Αχαχαχαχαχαχα!!!!
Αχαχαχαχαχαχα!!!!
E30 318i
Ζω την καθημερινοτητα με ε30 οποτε το γνωριζω απο πρωτο χερι, οτι το budget παει περιπατο απλα για να το διατηρω σε μια σχετικα αξιοπρεπη μηχανικα καλη κατασταση. Δεν φταιει το αυτοκινητο ειναι πλεον 33 χρονων, συνεπως οτι υπαρχει πανω του απλα καταρρεει και χρειαζεται ανακατασκευη και αντικατασταση. Και αυτο ακριβως πληρωνεται οταν καποιος αγοραζει σε πολυ καλη κατασταση ενα παλαιο αυτοκινητο
Ειναι δικαιο? Να γινει πραξη?
![]()
GiannisRob (03-11-22), isou (04-11-22), nik200 (04-11-22), pilot (09-11-22), S8N (13-11-22)
ΜΠΑΞΕ πρόεδρε!
VanVIC (05-11-22)
Σταματη πριν μπαξεις, δες το ανοιχτο. Διοτι ανοιχτο μοιαζει με βομβαρδισμενο αγροτοσπιτο που του λειπει η οροφη. Η εκδοση μπαουερ εχει απλα κομμενη την οροφη, με το μεταλλικο πλαισο των εμπρος και πισω παραθυρων πρακτικα αμεταβλητο.
GiannisRob (05-11-22), Stamatis (05-11-22)
Εχω προβληματιστει αρκετα. Ουτε εμενα μου αρεσει τοσο.
Αλλα Ε30 σε καλη κατασταση ειναι πλεον σπανιο πραγμα.
Εχω βρει ενα πρωτης σειρας με τα στενα φαναρια πισω, ενα καμπριο σε πόυ καλη κατασταση και ενα εντελως ρημαδι με χαρτια 316 και μοτερ πιθανον διλιτρο.
Ευχαριστοι προνληματισμοι, σκεφτομαι σοβαρα να παρω το ρημαδι και να το κανω να μοιαζει με Μ3.
Θα διαφερει βεβαια στα ακρα, αλλα θα βρεθει κατι νομιζω.
Θα δειξει. Προς το παρον μαζευω συμβουλες.
Κι εμένα δεν μ'αρεσει το cabrio, μου μοιάζει λίγο αλλόκοτο. Υπομονή να βρεθεί ένα αξιοπρεπές κουπεδακι, γνώμη μου.
Έχεις σκεφτεί 318is;
E30 318i
Ειναι πολυ καλα τα is για να τα κανιβαλισω.
Οσα εχω δει ειναι σε τιμια χρηματα για την κατασταση τους, αλλα δεν θελω ενα ακομα που δεν θα μου κανει καρδια να το πειραξω.
Ενα 30αρι ιδανικα πρωτη σειρα και μετα οτι μου κατεβει στην γκλαβα θα ηταν το καλυτερο.
Θα δειξει. Κατι θα βρεθει. Εκτος αν κατσει παλι καμμια περιπτωση σαν το Ζ3, οποτε θα το παρω και αυτο και μετα θα ψαχνω για αλλο προτζεκτ.