Καλά ας μαζέψουν οι άχρηστοι
πρώτα όλα τα εγκαταλειμένα σαραβαλάκια που κάθονται στους δρόμους εδώ και μιά δεκαετία...
Αλλά βέβαια, τώρα το θυμηθήκανε τα λαμόγια.
Καλά ας μαζέψουν οι άχρηστοι
πρώτα όλα τα εγκαταλειμένα σαραβαλάκια που κάθονται στους δρόμους εδώ και μιά δεκαετία...
Αλλά βέβαια, τώρα το θυμηθήκανε τα λαμόγια.
Μην εισαι απολυτος ...πες οτι δεν γνωριζεις κανεναν καλο εγκαταστατη.Οχι οτι δεν υπαρχει.Εκτος αν εχεις δειγμα δουλειας απο ολους...
Σωστα τα λες, αλλα εδω φταιμε και εμεις Κωστα. Γιατι για να μην γινουμε κακοι ,δεν ειδοποιουμε τον δημο να ερθει να μαζεψει το σαραβαλο του γειτονα για να μην στραβωσει.Και πρωτος απο ολους φταιω εγω, στο στενο μου ,δηλαδη σε 50μ μεσα υπαρχουν 2 βαρκες ,2 σαραβαλα, και τρεις μηχανες παρατημενες τυλιγμενες με μουσαμα 10 χρονια τωρα!
ok ρε σπυρο μπορεις να μου δωσεις το τηλ του δημου σου??
ok τωρα καταλαβα ποιος μου ριχνει τις κοκκινες....![]()
1.bmw330vasilis
2.optostyle
3.ΝickE60.........?
4.gyiama..........?
5.bil987
6.kplc16...........?
7.z3 2.2....
Μπαινει στη ναυθαλινη το Zed κυριοι...
"Ερμο Zed....τι ονειρο να βλεπες χθες βραδυ...." (Διονυσης Παπαγιαννοπουλος προς τον Γκορτσο)
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
τις κατεθεσες Δημητρακη?
υπαρχει καποιος που εκανε ηδη την διαδικασια?
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
Θα καταθέσω εγω τις δικες μου τις επομενες μερες Βασίλη και θα ενημερωσω το φορουμ για την διαδικασια αν δεν προλάβει καποιος αλλος.
Vasilis (21-12-10)
Λοιπόν ξεβιδώνουμε τις πινακίδες τις παίρνουμε παραμάσχαλα και πάμε με αυτές την άδεια και την ταυτότητα μας στην αδιαφορία, ε συγνώμη, εφορία και ζητάμε το τμήμα για κατάθεση πινακίδων περιμένουμε στην άπειρη ουρά συμπληρώνουμε μερικά χαρτιά και είμαστε έτοιμοι.
Εφόσον καταθέσουμε μέχρι το τέλος του 2010 ΔΕΝ θα πληρώσουμε το σήμα του 2011 και των επερχόμενων ετών.