ευχομαι καλη συνεχεια στο προτζεκτ.ο καλυτερος συνδιασμος ειναι δυναμη με εμφανιση.αλλα στην προκειμενη περιπτωση το ε46 ειναι ενα αμαξωμα που μεταμορφωνεται κυριολεκτικα με τα εξτρα του Μ3.αν δεν ηταν τοσο δαπανηρο για το ε46 θα το ειχαν κανει οι περισσοτεροι.μην ξεχνατε οτι στα ε36 περισσοτερα ηταν τα λουκ Μ3 παρα τα απλα.το αθλητικο στυλ του Μ3ε46 μου αρεσει παρα πολυ και θα το εκανα μονο για να το χαζευω(μονο το το σημα //Μ δεν θα εβαζα).δεν με νοιαζει να με περνουσαν ολοι.ακομα και τα κανονικα Μ3 αρκετα αυτοκινητα τα περνανε(μην βαρατε) οποτε περι ορεξεως.ετσι και αλλιως οταν πληρωνουμε η δικη μας τσεπη τον πρωτο εχουν τα δικα μας θελω και μετα των αλλων.προχωρα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dark knight : 07-06-10 στις 13:53
Akis 330Ci (07-06-10)
παιδια πριν αλαξω το πατωμα και αλαξω εξατμιση ειχα το εν λογω συστημα!
βγαζει απαισιο ηχο και η μια αποληξη ειναι πιο λερωμενη απο την αλλη
πραγματικα για εμενα δεν αξιζει!
ασχετο βεβαια μιας και ο φιλος αποφασισε να παρει γνησιο Μ3!
δουλευει παρα πολυ ωραια με μια εξατμηση απο Μ3 Ε36 με τα 321 αλογα!!!!!!!!!!!! χωρις μα χωρις κανενα προβλημα
Thomelef (09-10-10)
ο χρηστης georgekak εχει facelift cabrio με μοτερ μ3
και εξατμιση πισω εχει διμπουκο!
ο μ54 δεν εχει καμια απολυτως σχεση με τον s54
αλλα ειναι αυτο που λεμε value for money
Και εγώ την ίδια άποψη έχω με το θέμα της εξάτμισης, απλά αν βάλεις τον S54 αδήλωτο εγκυμονεί άλλους κινδύνους, (όσο αναφορά τυχόν έλεγχο σε κάποιο μπλόκο της αστυνομίας κλπ, κλπ) ενώ με τον 3λιτρο Μ54 τον δηλώνεις σαν 2.2 μιας και οπτικά πρόκειται για ίδια μοτέρ και έχεις εν μέρει το κεφάλι σου ήσυχο![]()
Σαυτο εχεις δικιο,καθως δεν μπλεκεις με μπασταρδεματα και τα συναφι..ετσι το σκεφτηκα στην τελικη και κατεληξα σαυτο.. και απο πλευρα επιδοσεων......απλα διαβασε συγκριτικο Μ3 vs 330 Kompressor
https://www.drive.gr/index.php?optio...d=34&Itemid=56
Akis 330Ci (01-10-10)
Βαλε τον Μ54 και με τα λεφτα για κομπρεσορα καν΄το λουκ Μ3.