Γιάννη, ξεκίνα από το τελευταίο, δε θα χρειαστείς κάτι άλλο.![]()
Γιάννη, ξεκίνα από το τελευταίο, δε θα χρειαστείς κάτι άλλο.![]()
Γιατί πιστεύω πως θα γίνει το πρώτο.
Όσο για το αν σήμερα έχουμε χούντα ή όχι, είναι πασιφανές πως έχουμε.
Όπως έλεγε και ο Κάνινγκ, μια χώρα υποδουλώνεται είτε στρατιωτικά είτε οικονομικά (αν και συνήθως αυτά συμβαδίζουν).
Και τα 2 είναι εξίσου καταστροφικά, οπότε το να ευελπιστούμε να έρθουν κάποιοι "αγνοί" συνταγματάρχες να μας γλιτώσουν από την οικονομική δικτατορία και να μας επιβάλλουν (μόνο) στρατιωτική είναι ανόητο.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
Κοίταξε να δεις, αγαπητέ πρόεδρε, εγώ είμαι άνθρωπος παραδοσιακών αξιών. Τη θέλω ψηλή, λεπτή, ξανθιά, και απαραιτήτως με μαύρη ψηλοτάκουνη γόβα. Όχι μυτερή που να σκοτώνει κατσαρίδες στη γωνία, ούτε και να φαίνεται το νυχάκι. Κλασσική μαύρη γόβα, είτε λουστρίνι, είτε δερμάτινη.
Θα κοιτάξω να βρω μία και να στη στείλω με π.μ.
Από την άλλη, και επειδή με έχεις βάλει και σε σκέψεις, όταν λέμε κοντοπούτανο, από τι ύψος και κάτω εννοούμε?
Γιατί τραβιώμουνα μια περίοδο με μία που ήταν βαριά 1.65, αλλά ήταν τούρμπο στο κρεβάτι και τη μαγειρική (σκατά στο κεφάλι της μόνο να μην είχε). Αν θεωρείται κοντοπούτανο, τότε συμφωνώ με χίλια.
Αν, πάλι, δεν είναι, όμως η πίεση υπερπλήρωσης στο κρεβάτι είναι αντιστρόφως ανάλογη του ύψους, τότε θέλω το τηλέφωνο της ξανθούλας από το π/μ.
Διαφορετικά θα κανονίσω να βγω με την Ταμάρα...
![]()
Αυτές τις παντρευόμαστε.
Αυτή που σου έστειλα με Π.Μ
σημείωση, ενα κοντοπούτανο ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν μαγειρεύει.
Η ξανθούλα στο ΠΜ δουλεύει με πίεση που σπάει τα samco για πλάκα.
Οσο για το να βγείς με την Ταμάρα, θα ήθελα να είμαι απο κοντά, τη στιγμή που θα δείς ΠΟΙΟΣ ειναι η Ταμάρα και τι ωραία θα περάσεις μαζί του.
![]()
Ωχ, πάλι αυτό το τρελό μωρό μπροστά στο ψυγείο σου στειλε??
Να είμαι ειλικρινής ψυγείο δεν είδα. Αλλά το μάτι μου δεν έφυγε απ' τα "μάτια" της!
![]()
ΥΓ. Αυτά είναι θέματα προς συζήτηση στο "Επικαιρότητα και Προβληματισμοί" και όχι η οικονομική κρίση, η επέλαση των δημοσίων υπαλλήλων και η γκιώσα στον γκισέ της εφορίας!
Θεμελιώδες ερώτημα, λοιπόν, μπας και ξεχαστούμε λίγο:
Κοντοπούτανο ή ψηλή/ξανθιά/λεπτή/με γόβα?
ρε παιδια αμα γινει πραξικοπημα θα μοιραστουν φυλλα πορειας για εφεδρους και οχηματα??
και τα αη φον θα παψουν λενε να λειτουργουν για 24 ωρες???
Σταθη αληθεια πιστευεις οτι η Ελλαδα δεν εχει ευκαιριες εκμεταλευσης πλουτοπαραγωγικων πηγων ωστε να θεωρειται ετσι "ευκολα" το καρφακι στο λαστιχο του παγκοσμιου οχηματος αναζητησης και αρπαγης πλουτου??
Ακομα και τωρα - ακομα και ημεδαπα τραστ ειναι ετοιμα με το "χερι στην σκανδαλη" οχι φυσικα για χουντα(δεν τους χαλαει κιολας) αλλα για την αμεσοτατη επεμβαση στο πηγαδι (που δεν εχει στερεψει ακομα) των ευκαιριων
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
γιωργο μου δεν συνηθιζω να εκφερω αποψη για πραγματα που δεν ξερω.
προς το παρον η πλειοψηφια των πλουτοπαραγωγικων πηγων μας βρισκεται στο σταδιο της φημολογιας.
εχει βαση, δεν εχει, που να το ξερουμε?
εγω υπολογιζω τα δεδομενα, αυτα που τα ξερουμε σιγουρα.
μεσα σε αυτα μπορουμε φυσικα να βαλουμε την εξαιρετικη ποιοτητα των χωματων μας (που παραγουν τα πιο νοστιμα προϊοντα ισως στον κοσμο), το εξαιρετικο κλιμα που ευνοει ζωα και φυτα, τον ηλιο, τη θαλασσα, τον αερα, το φυσικο περιβαλλον.
επισης την τεχνη, την ιστορια και τον πολιτισμο.
αυτα ειναι κατ εμε οι μεγαλυτερες πηγες πλουτου για την ελλαδα.
ή πιο σωστα θα μπορουσαν να ειναι.
αν αντι να εχουμε εργαζομενους που σαπιζουν σε γραφεια, μπορουσαμε να εκμεταλευτουμε και να δουλεψουμε σωστα ολα τα παραπανω, δεν θα ειχαμε θεμα.
αν σε ολα αυτα μπορουσαμε να προσελκυσουμε πισω στην πατριδα ενα σωρο εξαιρετους επιστημονες που διαπρεπουν σε αλλες χωρες, η ελλαδα θα μπορουσε να τα παει πολυ και στον τομεα της βιομηχανιας, της τεχνολογιας, των καινοτομιων.
δυστυχως το συστημα προσανατολιστηκε στην παραγωγη ευθυνοφοβων γραφειοκρατων και οχι ανθρωπων που πιανουν την πετρα και τη στιβουν.
οπως ηταν σχεδον στο συνολο τους οι πατεραδες και οι παπουδες μας, με συνεπεια να πετυχουν οπου κι αν πηγαν με οτι κι αν ασχοληθηκαν.
gnx (15-12-11), katsaraios (14-12-11), Konstantinos E60 (15-12-11), PANOS-E60 (15-12-11), S8N (14-12-11), Stamatis (14-12-11)