Eleni (19-04-12), katsaraios (19-04-12)
Κατς...για group buy BB μεταχείρο είμαστε. Να τα πάρουμε ακόμα πιο φθηνά ρε...χαχα!!!
sympether with chiefτης
Sent from my iPhone using Tapatalk
mitsos_chania (19-04-12), Vasilis (19-04-12)
bill_m3 (19-04-12)
Ευχάριστα νέα για την jailbreak σκηνή ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα ο pod2g.
Συγκεκριμένα στο twitter του αναφέρει πως βρέθηκαν όλα τα exploit για το untethered jaibreak για την έκδοση 5.1. Στο tweet του αναφέρει:
Σύμφωνα με αυτό οι κάτοχοι ios συσκευών που αναβάθμισαν στην έκδοση 5.1 θα έχουν την δυνατότητα σε λίγο καιρό να περιμένουν το jailbreak που περιμένουν λίγο καιρό τώρα.
Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στην σελίδα μας και θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
πηγη:AWH
Λοιπον το περασα και ειναι αυτο ακριβως που εψαχνα.Δουλευει αψογα στην 4.1 και πραγματικα μου λυνει τα χερια.Ευχαριστω πολυ Αντωνη
Προ μιας ώρας κοντεψα να πάθω καρδιακή προσβολή. Μου έπεσε το 4S από το φωταγωγό στο υπόγειο από ύψος 7-8 μέτρων. Χτύπησε πάνω σε τσιμέντο. Περιμένω να το βρω κομμάτια και ως εκ θαύματος δεν έχει απολύτως τίποτα, πλην ενός αμελητέου στραβώματος της άκρης του μεταλλικού πλαισίου του στο πάνω μέρος. Μην ξαναπεί λοιπόν κανείς οτι δεν είναι ΚΑΙ γερά τα iPhonια.
Σημείωση: δεν φέρει κανενός είδους θήκη, bumper πλαστικό κλπ κλπ.