sympether with chiefτης
350 το BMW- 340 το Audi και quattro
Κοπία θα πηγαίνουν..
πολύ πιθανό...και εγώ το πιστεύω αυτό φίλε σπύρο.
sympether with chiefτης
Έχω αρκετούς πελάτες με το καινούριο Α4. Δε ξέρω για ποιο λόγο άλλα όποτε μπαίνω μέσα σ αυτό το αμάξι να το κάνω μανούβρες, μου δίνει μία περίεργη αίσθηση φτήνιας, που το A3/S3 ή ακόμα και το προηγούμενο Α4 (το αγαπημένο μου) δεν έχουν. Κάτι σαν να μην είναι audi. Δε ξέρω αν φταίει ο ελεεινός διακόπτης φώτων, κάποια άλλα απαίσια και φτηνιάρικα κουμπιά στη κεντρική κονσόλα, πάντως η όλη γεύση είναι πολύ κατώτερη από αυτό που περιμένεις. Φθηνότερα μοντέλα του group αφήνουν καλύτερη γεύση συνολικά.
Όσο για το focus συμφωνώ ότι πρόκειται για υπερόπλο, για μοτέρ διαμάντι (θέλω να το ακούσω να ανοίγει !!!!), αλλά το όλο πακέτο με τις φτερούγες, τις σκούπες και τα φαράσια είναι λίγο υπερβολή για μένα. Ακόμα και οι εξατμίσεις του κοιτάνε τον ουρανό.
Τις προάλλες πηγαίνοντας Σαρωνίδα με πέρασε Focus RS 500 μαύρο ματ (ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης έχει ό,τι supercar μπορείτε να φανταστείτε...) τέζα!
Πολύ καλό, ουδέτερες κλίσεις και το αμάξι πραγματικά άψογη συμπεριφορά
Αλλά θα προτιμήσω μιας και δεν έχω την δυνατότητα να έχω 15 αυτοκίνητα στην αυλή μου, ένα 135, S3, ΤΤ RS και πάει λέγοντας...
Συμφωνώ απόλυτα με την άποψή σου Κώστα
Μπορει να ειναι δυνατο το Focus αλλα ποτε δεν το συμπαθησα ασχετα αν ειχα καποτε..
To kαινουργιο RS ειναι οντως ΠΟΛΕΜΟΣ αλλα σε καμια περιπτωσει δεν θα το επερνα ουτε το RS3..
Σημερα με τα δεδομενα στην χωρα μας αν εχεις χρηματα ΤΩΡΑ περνεις ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!!