Παίδες .... έχουμε κανονίσει ώρα για το Σάββατο? Επίσης αν κάποιος δεν μπορεί να φέρει αυτοκίνητο μπορεί να 'ρθει με συγκοινωνία για παράδειγμα?
![]()
Παίδες .... έχουμε κανονίσει ώρα για το Σάββατο? Επίσης αν κάποιος δεν μπορεί να φέρει αυτοκίνητο μπορεί να 'ρθει με συγκοινωνία για παράδειγμα?
![]()
Σαββατο λεμε για 4 το απογεματακι στη λιμνουλα για να μεινει χρονος μετα και για ενα καφε αν θελετε.
Η μερα θα ειναι μετα απο Σεριφη οποτε για πρωι "δεν" και μετα ειναι κριμα να το κανουμε πιο αργα και να κλεισουμε το σαββατοβραδο καποιου.
Δημητρη καλο ειναι να το φερεις, να τα περασουμε για να δουμε μηπως εχουμε καμια αστοχια με κανενα λαμπακι.
Οσα μπορεσα τσεκαρα αλλα μιλαμε για ΠΑΡΑΠΟΛΛΑ!!!!
Επεισης αν καποιος θελει να ερθει για παρεα, χαβαλε και καφεδακι, ευπροσδεκτος!
Επειδη ο Ηλιας με προκαλεσε ανοιχτα οτι δε μπορω......
Οποιος ερθει, θα με δει αναποδα στο καθισμα του με το κεφαλι κατω και τα ποδια στον αερα να περναω πλεξουδα για τα footwell του!!!!
BILL007 (20-06-14), chrisgiapz3 (20-06-14), Moufas E46 (20-06-14), sierra (20-06-14), wheelman (20-06-14), Δημήτρης Λέκκας (20-06-14)
Χαχαχαχαχα εσύ τι μακακας είσαι χαχαχαχα
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 997D using Tapatalk
Χρίστος (21-06-14)
Αντε καλά να δούμε εσένα τα ανάσκελα, για φαντάσου εμένα να εχω σφηνώσει σαν τον Οβελλίξ και να κουνάω χέρια πόδια να βγω!!!!! χα χα χα χα τρελό γέλιο :-)
Sent from my Stealth mobile
sierra (20-06-14)
Οκ Χρίστο ,μήνυμα ελήφθη και μάλλον θα φέρω αυτοκίνητο . Θα μιλήσω και με moufa ,γιατί δεν κατάλαβα ακριβώς που θα βρεθούμε .Αλλά θα βρούμε μια άκρη!!!![]()
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Moufas E46 (20-06-14), Δημήτρης Λέκκας (20-06-14), Χρίστος (21-06-14)
τι ωρα και που ρε παιδια γιατι εχασα επεισοδια![]()
4 στη λιμνουλα μπροστα απο το σταδιο ειρηνης και φιλιας.https://www.google.com/maps/dir/37.9...m3!1m0!1m0!3e0
εγω ειμαι μεσα Χριστο.
D.harrys (21-06-14), Moufas E46 (20-06-14), wheelman (21-06-14), Χρίστος (21-06-14)
καλήμερα
αν προλάβω θα περάσω και εγώ μια βόλτα!
Καλησπέρα σε όλους. Περιμένουμε φωτό από την εγκατάσταση να δούμε τα αποτελέσματα. Α! Και κάτι άλλο αν προσέξατε αν τώρα τρέχει πιο πολύ το αμάξι σας;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
ssaliaris (22-06-14)