Σελίδα 85 από 90 ΠρώτηΠρώτη ... 35758384858687 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 841 έως 850 από 1023

Θέμα: Όσα Λένε & Γράφουν

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Προεπιλογή H απαντηση του Mark Zuckerberg

Πριν απο λιγο σε σχεση με τα οσα διαρεουν την αγγλια και αμερικη οτι το φεις δινει στοιχεια χρηστων (τηλ διευθυνσεις κτλ) στις αρχες..

Mark Zuckerberg
    I want to respond personally to the outrageous press reports about PRISM:

Facebook is not and has never been part of any program to give the US or any other government direct access to our servers. We have never received a blanket request or court order from any government agency asking for information or metadata in bulk, like the one Verizon reportedly received. And if we did, we would fight it aggressively. We hadn't even heard of PRISM before yesterday.

When governments ask Facebook for data, we review each request carefully to make sure they always follow the correct processes and all applicable laws, and then only provide the information if is required by law. We will continue fighting aggressively to keep your information safe and secure.

We strongly encourage all governments to be much more transparent about all programs aimed at keeping the public safe. It's the only way to protect everyone's civil liberties and create the safe and free society we all want over the long term.
    τα σχολια ολα τα λ7!

https://www.facebook.com/zuck?hc_location=stream
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη A8hnaios : 08-06-13 στις 00:12

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Talking Η 6η γυμνή ποδηλατοδρομία στην Θεσσαλονίκη !!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη A8hnaios : 08-06-13 στις 00:24

U.S.National Debt Clock

Rides
    0

Προεπιλογή

μπάζα.

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    μπάζα.
    ΣΕ ΕΙΔΑ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΗΣΟΥΝ ΜΕΣ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΕΛΕΙΠΕ Η ΣΕΛΑ.
    Από τα σχόλια του link.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

5. The Following 3 Users Say Thank You to gant For This Useful Post:

BILL007 (08-06-13), nikos1400 (08-06-13), Stamatis (08-06-13)

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Προεπιλογή

^^^ τι περιμενες μονδελες???

στην Ουκρανια Αυτα!!!

U.S.National Debt Clock

7. The Following User Says Thank You to A8hnaios For This Useful Post:

Vassilis ///M (08-06-13)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

10 μερες και δεν εχει ερθει η δεη να κανει επανασυνδεση ρευματος σε αλλο ονομα σε ερωτηση μου εχθες γιατι ακομα δεν ηρθε ? μα μου λεει εδω φενεται οτι εχετε ρευμα.λεω δεν εχω ρε φιλε πως το λενε.μπλα μπλα μπλα μπλα οκ καναμε λαθος ενταξει τεσπα θελω ρευμα σημερα 5 λεπτα δουλεια ειναι η συνδεση το κερατο μου μεσα " καθηστε να παρω το συνεργειο" ακουω που μιλαει στην αλλη γραμμη ελλα τασο πηγαινε να κανεις μια συνδεση στο ταδε μερος ταδε διευθυνση,οκ κυριε μου 12 το μεσημερι θα εχετε ρευμα παει το συνεργειο τωρα.γυρναω το βραδυ ρευμα τιποτα .
    κοπροσκυλα του δημοσιου τρωκτικα τεμπελοσκυλα δεν κανεται απολυτως για τιποτα δεν θα σας εδεινα ουτε 100 ευρω για να σκουπιζετε την αυλη μου.Ολη σας η δουλεια ειναι να μην προσφερετε τιποτα και να λουφαρερε αχρηστοι αργοσχολοι να συγχωρατε τις κατουρημενες ποδιες που φιλησατε για να μπειτε μεσα θα ησασταν στα φαναρια να σκουπιζετε τζαμια

αν εισαι δημοσιος υπαλληλος και αυτη η περιγραφη δεν σε αντιπροσωπευει γιατι εσυ δεν εισαι ετσι τοτε προσπερασε την δεν απευθυνεται σε σενα αν ομως βλεπεις επιθεση στην συντεχνια σου στα @ρχιδια μου
    αντε γεια...

9. The Following 15 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

A8hnaios (08-06-13), Bitz (08-06-13), Dioskouroi (10-06-13), fanisk (08-06-13), Konstantinos E60 (08-06-13), Kostas_1 (08-06-13), Monsta (08-06-13), PANOS-E60 (08-06-13), pilot (09-06-13), S8N (08-06-13), Stathis (08-06-13), Thomelef (08-06-13), vagmag (10-06-13), zizu (08-06-13), ZWMZ (08-06-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    10 μερες και δεν εχει ερθει η δεη να κανει επανασυνδεση ρευματος σε αλλο ονομα σε ερωτηση μου εχθες γιατι ακομα δεν ηρθε ? μα μου λεει εδω φενεται οτι εχετε ρευμα.λεω δεν εχω ρε φιλε πως το λενε.μπλα μπλα μπλα μπλα οκ καναμε λαθος ενταξει τεσπα θελω ρευμα σημερα 5 λεπτα δουλεια ειναι η συνδεση το κερατο μου μεσα " καθηστε να παρω το συνεργειο" ακουω που μιλαει στην αλλη γραμμη ελλα τασο πηγαινε να κανεις μια συνδεση στο ταδε μερος ταδε διευθυνση,οκ κυριε μου 12 το μεσημερι θα εχετε ρευμα παει το συνεργειο τωρα.γυρναω το βραδυ ρευμα τιποτα .
    κοπροσκυλα του δημοσιου τρωκτικα τεμπελοσκυλα δεν κανεται απολυτως για τιποτα δεν θα σας εδεινα ουτε 100 ευρω για να σκουπιζετε την αυλη μου.Ολη σας η δουλεια ειναι να μην προσφερετε τιποτα και να λουφαρερε αχρηστοι αργοσχολοι να συγχωρατε τις κατουρημενες ποδιες που φιλησατε για να μπειτε μεσα θα ησασταν στα φαναρια να σκουπιζετε τζαμια

αν εισαι δημοσιος υπαλληλος και αυτη η περιγραφη δεν σε αντιπροσωπευει γιατι εσυ δεν εισαι ετσι τοτε προσπερασε την δεν απευθυνεται σε σενα αν ομως βλεπεις επιθεση στην συντεχνια σου στα @ρχιδια μου

Μόλις ήρθε από ένα γνωστό η παρακάτω παρουσίαση - διαρροή.

Μας δουλεύεις όλους μου φαίνεται
    Συνημμένα αρχεία Συνημμένα αρχεία
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

11. The Following 2 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

hades7 (08-06-13), Stathis (08-06-13)

Rides
    2

Προεπιλογή

τυπε αν δεν εχεις ακομα ρευμα στειλε μηνυμα να το κανονισω.

13. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

hades7 (08-06-13)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

σε ευχαριστω σταθη αλλα θα παω το πρωι της δευτερας να κανονισω τα κοπροσκυλα απο κοντα.10 μερες χωρις ψυγειο κουζινα καθε πρωι και βραδυ με κρυο νερο μπανιο φαντασου να χα και παιδια ουτε στην τουαλετα δεν μπορεις να δεις να πας
    αντε γεια...

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    σε ευχαριστω σταθη αλλα θα παω το πρωι της δευτερας να κανονισω τα κοπροσκυλα απο κοντα.10 μερες χωρις ψυγειο κουζινα καθε πρωι και βραδυ με κρυο νερο μπανιο φαντασου να χα και παιδια ουτε στην τουαλετα δεν μπορεις να δεις να πας

Σελίδα 85 από 90 ΠρώτηΠρώτη ... 35758384858687 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP