Να αγιασει το χέρι σου.μια χαρά τά έγραψες! βέβαια δεν ιδρώνει το αυτί τους μπρος στην κονομα πού έρχεται!!
Να αγιασει το χέρι σου.μια χαρά τά έγραψες! βέβαια δεν ιδρώνει το αυτί τους μπρος στην κονομα πού έρχεται!!
μπορειτε και εσεις να στειλετε το δικο σας μυνημα διαμαρτυριας ειτε εκει που το εστειλα εγω
http://www.kteo-gr.gr
ειτε ,και, σε διαφορα φορουμ η' υπουργεια η' καποιον αλλο φορεα του κρατους σχετικο με τα κτεο και να τους ταρακουνησετε και εσεις...φτανει πλεον με την απαθεια και την ανεχεια που δειξαμε τοσα χρονια ,ας δραστηριοποιηθουμε και ας διεκδικησουμε το ΛΟΓΙΚΟ επιτελους σαυτην την χωρα..στειλτε,στειλτε οπου μπορειτε πριν να ειναι αργα και το αδηφαγο κρατος περσαει αλλο ενα παραλογο φορο στις πλατες μας..το εχουμε ξαναπει δεν ειναι τοσο τα χρηματα αλλα η ΚΟΡΟΙΔΙΑ!!
Για το ότι η φορολογία των κυβικών είναι εντελώς παράλογη, το ξέρουν όλοι! το δικό μου 1.6, που κοστίζει 2.500€, έχει το ίδιο σήμα με ένα SUV 1.6 των 25000€! δηλαδή μας εξισώνει στις απολαβές, το ''κράτος'' του κερατά!!!
S8N (20-11-19)
Το 2021 θα αναπροσαρμόσουν τα τέλη σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία και όλοι εμείς που έχουμε παλια αυτοκίνητα θα πληρώνουμε βάσει ρύπων. Με ένα πρόχειρο υπολογισμό κινητήρες 1600 Ν40 θα πληρώσουν πάνω από 400 ευρώ..
αποτι διαβασα θα προσπαθησουν να προσαρμοσουν την οδηγια απο την ευρωπη στα ελληνικα δεδομενα γιατι ξερουν οτι θα κρεμασουν πινακιδες ...ηλεκτρικο με το ζορι δεν γινεται! euro 5 και να ρυπαινω? αι σιχτιρ! να στειλουμε και στο υπουργειο οταν αρχισει το θεμα..δωστε τους να καταλαβουν!
Όσο ζούμε στη χωρα που οπότε συμφερει επικαλούνται την ''ευρωπαϊκή νομοθεσία'' αυτα θα έχουμε!!!
BILL007 (20-11-19), bomberman 3.28 (21-11-19), S8N (20-11-19)
Τα 1600 κυβικά είναι καλά.....
Τα Μ3 και τα Μ5 του 2008 τι ρύπους έχουν ΟΕΟ;;
A8hnaios (21-11-19)
Υπάρχουν και χειρότερα...
Σύμφωνα με αυτό το σενάριο, το Terios της γυναίκας θα πάει στα... 531 ευρώ!
ΠΩΣ ΜΑΣ ΠΕΤΣΟΚΟΨΑΝ ΕΤΣΙ ΡΕ ΜΛΚ? ΠΩς ΜΑΣ ΓΜΣΑΝ ΕΤΣΙ? ΜΗ ΤΑ ΓΜΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΜΠΩ ΜΟΥ ΚΑΙ Τ' @@ ΜΟΥ! ΜΛΚ!
BILL007 (21-11-19), BMWNAOUSSA (21-11-19), dreamer (21-11-19), Georgebm (21-11-19), Ptboul (21-11-19), tasos.kamv (21-11-19)
Προσωπικά υπολόγισα με την υφιστάμενη κλίμακα για 191 gr/km
BILL007 (21-11-19)