Σελίδα 9 από 150 ΠρώτηΠρώτη ... 78910111959109 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 81 έως 90 από 1491

Θέμα: Επικαιρότητα και προβληματισμοί Ver. 7.5.1

Rides
    0

Προεπιλογή

Στον Λαϊκό Σύνδεσμό Χρυσή Αυγή η σταυροδοσία που οδηγεί στην βουλή δεν έχει καμία σημασία και έχει ήδη αποφασιστεί όλοι οι βουλευτές να παραιτηθούν

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η διαφαινόμενη πρωτιά του κ. Μπαρμπαρούση να μην σημαίνει απολύτως τίποτα, αφού όλοι οι εκλεγμένοι βουλευτές θα παραιτηθούν και το κόμμα θα αποφασίσει ποιοι θα είναι αυτοί οι οποίοι τελικά θα είναι βουλευτές .
    Να θυμίσουμε επίσης ότι είχε αποφασιστεί όλοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής να παραιτηθούν της βουλευτικής αποζημίωσης και να λαμβάνουν τον μισθό του αντισυνταγματάρχη, ενώ τα υπόλοιπα χρήματα της αποζημίωσης τους θα πηγαίνουν στον Σύνδεσμο.
    Υπό αυτές τις προϋποθέσεις ο κ. Μπαρμπαρούσης που είναι και φρέσκος στο κόμμα τελικά να παραιτηθεί και την θέση του να λάβει άλλος υποψήφιος που θα είναι στέλεχος με προσφορά και ιστορία στο κόμμα .
    Πιθανολογείται πως το στέλεχος αυτό θα είναι ο Λεωνίδας Σταθόπουλος

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ευτυχώς που με όλη αυτή τη δημοσιότητα των βίντεο της ΧΑ, ορισμένοι άσχετοι πήραν μια πρώτη γεύση τι εστί βερίκοκο. Στις επόμενες δε θα πάρουν ούτε το μακρύτερο.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    To 'αδιέξοδα δεν υπάρχουν' είναι εύκολο να το λέει ένας ανύπαντρος φοιτητής χωρίς υποχρεώσεις, τον οποίο στηρίζουν οι γονείς του και ο οποίος μπορεί να διαλογίζεται και να αμπελοφιλοσοφεί με τις ώρες.

Για όλους εμάς που έχουμε παιδιά, που εργαζόμαστε, που κάναμε μια -όχι σπουδαία- περιουσία με αίμα και σκληρή δουλειά, που την είδαμε να απαξιώνεται και που προσπαθούμε να περισώσουμε ό,τι είναι δυνατόν, δυστυχώς όλο αδιέξοδα προκύπτουν.

Φυσικά υπάρχει και η εύκολη λύση, να απαιτώ από το κράτος να μου εξασφαλίσει εργασία, στέγη, τροφή κι εναν Πακιστανό να μου τραβάει το καζανάκι. Οπότε προφανώς εσύ θες να πάμε όλοι παρακάτω με τη σκληρή δουλειά τη δική μας και τις καθοδηγήσεις τις δικές σας. Γιατί δε βλέπω τη Γ.Γ. σας να έχει δουλέψει και πολύ σκληρά στη ζωή της. Παιδί του Πολυτεχνείου ήταν κι αυτή, με ισόβεια όπως φάινεται θέση στον θρόνο της ηγεσίας και διάφορους δίπλα να της ξεσκονίζουν τα γαλόνια.

Η δε έλλειψη σεβασμού για την οποία καυχιέσαι είναι μέρος της γενικότερης ιδεολογίας σας και πρακτικής σας (ΠΑΜΕ).
    Λυπάμαι πολύ για την επίθεση αυτή, από άνθρωπο μάλιστα που δεν με ξέρει καν.

Νόμιζα τουλάχιστον ότι θα υπήρχαν κάποια στοιχειώδη επιχειρήματα, τα οποία και εκλείπουν φυσικά.
    Εδώ γράφεις για ΠΑΜΕ και Γ.Γ. τη στιγμή που έχω τονίσει επανειλημμένα ότι ΔΕΝ ψηφίζω ΚΚΕ, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα από τα όσα γράφω μιας και είναι φως φανάρι τι ψηφίζω (τουλάχιστον κατά 50% γιατί ανέφερα 2 κόμματα προηγουμένως, αλλά μπας και τπ εμπεδώσεις, ΣΥΡΙΖΑ ψήφισα μαζί με άλλο 1 εκατομμύριο συμπατριώτες μας) αλλά είπαμε, η έλλειψη επιχειρημάτων μόνο σε αερολογίες και επί του προσωπικού επίθεση μπορεί να οδηγήσει.
    Και το αν δεν έχω δείξει σεβασμό, ας το κρίνουν οι άλλοι.
    Στον διάλογό μας πάντως σίγουρα έδειξα πολύ περισσότερο σεβασμό και από αυτόν που έδειξες εσύ και από αυτό που σου άξιζε, όπως αποδείχτηκε.

Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να ψηφίζεις ΝΔ για να περισώσεις την περιουσία σου, αν και μάλλον λάθος κόμμα διάλεξες για το σκοπό αυτό.
    Δεν πειράζει όμως, πρέπει να υπάρχουν και κάποιοι να δείχνουν πως η τρομοκρατία και οι εκβιασμοί βρίσκουν έδαφος.

Αυτό είναι το τελευταίο μου ποστ τόσο στο τόπικ αυτό όσο και στο φόρουμ γενικότερα, μιας και θεωρώ απαράδεκτο μια τέτοια συμπεριφορά να περνά απαρατήρητη και ασχολίαστη από τους υπεύθυνους του φόρουμ, ιδίως όταν δεν έχω δώσει δικαίωμα για τέτοιους χαρακτηρισμούς.

Καλή τύχη κι ελπίζω να έρθουν καλύτερες μέρες για τη χώρα και για όλους μας.
    Να'στε όλοι καλά.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

4. The Following User Says Thank You to Driver M For This Useful Post:

bakalos (07-05-12)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή Τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών της 6ης Μαΐου!!!

Ολοκληρώθηκε η ενσωμάτωση των εκλογικών τμημάτων και τα αποτελέσματα των εκλογών 2012 διαμορφώνονται ως εξής:

Γραμμένοι 9.948.829
    Ενσωμάτωση 100,00 %
    Ψήφισαν 65,10 %
    Άκυρα/Λευκά 2,36 %
    Εκτός Βουλής 19,03 %

Νέα Δημοκρατία με 108 έδρες 18,85 %

ΣΥΡΙΖΑ με 52 έδρες 16,78 %

ΠΑΣΟΚ με 41 έδρες 13,18 %

Ανεξάρτητοι Έλληνες με 33 έδρες 10,60 %

ΚΚΕ με 26 έδρες 8,48 %

Χρυσή Αυγή με 21 έδρες 6,97 %

Δημοκρατική Αριστερά με 19 έδρες 6,11 %

Οικολόγοι Πράσινοι 2,93 %

ΛΑΟΣ 2,90 %

Δημοκρατική Συμμαχία 2,55 %

6. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

BILL007 (07-05-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λυπάμαι πολύ για την επίθεση αυτή, από άνθρωπο μάλιστα που δεν με ξέρει καν.

Νόμιζα τουλάχιστον ότι θα υπήρχαν κάποια στοιχειώδη επιχειρήματα, τα οποία και εκλείπουν φυσικά.
    Εδώ γράφεις για ΠΑΜΕ και Γ.Γ. τη στιγμή που έχω τονίσει επανειλημμένα ότι ΔΕΝ ψηφίζω ΚΚΕ, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα από τα όσα γράφω μιας και είναι φως φανάρι τι ψηφίζω (τουλάχιστον κατά 50% γιατί ανέφερα 2 κόμματα προηγουμένως, αλλά μπας και τπ εμπεδώσεις, ΣΥΡΙΖΑ ψήφισα μαζί με άλλο 1 εκατομμύριο συμπατριώτες μας) αλλά είπαμε, η έλλειψη επιχειρημάτων μόνο σε αερολογίες και επί του προσωπικού επίθεση μπορεί να οδηγήσει.
    Και το αν δεν έχω δείξει σεβασμό, ας το κρίνουν οι άλλοι.
    Στον διάλογό μας πάντως σίγουρα έδειξα πολύ περισσότερο σεβασμό και από αυτόν που έδειξες εσύ και από αυτό που σου άξιζε, όπως αποδείχτηκε.

Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να ψηφίζεις ΝΔ για να περισώσεις την περιουσία σου, αν και μάλλον λάθος κόμμα διάλεξες για το σκοπό αυτό.
    Δεν πειράζει όμως, πρέπει να υπάρχουν και κάποιοι να δείχνουν πως η τρομοκρατία και οι εκβιασμοί βρίσκουν έδαφος.

Αυτό είναι το τελευταίο μου ποστ τόσο στο τόπικ αυτό όσο και στο φόρουμ γενικότερα, μιας και θεωρώ απαράδεκτο μια τέτοια συμπεριφορά να περνά απαρατήρητη και ασχολίαστη από τους υπεύθυνους του φόρουμ, ιδίως όταν δεν έχω δώσει δικαίωμα για τέτοιους χαρακτηρισμούς.

Καλή τύχη κι ελπίζω να έρθουν καλύτερες μέρες για τη χώρα και για όλους μας.
    Να'στε όλοι καλά.
    ΕΛΑΑΑΑΑ δεν θέλω σαχλάαααααααα

8. The Following 7 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

BILL007 (07-05-12), joseph (08-05-12), Kostas_1 (07-05-12), Ptboul (08-05-12), Stathis (07-05-12), Vasilis (08-05-12), Z4 DCT (07-05-12)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ε κι εγώ τότε δεν ψήφισα ΝΔ αλλά Λεβέντη.

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

ναι ρεσυ άρη...χέσε μας να πούμε!!!
    και με ποιόν θα φαγωνόμαστε σε αυτά τα φρεντ δλδ???ειδικά όταν παίρνω θενκς απο σένα σε ποστ μου, φτιάχνομαι άσχημα και το ξαναδιαβάζω 20 φορές για να δώ τι δεν έγραψα σωστά.
    χαχαχαχαχα!!!ξεκολλάτε ρειιιιιιιιιιιιιιι...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

11. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

joseph (08-05-12), Ptboul (08-05-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Χαλαρωστε γιατι έτσι και αρχίσω να βριζω, θα σας παίξω στο σκατο.......
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

13. The Following 4 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

Kostas_1 (07-05-12), Panos 316T (07-05-12), Ptboul (08-05-12), Thomelef (07-05-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Έλα οριστε!!!! Να ελαφρύνω το κλίμα.....

https://www.bmwfans.gr/forum/showpos...71&postcount=8
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

15. The Following User Says Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

m-power_01 (07-05-12)

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έλα οριστε!!!! Να ελαφρύνω το κλίμα.....

https://www.bmwfans.gr/forum/showpos...71&postcount=8
    Ρε στόκο όταν σου είπαμε να μην μπινελικώνεις, δεν εννοούσαμε να το ρίξεις στην ζωγραφική!

17. The Following 2 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

Kostas_1 (07-05-12), Ptboul (08-05-12)

Σελίδα 9 από 150 ΠρώτηΠρώτη ... 78910111959109 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP