Αλέξη πες μας την αλήθεια το σηματακι το ///Μ εσυ το κολλησες ε?![]()
![]()
![]()
Αλέξη πες μας την αλήθεια το σηματακι το ///Μ εσυ το κολλησες ε?![]()
![]()
![]()
alexm (21-04-12)
Η πανελλήνια "ψήνεται"! Μην μου ανησυχείτε!
Αυτο ακριβως. τελος
hades7 (23-04-12)
ιμιτασιόν μπρασελέδες έχω βρεί πολούς...απλά δεν θέλω με την καμμία να βάλω τέτοιο πράγμα στο ρολόι μου.
sympether with chiefτης
μπορεί να είναι, μπορεί και όχι...απλά αυτοί είναι οι επώνυμοι...φυσικά και καταλαβαίνω που θέλεις να καταλήξεις, και για να είμαι και ειλικρινής δεν έχεις και άδικο...τουλάχιστον το ιμίτα, και να φάει καμμιά γρατζουνιά γερή, ούτε καν θα σε νοιάξει...με το ορίτζιναλ αν γίνει αυτό, θα είναι σα να έχεις φάει στριφτή μαχαιριά στην καρδιά...
sympether with chiefτης
και για να προλαβω καποιους που θα πουν και ποιος θα πουλαει μονο τον μπρασελε θα πω οτι αν μας ζηταει ο αντιπροσοπος 1400 ευρω για εναν μπρασελε και με αυτα τα λεφτα μπορουμε να βρουμε μεταχ ολοκληρο το ρολοι ε τοτε το αγοραζουμε βαζουμε τον αλλον τον μπρασελε στο δικο μας και μας μενει και το ρολοι το μετχ καβατζα για χρηση η ανταλλακτικα(αυτα ισχυουν για ρολογια μεχρι αξιας 3-5 χιλιαδων ευρω βιτρινα)
αντε γεια...
Nino (23-04-12)
Μια φίρμα όμως δεν γίνεται τυχαία επώνυμη, κάτι έχει αποδείξει στο πέρασμα του χρόνου.
Ασφαλώς κ το παρακάνουν όταν πιαστούν καλά. Anyway ατέρμονη κουβέντα που δεν έχει σωστό ή λάθος.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.