Σελίδα 9 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 78910 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 81 έως 90 από 113

Θέμα: Μεσοδιαστηματα αλλαγης λαδιων

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εγω το ειχα κανει το πλυσιμο, στο πρωτο μου σμαρτακι, ειχε ουτε και εγω ξερω ποση καρβουνιλα μεσα γιατι δουλευε συνεχεια μικρες διαδρομες και πολη. Στο δευτερο εμαθα το μαθημα μου και εβαλα τουρμποταϊμερ και μεχρι που το εδωσα δεν ειχα κανενα θεμα απολυτως.
    Και ειχα κανει και ενα βαρβατο πλυσιμο με μηχανημα σε ενα μερσεντες που ειχα και το οδηγουσε η γυνακα μου στο κομφορτ αυτοματο προγραμμα και δεν ειχε παει ποτε πανω απο 4.000 στροφες. Εκει να δεις τι βγηκε απο μεσα. 3.500 κυβικα, 300 αλογα για 60.000 χιλιομετρα το αμαξι δεν ηξερε τι παει να πει πανω απο 120 χλμ και πανω απο 4.000 στροφες. Που παει να πει οτι «θελουν και λιγο γαργαλημα» που και που να ξεντουμανιαζουν. Μολις ειπα οτι το πουλαω, μου την επεσε ενας γειτονας και το πηρε το ιδιο απογευμα.
    Του ειπα πως το αμαξι θα παθει σοκ αν το πλακωσει με το καλημερα. Χαχαχα.

2. The Following User Says Thank You to Stamatis For This Useful Post:

BILL007 (18-06-23)

Rides
    0

Προεπιλογή

ναι να το τρεξουμε ρε φιλε ,αλλα που γαμω το μου? ολο και κατεβαζουν τα ορια αντι να τα ανεβαζουν και μας την στηνουν συνεχεια στον δρομο.το πανω απο το 120 ειναι πλεον αυθαδεια.ξεκινας με τριτη και πας 100 και φοβασαι την τεταρτη μην ξεφυγει,πως να ξεκαρβουνιασεις με τεταρτη μονο χωμενη?βαρετο.δνε λεμε να εισαι σανιδα αλλα τωρα μεχρι 140 στα σημερινα αυτοκινητα ειναι ασφαλες.

οποτε στο επομενο λεω να παρω ενα τουρμπατο με πολλες ροπες χαμηλα και τελικη μεχρι 160.wait αυτο δεν ειναι ενα ηλεκτρικο? αστα να πανε.

Περιοχή
    Αθηνα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Από τα ελάχιστα που ξέρω, δεν ''ξεκαρβουνιάζεις'' με το κοντέρ, παρά μόνον με το στροφόμετρο! Τουλάχιστον έτσι ήταν το 80,
    που δούλευα στον Καραγιάννη στην CITROEN, θα τον ξέρετε απο την ταινία με τον Βέγγο.....

5. The Following User Says Thank You to iliasb For This Useful Post:

BILL007 (18-06-23)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο iliasb Εμφάνιση μηνυμάτων
    Από τα ελάχιστα που ξέρω, δεν ''ξεκαρβουνιάζεις'' με το κοντέρ, παρά μόνον με το στροφόμετρο! Τουλάχιστον έτσι ήταν το 80,
    που δούλευα στον Καραγιάννη στην CITROEN, θα τον ξέρετε απο την ταινία με τον Βέγγο.....
    ρε συ ηλια,το ιδιο πραγμα ειναι για μενα,το ειπα με το δικο μου κοντερ και στροφομετρο με τεταρτη μεσα. 120 ειναι 4000 στροφες σε εμενα .4000 το κανεις και με τριτη, και με πιο κατω χιλιομετρα,εγω δεν το κανω και ας παει να λεει ο μαστορας του '80

ειναι οπως η αποψη η παλια που εχεις απο την ιδια δεκαετια του '80 για τα λαδια.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dreamer : 17-06-23 στις 09:48

Περιοχή
    Αθηνα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εντάξει ας συμφωνήσουμε οτι διαφωνούμε, δεν είναι κακό! Το ''ξεκαρβούνιασμα'', πάντως έγινε και πρόσφατα απο εξουσιοδοτημένο! Και βέβαια όχι με 4000 στροφές, εάν δεν κοκκινίσει το στροφόμετρο δεν ξεκαρβουνιάζει το μοτέρ, και κανείς δεν λέει
    με την πρώτη ταχύτητα, εγώ που και που, την βάζω στον κόφτη μέχρι και την τρίτη, (και κοντεύω 70 χρονών), πάντως BMW, και να μην έχει μπει έστω και λίγο στον κόφτη........... Αλλά γούστα είναι αυτά, τι να κάνουμε!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Και πολυ σωστα τα λες.

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Δεν ξέρω τί λέτε εσείς, στο δικό μου που ευλαβικά κοφτιάζω, μια χαρά είναι μέσα. Όταν έβγαλα εισαγωγή για αλλαγή στα λαστιχάκια της και οι βαλβίδες ήταν καθαρές και κάμερα που έβαλα μέσα, είδα το honing στα τοιχώματα και πιστόνια πεντακάθαρα.
    E30 318i

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τα λέω χρόνια τώρα, το θυμάται ο θείος.. ευλαβική συντήρηση, καλό ζεσταμα και ξύλο!
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

11. The Following 2 Users Say Thank You to pilot For This Useful Post:

Kostas_1 (22-06-23), PetrosD (19-06-23)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pilot Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα λέω χρόνια τώρα, το θυμάται ο θείος.. ευλαβική συντήρηση, καλό ζεσταμα και ξύλο!
    Παιδια, αν καποιος σε αυτο το φορουμ ξερει τι λεει, ειναι αυτος ο ανθρωπος.
    Αεροπλανα συντηρει γαμω τα σκαμπω μου γαμω. Ακουστε τον.

13. The Following 2 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

nikos valvetronic (19-06-23), pilot (19-06-23)

Περιοχή
    Αθηνα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Σωστό! αλλιώς πάρε CITROEN CACTUS!

Σελίδα 9 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 78910 ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα