΤ σαν ανθρώπων (πρώτον) και σαν αστυνομικών (δεύτερον) και από αυτά που είδα και διάβασα στο νετ είναι ότι ΔΥΣΤΥΧΩΣ είμαστε κοινωνικά χωρισμένοι και διχασμένοι, ΑΡΑ 1000% χωρίς μέλλον.

Και εξηγούμαι.

Δε μπορεί άνθρωπος που ξέρει τι του γίνεται να είναι fan αυτής της κατάστασης της πολιτικής που επικρατεί στη χώρα μας. Όταν όμως βλέπεις όλο αυτό το αδικαιολόγητο ΜΕΝΟΣ των αστυνομικών ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ μέρα καταλαβαίνεις ότι αυτοί οι άνθρωποι όχι απλά ξέρουν τι κάνουν αλλά ελπίζουν κιόλας ότι αυτοί που προστατεύουν έχουν καλό σκοπό.

Βλέποντας παράλληλα το όλο κίνημα και μερικές φορές από κοντά και χωρίς ΠΟΤΕ να σπάσει ΕΝΑ ΝΥΧΙ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ διαδηλωτής θα έβριζε έστω παραπάνω από το πρέπον, δεν μιλάω να σηκώσει πέτρα να σπάσει κάτι, ή να ταράξει το σύμπαν. Οπότε οδηγούμαι προσωπικά στο συμπέρασμα ότι ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι υπάρχουν άτομα τα οποία ΟΝΤΩΣ πιστεύουν το κυβερνητικό έργο και το Επιδοκιμάζουν ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ του, γιατί ΔΕΝ υπάρχει χειρότερος τρόπος απαξίωσης ενός κινήματος από το να το εμπλουτίσεις με σωματική βία.
    Πέρα από αυτούς που πληρώνονται για να το κάνουν είμαι επίσης 1000% σίγουρος ότι υπάρχουν και ανιδιοτελή σκουλήκια άξια θανάτου οι οποίοι το πιστεύουν και δεν περιμένουν πληρωμή (άμεση τουλάχιστον) από την κυβέρνηση.

Γιατί και οι μεν του κινήματος και οι δε των δυνάμεων καταστολής στην ίδια πραγματικότητα επιστρέφουν όταν φεύγουν από την πλατεία. Και αυτή είναι ότι ο μισθός κανενός δεν φτουράει για να χτίσει το μέλλον του, και επιπροσθέτως ΚΑΙ οι δύο στην ίδια σάπια κοινωνία ζούνε.

Οπότε έχουμε ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ πρόβλημα και των δύο ομάδων (και των περισσότερων οικονομικών τάξεων) και μια εκ διαμέτρου αντίθετη αντιθετότατη συμπεριφορά από άτομα που ζούνε στην ΙΔΙΑ κοινωνία με τα ίδια προβλήματα.

Αυτό κατ εμέ είναι το τραγικό.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

16. The Following User Says Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

Thomelef (06-07-11)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

18. The Following User Says Thank You to S8N For This Useful Post: