Να νοικιάσεις κανένα για να σου φύγει η κάψα για καμιά βδομάδα υπάρχει άραγε;
![]()
Να νοικιάσεις κανένα για να σου φύγει η κάψα για καμιά βδομάδα υπάρχει άραγε;
![]()
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
gnx (18-10-12), nikos1400 (18-10-12), Panos 316T (18-10-12), S8N (20-10-12)
δεν ξέρω πόσοι έχετε οδηγήσει/ζήσει με subaru και evo.
Δεν είναι τόσο κατώτερα αυτοκίνητα. Στους ελληνικούς δρόμους μάλιστα είναι και πολύ αποτελεσματικά και πολύ ασφαλή !!!! Δεν είναι φυσικά μόνο για εκκινήσεις. Στρίβουν πολύ γρηγορότερα από πολλά αυτοκίνητα ακόμα και Μ λόγω της ολισθηρότητας των δρόμων μας. Δεν νομίζω ότι χρήζουν κάποιας ιδιαίτερης φροντίδας ή τέλος πάντων κάτι τόσο διαφορετικό από ότι τα Μ. Μάλιστα τόσο τα EVO όσο και τα sti, αν η βελτίωση είναι απλά ΦΠΕ δηλώνουν αλεξίσφαιρα!
Θα σου προσφέρει ευχαρίστηση άλλου είδους σε σχέση με τα Μ αλλά ευχαρίστηση. Κάθε σχολή έχει τα δικά της ....
Δεν σου λέω να πάρεις τετρακίνητο απλά ότι καταλαβαίνω το σκεπτικό της αλλαγής.
alexm (18-10-12), imolarot (18-10-12), nikos1400 (18-10-12), Panos 316T (18-10-12), Ptboul (18-10-12), S8N (20-10-12), STREETRACING (18-10-12), Thomelef (18-10-12)
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Πάντως είναι γεγονός πως σε καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ Θωμά! Εδώ εγώ ρε το έχω ούτε 3 χρόνια και όλο στο car.gr είμαι! χαχαχαχα... έτσι είναι ρε οι βενζινοαίματοι! Θέλουν να τα δοκιμάσουν όλα και τα βαριούνται σχετικά εύκολα, αλλά οι καιροί δεν είναι για ηρωισμούς φίλε... Αυτό που λέει ο Νίκος είναι το ποιο σωστό κατ εμέ..κανε κάτι που θα σε κάνει να ξανακ@υλώσεις με το αυτοκίνητο τόσο ώστε να κανείς αρκετή υπομονή για να πάρεις εντέλει το ρημάδι το GT3 που τόσο γουστάρεις και σίγουρα δεν θα το βαρεθείς σε 5 χρόνια!
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Μήπως θυμάσαι πόσο έδινε ο Κορφιάτης το CSL εκείνη τη χρονιά ?
Δεν εχω ιδεα.
Θυμαμαι ο αλεξ που εδινε τονδικο του 63.000 εκεινη την εποχη ομως, και ηταν ενα απο τα αμαξια που σκεφτομουν, αλλα δεν τολμουσα να συμπληρωσω την διαφορα.
Το 15αρι που λεγαμε.
sympether with chiefτης
sympether with chiefτης