Με γεια αγορινα,επιτελους βρεθηκε και μπηκε,τωρα η μπεμπα εγινε ακομα πιο ομορφη.Για πες χρειαστηκε προγραμματισμος για να μπει ή οχι? Τα λεντακια πισω σου εβγαλαν ενδειξη καμμενης λαμπας? Περιμενουμε και πρωινες φωτο
![]()
Με γεια αγορινα,επιτελους βρεθηκε και μπηκε,τωρα η μπεμπα εγινε ακομα πιο ομορφη.Για πες χρειαστηκε προγραμματισμος για να μπει ή οχι? Τα λεντακια πισω σου εβγαλαν ενδειξη καμμενης λαμπας? Περιμενουμε και πρωινες φωτο
![]()
PANOS-E60 (04-02-11)
Με γεια βρε Πάνο! Το ΄πες και το ΄κανες βρε θηρίο! Άντε, προγραμμάτισε τώρα που είσαι ζεστός και το επόμενο μπάξιμο!
P.S. Ήθελα να σας πάρω τηλ. αλλά το σεμινάριο με τους Ενεργ. Επιθ. τράβηξε μέχρι αργά. Όταν βγήκα από το ΤΕΕ είχα κεφάλι καζάνι.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη S8N : 03-02-11 στις 23:44
PANOS-E60 (04-02-11)
Πανο με 'γεια!!!
Αντε να βλεπουμε μπαξιματα οι Ε60ακιδες!!!
Αν και δε μας αφηνει με παραπονο ο ....Apostolos!!!...ολο και κατι εχει στο προγραμμα!!!![]()
PANOS-E60 (04-02-11)
Κανένας προγραμματισμός δεν χρειάστηκε Κώστα, ήταν από μοντέλο προ 09/2005, όπως το δικό μου. Ούτε τα led έβγαλαν σφάλμα, έχουν αντιστασούλα μέσα προφανώς. Θα μπουν καλύτερες φωτο το σαβ/κο γιατί χτες το μπαξιμο έγινε υπό συνθήκες καταιγίδας
Αρη (S8N) δεν σε πήρα τηλ. γιατί με τέτοια βροχή που έριχνε δεν είχαμε που να σταθούμε στο γκαράζ ... χα χα
E60_Arkadia (05-02-11)
PANOS-E60 (04-02-11)
PANOS-E60 (04-02-11)
Πωπωπω μα τι έρωτας είναι αυτό το forum τελικά...
Υ.Γ. Νικόλα που θα βρούμε κανένα HUD να το κάνω ανταλλαγή με το δικό μου (που είναι πλήρως λειτουργικό) και ας του δώσουμε και κανά 100άρι ευρώ αν είναι και κάνω την δουλειά μου γιατί αντιμετωπίζω μερικά τεχνικά προβληματάκια με αυτό που έχω, (ως συνήθως)
![]()
Μπας και σου περισσεύει κανένα στην αποθήκη σου
![]()
Ενα τέτοιο θρέντ το χρειαζότανε η "ομάδα" !!! Μπορούμε να γράφουμε άνετα τα "ειδικού ενδιαφέροντος" θεματάκια και πειραγματάκια μεταξύ μας, χωρίς να κάνουμε όλα τα υπόλοιπα θρεντ κ..ος![]()
NickE60 (04-02-11), nikos-Mpacket (04-02-11)