Σελίδα 9 από 12 ΠρώτηΠρώτη ... 7891011 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 81 έως 90 από 114

Θέμα: Go Kart

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Επειδη περασε ο χρονος του edit (ας το ενωσει καποιος).
    6ταχυτο και μιζα το ξεχναμε ε? Βαριεμαι στην ιδεα του σπρωξιματος. Κουμπακια θελω, 2014 φτασαμε Και ενω συνολικα δειχνει καλυτερη αγορα το 6ταχ. δεν νομιζω πως αξιζει το κοπο για τα παραπανω εξοδα με τη συγκεκριμενη χρηση.

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νικο αν πεις οτι τα σκας μια φορα αντι να αλλαξεις καρτ, μηπως αξιζει KZ με ME-Shifter F1? Λογικα θα αλλαζεις πιο ευκολα Το μονο αρνητικο ειναι η τιμη.. μισο καρτ! Αν και λογικα το KZ πρεπει να ειναι ασυμφορο για ξεκ@@λωμα τα Σ/Κ χωρις αγωνες κλπ. Λαστιχα, λαδια, κ.α

Ρωτησα τι οδηγησα. Vortex rok 28hp.
    Καπου διαβασα οτι τα KF θελουν πιστονι καθε 4-5 ωρες? Ποιο μοτερ ειναι σχετικα δυνατο χωρις σερβις καθε βδομαδα και σκυλι? Προτιμω να μην εχω και το τελευταιο αλογο που μπορει να βγαλει αλλα να συγκρατησω το κοστος σερβις/χρονο χαμηλα. Οχι και εντελως ψοφιο ομως.

Τα CRG εχουν καλο support. Αυτα που φερνει ο Τσερανιδης λενε τιποτα? Και γενικα τι λεει αυτος σαν ανθρωπος γιατι εχω ακουσει διαφορα. Maranello δεν θελω, παω κατευθειαν σε CRG αν ειναι. PCR? Tony και Birel δεν μου αρεσουν καν.

Και εστω οτι πηρα CRG, μπορω να τρεχω στου Τσερανιδη που ειναι 5 λεπτα απο εδω? Ή στο παραμικρο προβλημα θα με γραφει και θα πρεπει να ανεβαινω πανω?
    Μιλαγα με το γιο του σημερα, μεσα στη βδομαδα κανονισαμε να παω απο εκει να μου πει 5 πραγματα να παρω μια ιδεα.

Τα ΚΖ μη νομίζεις οτι έχουν τοσο υψηλότερο κοστος συντήρησης απλα θέλουν εμπειρία, γενικώς την οποία ακόμα δεν εχεις. Ξεκίνα με αυτόματο και πηγαίνεις σε ΚΖ. Το ΜΕ electronic shifter είναι, σορυ, μια βλακεία γιατι η μπαταρία δε κρατάει τοσο. Τις αλλαγές θέλω να τις νιώθω και γιαυτο και για μένα ο λεβιες δεν αντικαθίσταται.

Ωραίο το vortex! Αν θέλεις κατι πιο δυνατό πάρε Iame x30 ή Sonik maxter. Hobby μοτέρ, δυνατά.

Προσωπικά εχω CRG και είμαι γενικώς παρα μα παρα πολυ ικανοποιημένος, συνολικά. Το σασι είναι απλα αλλού! Το προτιμώ, προσωπικά πάντα, απο pcr.

Μπορείς να πάρεις ο,τι θες και να τρέχεις όπου θες.

Το σασι δύσκολα να βγάλει πρόβλημα και το μοτέρ μπορούν να στο δούνε κι εκει. Απο αναλώσιμα που μπορει να χρειαστεί το σασι, τακάκια κλπ, μπορούν να τα πάρουν απο τον αντιπρόσωπο της CRG στην ελλαδα και στα φέρουν στη πίστα.

Ενημερωτικά, ο αντιπρόσωπος της CRG είναι στην άνοιξη και του μοτέρ στον Άγιο Στέφανο.

Sent from a mobile device
    Nikos

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Νικο μπορεις να μας πεις αν εχεις χρονο τις διαφορες των σασι της CRG? Βλεπω διαφορα.. california, road rebel κλπ Για το Sonik διαβασα πως ειναι το καλυτερο με διαφορα χομπι μοτερ. Ισχυει? Αν ναι ποιο σασι της CRG ταιριαζει? Και λογικα 32αρι σωληνα για >75kg.

Rides
    2

Προεπιλογή

Νικο μπορεις να μας πεις αν εχεις χρονο τις διαφορες των σασι της CRG? Βλεπω διαφορα.. california, road rebel κλπ Για το Sonik διαβασα πως ειναι το καλυτερο με διαφορα χομπι μοτερ. Ισχυει? Αν ναι ποιο σασι της CRG ταιριαζει? Και λογικα 32αρι σωληνα για >75kg.
    To kalifornia δεν είναι για τις πίστες μας.

Road rebel με sonik και τέλος!

Sent from my Xperia Z1 using Tapatalk
    Nikos

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos! Εμφάνιση μηνυμάτων
    To kalifornia δεν είναι για τις πίστες μας.

Road rebel με sonik και τέλος!

Ε κανε μια αναλυση ρε τσιγγουνη μη τις λυπασαι τις λεξεις

Rides
    2

Προεπιλογή

Ε κανε μια αναλυση ρε τσιγγουνη μη τις λυπασαι τις λεξεις
    Γενικώς το rr είναι πιο μαλακό σασί και δουλεύει πολύ πιο ομοιόμορφα και στα δύο του άκρα όταν η πίστα αρχίζει και μαζεύει γόμα και δε χρειάζεται να παίξεις πολύ με το σεταπ για να το "μαλακώσεις".

Το kalifornia είναι πιο σκληρό, πιο απόλυτο στις αντιδράσεις του και δύσκολο να το στήσεις. Υποτίθεται ότι είναι σκληρό για καλύτερο κράτημα για κάποιον τελείως χομπιστα αλλά δεν είναι τόσο φιλικό όσο το rr.

Nikos

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Επειδη περασε ο χρονος του edit (ας το ενωσει καποιος).
    6ταχυτο και μιζα το ξεχναμε ε? Βαριεμαι στην ιδεα του σπρωξιματος. Κουμπακια θελω, 2014 φτασαμε Και ενω συνολικα δειχνει καλυτερη αγορα το 6ταχ. δεν νομιζω πως αξιζει το κοπο για τα παραπανω εξοδα με τη συγκεκριμενη χρηση.
    Συνηθεια ειναι Φανη...Εγω που εχω 6ταχυτο χωρις μιζα,εχω μαθει να το σπρωχνω και να το βαζω μπρος μονος μου,οπου κι αν χρειαστει...
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Να και το δικο μου νεο παιχνιδι ξεκ@υλωματος!6ταχυτο 125cc διχρονιλα με περιπου 37hp και μοτερ Seven...Σασι δεν ξερω γιατι εχουν σβηστει τα ταμπελακια του..Ειναι 10ετιας+ βεβαια αλλα απ'οτι εχει δειξει,αρκετα αποτελεσματικο.... Ετσι κι αλλιως για το χαβαλε το πηρα,αφου εχω και το ντριφταδικο για πιο αγρια γουστα!
    Attached Images Attached Images
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

9. The Following 2 Users Say Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

chrisgiapz3 (01-10-14), tokiko (30-09-14)

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Του'κανα μια συντηρηση σε σασμαν,αλυσιδα και ενα σετακι καλυτερα λαστιχα(MG) γιατι τα δικα του ηταν για πεταμα,Μεχρι στιγμης το καλυτερο μου ειναι ενα 0:52 στο καρτοδρομο,καθημερινη χωρις στρωμενη γομα....Σημερα πηρα βολτα ενα Tony kart 6ταχυτο ενος φιλου(ΜΙΧΑΛΗΣ γραψε φιλε,περιμενουμε φωτοοοοο!!!) και πηγαινα πολυ πιο γρηγορα απο το δικο μου!!!Καμια σχεση το πλαισιο σε γραμμικοτητα οδικης συμπεριφορας ενω φορουσε και κοντυτερο γραναζι απο το δικο μου,με αποτελεσμα να πηγαινω τελειωμενες 6ες σε μερικα σημεια...Δυστυχως δεν χρονομετρησα να δω ποσο κατω εφτασα,αλλα πιστευω κατω απο 0:50...Θα ψαχτω με το δικο μου σε θεματα ευθυγραμμισης λιγο,αλλα μαλλον το σασι δειχνει τα χρονακια του....

11. The Following User Says Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

ΜΙΧΑΛΗΣ (01-10-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

Mike γιατί το εργαλείδι έχει ανεξάρτητη τρόμπα νερού, έτσι είναι στα καρτ?

Σελίδα 9 από 12 ΠρώτηΠρώτη ... 7891011 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP