αυτο που θα προτιμουσα θα ηταν η ανταλλαγη η να το δωσω οσο λεει στην αγγελια και να
προσθεσω κανα χιλιαρικο,ανταλλαγη θα εκανα ακομα και με ε90 που ειχα αλλα μονο φορτωμενο με εχτρα απο 2000κυβικα και πανω
αυτο που θα προτιμουσα θα ηταν η ανταλλαγη η να το δωσω οσο λεει στην αγγελια και να
προσθεσω κανα χιλιαρικο,ανταλλαγη θα εκανα ακομα και με ε90 που ειχα αλλα μονο φορτωμενο με εχτρα απο 2000κυβικα και πανω
alexm την ταπετσαρια στο αμαξι σου την εχεις κανει σε ελλαδα η το πηρες ετσι απο bmw
επειδη δεν εχω καταλαβει τι συμβαινει,θα ηθελε καποιος απο εδω μεσα ανταλλαγη
Δεν εχω καταλαβει καποια πραγματα...
απο τη μια θελω να μπαξω πραγματα στο αμαξι αλλα τελικα το πουλαω.
Να ειχαμε να λεγαμε δλδ.
Τεσπα,περι πωλησης :
Θα ήθελες να μας πεις αν το αμαξι ειναι δικο σου η αν εισαι έμπορος που το πουλάς αλλα και το ιστορικό του ;
Ειναι καθαρό απο τρακάρισματα κλπ ;
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
BILL007 (19-02-14)
το αυτοκινητο στις φωτογραφιες δεν ειναι πλυμενο
335 θα βρεις πολλα
Μ5 λιγότερα.
Αν υποθέσουμε σε ενα παράλληλο σύμπαν(!) οτι έδωσες 10k το αμαξι σου, νομίζεις οτι με 1αντε 2 χίλιαρικα θα πάρεις 335 πόσο μαλλον M5??
Και αν παλι στο οδό σύμπαν με αυτο της πώλησης πάρεις 335 (για Μ δε κανω λόγο) πρεπει να υπολογίσεις 18 με 20 χίλιαρικα + οτι χρειαστεί να κοιτάξεις όταν το παρεις + με οτι φορολογικά σου προσθεθουν + πολλα περισσότερα γκάζια στα πόδια σου που πρεπει να σεβαστείς για να μν σε στείλουν.
για μ5 δεν το σκεφτομαι αλλα για 335 ισως καταφερω να πετυχω τιποτα σε ανταλλαγη
Τοτε θες αλλα 6-7000
λεγοντας ανταλλαγη εννοω διχως χρηματα η το πολυ 1000 αναλογα το αυτοκινητο,οπως ακουσατε κανω και με ε90,το οποιο θα πληρει καποιες προυποθεσεις
Έχει στο car ένα Ε90 lci 335 που το είχε ξάδερφος μου,το έδωσε ανταλλαγή για 116d,είναι άριστο,πλέον το πουλάει αντιπροσωπεία στην Ηλιούπολη,δες στο car μαύρο με 56000χλμ.Ειμαι από κινητό και δεν μπορώ να βαλω link.Edit:τωρα είδα το μήνυμα σου, δεν πρόκειται να πας σε 335,πήγαινε σε 325 Ε90 προ φεις
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη E60_Arkadia : 19-02-14 στις 14:56