Σελίδα 87 από 316 ΠρώτηΠρώτη ... 3777858687888997137187 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 861 έως 870 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

λιακο θες να΄ρθεις στον παππου..

2. The Following User Says Thank You to Nino For This Useful Post:

deepBLUE (30-12-13)

Περιοχή
    Piraeus
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nino Εμφάνιση μηνυμάτων
    λιακο θες να΄ρθεις στον παππου..
    Παρακαλώ όχι εδώ μιλάμε σοβαρά

Άσε καλύτερα, θα προτιμήσω καμιά μικρούλα

4. The Following 2 Users Say Thank You to wheelman For This Useful Post:

deepBLUE (30-12-13), Ptboul (31-12-13)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αρχικό μήνυμα απο Nino
    Αγαπητε Ηλια!! η διαφωνια ειναι η πηγη του διαλογου!!
    ξεκιναμε λοιπον...
    καταρχην για τη τραπεζα δεν πας μονο μια φορα, θελουν ενα σκασμο προσωπικα δεδομενα με εντολη της τρ της Ελλαδος και ουτε λιγο ουτε πολυ αυτα καθε δυο χρονια θα ανανεωνονται.
    Γιατι?
    Παράθεση:
    Το K.Y.C. είναι οδηγία της BOG για το ξέπλυμα χρήματος, δές εδώ
    Για παραδειγμα εχω λογαριασμο στη κιτρινη τραπεζα και λογαριασμο στη πρωην κυπριακη οπου υπαρχει μια καρτα, και ενα λογαριασμο μισθοδοσιας στη πρασινη τραπεζα.
    Αυτες ολες (με ενα ωραιο δωρακι) εγιναν κιτρινη τραπεζα, ομως θελουν εκ νεου να τους προσκομισω τα δικαιολογητικα της επικαιροποιησης ενω τα εχουν απο τον πρωτο λογαριασμο, που μαλιστα ειναι και του 2012
    Παράθεση:
    Μάλλον θα πρέπει να υπογράψεις νέες συμβάσεις για τις όποιες χορηγήσεις, για τα καταθετικά δέν σε καλούν συνήθως
    παμε παρακατω
    εμενα δεν μου λεει τιποτε τα πρωτοκολλα σε κινητα ή email οταν μπορει να εχει προσβαση σε αυτα απο τον πρωην λογιστη μου μεχρι την απατημενη συζυγο μου που παραφυλαει να με καταστρεψει,
    Παράθεση:
    Κανονικά πρέπει να έχεις πρόσβαση μόνο εσύ, τώρα έαν εσυ κάνεις βούκινο τους κωδικούς σου,
    φίλε sorry αλλα το πρόβλημα έιναι δικό σου.
    Ακόμα και στο Taxis μπορείς να εξουσιοδοτήσεις τον λογιστή σου και ΟΧΙ να του παραδώσεις τους κωδικούς σου.
    Με αυτήν την λογική όλα τα συστήματα είναι διάτρητα, η ασφάλεια πρέπει πρωτίστως να έγνοια του χρήστη και όχι του παρόχου.

δεν μου λενε τιποτα γιατι απο τις 100.000 που ειναι για επανεγγραφη καποιοι εχουν αποβιωσει και με την φυσικη παρουσια αλλαζουν πολλα,καποιοι δεν εχουν πλεον προσβαση ουτε σε mail και ουτε εχουν smart phone ή εξοικειωση.
    Παράθεση:
    Μήν κολλάς στα smartphone σου έφερα παράδειγμα και την citizen smart card και αυτή είναι δύσκολη στην χρήση;
    Το λάθος μας είναι ότι κάθε οργανισμός έχει (αν έχει) κ δικό του σύστημα.
    Η αναγνώριση του πολίτη θα έπρεπε να γίνεται μέ έναν τρόπο για όλες τις υπηρεσίες, και για να πούμε και για βάσεις, οι οποίες χρόνια τώρα είναι RDBMS
    δημιουργούνται σχέσεις δλδ μεταξύ των αντικειμένων που την αποτελούν, τότε επίσης θα έπρεπε να υπάρχουν κάπου όλα κεντροποιημένα.

Και τελος παντων πιστευει κανεις πραγματικα οτι ετσι της ηρθε της γγ και αποφασισε να ταλαιπωρησει εαυτους και αλληλους?
    για να δουμε ομως τι λενε αυτοι
    https://www.gsis.gr/gsis/info/gsis_si...h_genikes.html
    Λοιπον αυτα και τι ποιο ωραιο απο τον δημιουργικο διαλογο, στο φιναλε αν συμφωνουσαμε και σε ολα, τι ποιο βαρετο απο αυτο?
    Σωστα?
    δεν εχω να υπογραψω τιποτα απλοι λογαριασμοι ταμιευτηριου ειναι,θελουν φωτοτυπια την ταυτοτητα. εκκαθαριστικο εφοριας,φυσικη παρουσια (την εκανα), αντιγραφο μισθοδοσιας ή βεαβαιωση αποδοχων, λογαριασμο ΔΕΗ,ΟΤΕκλπ

ΜΗ μου λετε αν ειναι προσωπικοι οι κωδικοι... οχι σε μενα αυτα να τα πειτε στα εκατομμυρια των Ελληνων που οχι μονο δεν τους ξερουν γιατι ολη τη δουλεια την κανει ο λογιστης ή οι πως λεγονται αυτοι που εκπροσωπουν τα γεροντακια στα γηροκομεια και παιρνουν τις συνταξεις τους απο τις τραπεζες ειναι μια λεξη μου διαφευγει αυτη τη στιγμη. Ανθρωποι που δεν μπορουν και δεν εχουν την παραμικρη επαφη με αυτα.
    Η φυσικη παρουσια τουλαχιστον διασφαλιζει την ελευθερη προσωπικη βουληση.
    Αλλοι ειναι συνταξιουχοι ,γεροντακια, καποιοι αγραμματοι απο αναγκη,ανημποροι και χιλια δυο αλλα.
    Ξερεις ποσος κοσμος εχει καει ετσι¨την επομενη που θα βρεθουμε θα σου πωτι εγινε με την λογιστρια στη προηγουμενη δουλεια της γυναικας μου που τους εφαγε ενα μυριο..
    Φανη μου οταν με το καλο παντρευτεις ελα να ξανασυζητησουμε για προσωπικους κωδικους..

Δεν κολλαω βρε Ηλια κοινη λογικη ειναι οτι γινεται για την προστασια των ιδιων των φορολογουμενων.
    Ξερεις και κατι ειναι και τρια χρονια τωρα που εχει ανακοινωθει οτι πρεπει να γινουν αυτες οι αλλαγες και ξερει και κατι αλλο ουτε εσυ ουτε εγω πηραμε το κλειδαριθμο με αλλο τροπο και εςμεις εκει πηγαμε.
    Οσο για το χασμα που αναφερεις ναι υπαρχει και οχι αυτο που λες αλλα το ψηφιακο χασμα και μην κρινεις τα πραγματα εξ ιδιων, ο περισσοτερος κοσμακης δεν εχει ουτε γνωση αλλα ουτε προσβαση σε pc και ουτε οφειλει να εχει.
    οσο για το κεντρικο φακελωμα, αναγνωριση οπως λες ηδη εχει ξεκινησει και γινεται μια χαρα,
    απο την αλλη και με ενα τσιπακι στο χερι θα λυναμε πολλα προβληματα,καποιοι μπορει και να συμφωνουν!!!
    Τεσπα κουβεντα να γινεται!!!!

Περιοχή
    Piraeus
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nino Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν εχω να υπογραψω τιποτα απλοι λογαριασμοι ταμιευτηριου ειναι,θελουν φωτοτυπια την ταυτοτητα. εκκαθαριστικο εφοριας,φυσικη παρουσια (την εκανα), αντιγραφο μισθοδοσιας ή βεαβαιωση αποδοχων, λογαριασμο ΔΕΗ,ΟΤΕκλπ
    Ας σε βλέπουν και τράπεζες μια φορά στα 2 χρόνια, μπας κα κάνουν cross selling, κλέφτες θα γίνουν;

ΜΗ μου λετε αν ειναι προσωπικοι οι κωδικοι... οχι σε μενα αυτα να τα πειτε στα εκατομμυρια των Ελληνων που οχι μονο δεν τους ξερουν γιατι ολη τη δουλεια την κανει ο λογιστης ή οι πως λεγονται αυτοι που εκπροσωπουν τα γεροντακια στα γηροκομεια και παιρνουν τις συνταξεις τους απο τις τραπεζες ειναι μια λεξη μου διαφευγει αυτη τη στιγμη. Ανθρωποι που δεν μπορουν και δεν εχουν την παραμικρη επαφη με αυτα.
    Η φυσικη παρουσια τουλαχιστον διασφαλιζει την ελευθερη προσωπικη βουληση.
    Αλλοι ειναι συνταξιουχοι ,γεροντακια, καποιοι αγραμματοι απο αναγκη,ανημποροι και χιλια δυο αλλα.
    Ξερεις ποσος κοσμος εχει καει ετσι¨την επομενη που θα βρεθουμε θα σου πωτι εγινε με την λογιστρια στη προηγουμενη δουλεια της γυναικας μου που τους εφαγε ενα μυριο..
    Την ξέρω την ιστορία... Auditing φίλε αυτή ειναι η μαγική λέξη στην συγκεκριμένη περίπτωση
    Φανη μου οταν με το καλο παντρευτεις ελα να ξανασυζητησουμε για προσωπικους κωδικους..
    Τώρα πές μου ότι ξέρει τα πάντα, δέν μπορεί κάτι θα έχεις αφήσει για πάρτη σου.
    Και εγώ τις έχω δώσει κάποια πράγματα άλλα όχι ΟΛΑ...
    Δεν κολλαω βρε Ηλια κοινη λογικη ειναι οτι γινεται για την προστασια των ιδιων των φορολογουμενων.
    Ξερεις και κατι ειναι και τρια χρονια τωρα που εχει ανακοινωθει οτι πρεπει να γινουν αυτες οι αλλαγες και ξερει και κατι αλλο ουτε εσυ ουτε εγω πηραμε το κλειδαριθμο με αλλο τροπο και εμεις εκει πηγαμε.
    Συμφωνώ
    Οσο για το χασμα που αναφερεις ναι υπαρχει και οχι αυτο που λες αλλα το ψηφιακο χασμα και μην κρινεις τα πραγματα εξ ιδιων, ο περισσοτερος κοσμακης δεν εχει ουτε γνωση αλλα ουτε προσβαση σε pc και ουτε οφειλει να εχει.
    Πλάκα έκανα για το χάσμα ρε Γιάννη, και όχι δεν κρίνω εξ ιδίων.
    Εγώ μπορεί να ξέρω πώς λειτουργούν και πώς θα έπρεπε να είναι στημένα κάποια πράγματα, ο τελικός χρήστης όμως δεν χρειάζεται να έχει τέτοια κατάρτιση και μπορεί όντως τα ποσοστά να είναι απο τα χαμηλότερα στην Ε.Ε., αλλά τι σημαίνει αυτό, ότι θα πρέπει να μείνει έτσι;
    Με αυτή την λογική και το 60 η παραμεθόριος δεν είχε Ηλεκτρικό, θα έπρεπε δλδ να μην βάλει κανένας;
    οσο για το κεντρικο φακελωμα, αναγνωριση οπως λες ηδη εχει ξεκινησει και γινεται μια χαρα,
    απο την αλλη και με ενα τσιπακι στο χερι θα λυναμε πολλα προβληματα,καποιοι μπορει και να συμφωνουν!!!
    Τεσπα κουβεντα να γινεται!!!!
    όπως το είπες όλα αυτά είναι σε φιλοσοφικό επίπεδο...

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ο κωδικος ειναι προσωπικος ειτε μας αρεσει ειτε οχι. Εμπιστοσυνη δεν πρεπει να εχει κανεις ουτε στο κωλο του πια. Το οτι εισαι παντρεμενος με τη Χ γυναικα δεν λεει τιποτα και ας ειναι η καλυτερη του κοσμου, αυριο θα ξυπνησει στραβα και θα γινει "η καμμενη πρωην που πηρε εκδικηση". Καψουρηδες τα χασαν ολα για μια τετοια απερισκεψια. Εν λευκω διαχειριστες φαγαν σπιτια.
    Αμα τη δουλεια τη κανει ο λογιστης χωρις να εχουν ιδεα παλι ειναι δικο τους προβλημα.

8. The Following User Says Thank You to fanisk For This Useful Post:

oldcarskickass (31-12-13)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τώρα πές μου ότι ξέρει τα πάντα, δέν μπορεί κάτι θα έχεις αφήσει για πάρτη σου.
    Και εγώ τις έχω δώσει κάποια πράγματα άλλα όχι ΟΛΑ...
    Εσυ καταρχην εχεις γυναικα ΔΙΑΜΑΝΤΙ!!
    εμενα τιποτα δεν ξερει γιατι δεν ασχολειται με αυτα τα εχει συνδεδεμενα τρεχει ο μλκας, καμια ωρα θα ψοφησω και να δουμε τι θα κανει χαχαχα
    οταν ελεγα πριν ,ηταν ποιο βαθυ αυτο που εννοουσα και ξερεις οτι μεσα σε μια οικογενεια καποια πραγματα πρεπει και ειναι κοινα.
    Δεν θα κατσω να το αναλυσω και αυτο τωρα.

10. The Following 4 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

Bitz (31-12-13), Kostas_1 (30-12-13), Ptboul (31-12-13), wheelman (30-12-13)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

τραβήξτε το λίγο ακόμα ρε παιδιά, έτσι ώστε να καταλάβουμε τελικά το αν οι υπηρεσίες στην ελλάδα λειτουργούν καλά, αν έχουμε εντελώς ηλίθιο γραφειοκρατικό σύστημα, και τέλος το αν οι πωλήτες δικαίως ταλαιπωρούνται.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ο 56χρονος έμπορος αυτοκινήτων αυτοκτόνησε σήμερα το απόγευμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όταν αστυνομικοί που ήθελαν να τον συλλάβουν επισκέφθηκαν το σπίτι του στην Γεωργίου Χαραλάμπους 5. Ο 56χρονος ταμπουρώθηκε στο σπίτι προειδοποιώντας ότι έχει όπλο και θα αυτοκτονούσε. Ακολούθησαν διαπραγματεύσεις, ενώ απλώθηκε και προστατευτικό στρώμα κάτω από το μπαλκόνι σε περίπτωση που αποφάσιζε να πηδήξει. Κατά τις 3.15 ακούστηκε ένας κρότος από μέσα από το σπίτι και οι αστυνομικοί που εισέβαλλαν στο εσωτερικό διαπίστωσαν το θάνατό του. Πηγή: www.lifo.gr
    τι εγινε ρε παιδια?

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ποτε ανοιγουν οι ΔΟΥ? Ποιες μερες ειναι οι επισημες αργιες? Αθανατο δημοσιο..

Περιοχή
    ΑΡΓΟΣ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Δικαίου κατέθεσε η εταιρεία εμπορίας ηλεκτρικών οικιακών συσκευών ΣΕΗΟΣ Euronics, σύμφωνα με πληροφορίες. Στο πλαίσιο της διαδικασίας, η εταιρεία έλαβε προσωρινή διαταγή προστασίας από τους πιστωτές.

«Ο Συνεταιρισμός Εμπόρων Ηλεκτρικών Οικιακών Συσκευών, ΣΕΗΟΣ, ιδρύθηκε το 1982 από 30 καταστήματα ηλεκτρικών ειδών.

Η εξέλιξη της αγοράς καθώς και η διορατικότητα των μελών του συνεταιρισμού oδήγησαν το 1998 στην συνεργασία με την EURONICS, την μεγαλύτερη αλυσίδα ηλεκτρικών συσκευών που αριθμεί περισσότερα από 11.300 καταστήματα σε 29 Ευρωπαικές χώρες. Η στρατηγικής σημασίας συνεργασία ενδυνάμωσε τον συνεταιρισμό τόσο σε θέματα οργάνωσης όσο και σε θέματα τεχνογνωσίας» σημειώνεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

https://www.defencenet.gr/defence/it...CF%83-euronics
    Αν στα είκοσι δεν μάθεις,
    στα τριάντα δεν κάνεις,
    στα σαράντα δεν έχεις,
    τότε στα πενήντα ούτε θα μάθεις, ούτε θα κάνεις, ούτε θα έχεις.

Τι γαρ ωφελείται άνθρωπος, αν τον κόσμον όλον κερδίσει την δε ψυχή αυτού ζημιωθή?

15. The Following User Says Thank You to ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ For This Useful Post:

Ptboul (07-01-14)

Σελίδα 87 από 316 ΠρώτηΠρώτη ... 3777858687888997137187 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP