Αρχικό μήνυμα απο
S8N
To 'αδιέξοδα δεν υπάρχουν' είναι εύκολο να το λέει ένας ανύπαντρος φοιτητής χωρίς υποχρεώσεις, τον οποίο στηρίζουν οι γονείς του και ο οποίος μπορεί να διαλογίζεται και να αμπελοφιλοσοφεί με τις ώρες.
Για όλους εμάς που έχουμε παιδιά, που εργαζόμαστε, που κάναμε μια -όχι σπουδαία- περιουσία με αίμα και σκληρή δουλειά, που την είδαμε να απαξιώνεται και που προσπαθούμε να περισώσουμε ό,τι είναι δυνατόν, δυστυχώς όλο αδιέξοδα προκύπτουν.
Φυσικά υπάρχει και η εύκολη λύση, να απαιτώ από το κράτος να μου εξασφαλίσει εργασία, στέγη, τροφή κι εναν Πακιστανό να μου τραβάει το καζανάκι. Οπότε προφανώς εσύ θες να πάμε όλοι παρακάτω με τη σκληρή δουλειά τη δική μας και τις καθοδηγήσεις τις δικές σας. Γιατί δε βλέπω τη Γ.Γ. σας να έχει δουλέψει και πολύ σκληρά στη ζωή της. Παιδί του Πολυτεχνείου ήταν κι αυτή, με ισόβεια όπως φάινεται θέση στον θρόνο της ηγεσίας και διάφορους δίπλα να της ξεσκονίζουν τα γαλόνια.
Η δε έλλειψη σεβασμού για την οποία καυχιέσαι είναι μέρος της γενικότερης ιδεολογίας σας και πρακτικής σας (ΠΑΜΕ).
Λυπάμαι πολύ για την επίθεση αυτή, από άνθρωπο μάλιστα που δεν με ξέρει καν.
Νόμιζα τουλάχιστον ότι θα υπήρχαν κάποια στοιχειώδη επιχειρήματα, τα οποία και εκλείπουν φυσικά.
Εδώ γράφεις για ΠΑΜΕ και Γ.Γ. τη στιγμή που έχω τονίσει επανειλημμένα ότι ΔΕΝ ψηφίζω ΚΚΕ, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα από τα όσα γράφω μιας και είναι φως φανάρι τι ψηφίζω (τουλάχιστον κατά 50% γιατί ανέφερα 2 κόμματα προηγουμένως, αλλά μπας και τπ εμπεδώσεις, ΣΥΡΙΖΑ ψήφισα μαζί με άλλο 1 εκατομμύριο συμπατριώτες μας) αλλά είπαμε, η έλλειψη επιχειρημάτων μόνο σε αερολογίες και επί του προσωπικού επίθεση μπορεί να οδηγήσει.
Και το αν δεν έχω δείξει σεβασμό, ας το κρίνουν οι άλλοι.
Στον διάλογό μας πάντως σίγουρα έδειξα πολύ περισσότερο σεβασμό και από αυτόν που έδειξες εσύ και από αυτό που σου άξιζε, όπως αποδείχτηκε.
Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να ψηφίζεις ΝΔ για να περισώσεις την περιουσία σου, αν και μάλλον λάθος κόμμα διάλεξες για το σκοπό αυτό.
Δεν πειράζει όμως, πρέπει να υπάρχουν και κάποιοι να δείχνουν πως η τρομοκρατία και οι εκβιασμοί βρίσκουν έδαφος.
Αυτό είναι το τελευταίο μου ποστ τόσο στο τόπικ αυτό όσο και στο φόρουμ γενικότερα, μιας και θεωρώ απαράδεκτο μια τέτοια συμπεριφορά να περνά απαρατήρητη και ασχολίαστη από τους υπεύθυνους του φόρουμ, ιδίως όταν δεν έχω δώσει δικαίωμα για τέτοιους χαρακτηρισμούς.
Καλή τύχη κι ελπίζω να έρθουν καλύτερες μέρες για τη χώρα και για όλους μας.
Να'στε όλοι καλά.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong