Σελίδα 84 από 114 ΠρώτηΠρώτη ... 3474828384858694 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 831 έως 840 από 1323

Θέμα: BMW 3er E46 Navigation 7" Monitor

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εδω το σκεφτομαστε εμεις που το εχουμε βαλει στα 46αρια...

2. The Following User Says Thank You to apovas For This Useful Post:

Dathanaso (05-12-10)

Περιοχή
    Athens , Kallithea .
    Rides
    1

Προεπιλογή

τελικα ρε παιδια αξιζει η οχι η αγορα του εν λογω μηχανηματος γιατι το σκεφτομαι αλλα δεν τα εχω για πεταμα κ φοβαμαι απο αυτα που λετε ...

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο johnnye46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    τελικα ρε παιδια αξιζει η οχι η αγορα του εν λογω μηχανηματος γιατι το σκεφτομαι αλλα δεν τα εχω για πεταμα κ φοβαμαι απο αυτα που λετε ...
    Τεκμηριωμένη 100% απάντηση είναι κάπως δύσκολο να πάρεις, γιατί υπεισέρχονται και οι προσωπικές απαιτήσεις του καθενός μας.
    Γι αυτά που το πήρα εγώ και για τα χρήματα του, είμαι ευχαριστημένος.
    Δηλαδή δεν με ενδιαφέρει ο δυνατός ήχος, ενισχυτές, πολυκάναλα κλπ.
    Απ το Ipod, το bluetooth για ανοιχτή ακρόαση και επιλογές απ την οθόνη αφής για χρήση κινητού, τα προγράμματα navy και το ραδιόφωνο είμαι ευχαριστημένος.
    Δεν έχω παίξει καθόλου dvd και δεν έχω χρησιμοποιήσει την θύρα usb, όπως προς το παρόν δεν με ενδιαφέρει το θέμα της αναλογικής η ψηφιακής τηλεόρασης.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Θα συμφωνήσω και εγώ με τον φίλο μου τον Gant και θα προσθέσω ότι εγώ δουλεύω εκτός των παραπάνω και τις 2 θύρες (στο ένα φλασάκι έχω video και και στο αλλο μουσικκή) + το καλώδιο για το iphone 3gs + camera οπισθοπορείας και αναλογική τηλεόραση που αυτή την στιγμή τουλάχιστον για μέσα στη Θεσσαλονίκη με εξυπηρετει. Γενικά με τις δυνατότητες του συγκεκριμένου εργαλείου και πάνω από όλα σε σχέση με αυτά που πλήρωσα εγώ είμαι ικανοποιημένος.
    ΜΗΝ ΛΕΣ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ... ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΣΑ ΛΕΣ!!

Rides
    0

Προεπιλογή

εγω το εχω φιλε μου 7 μηνες τωρα και εντυπωσεις μονο θετικες.για μενα προσωπικα δεν μετανοιωσα ουτε μια φορα για τα ευρω που εδωσα.

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

Μια χαρα ειναι το μηχανημα για τα λεφτα του,πολυ καλο, να μην λεμε τα ιδια συμφωνω απολυτα με τους προλαλησαντες (gant-tsagio-bmwologos)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Όπως είπαν και τα άλλα παιδιά, εξαρτάται από το τι θέλει ο καθένας. Αν πχ θέλεις ένα απλό navi και δε σε πειράζει να έχεις μια κουμούτσα πάνω στο ταμπλό, μπορείς να καθαρίσεις με καμιά κατοστή ευρώ και είσαι μια χαρά. Αν θέλεις να βάλεις το εργοστασιακό της bmw και να έχεις και tv κτλ μπορείς να δώσεις 3χιλιάρικα να αισθάνεσαι μέγας Εμείς κάναμε κάτι ενδιάμεσο, εμένα συνολικά μαζί με ψηφιακό αποκωδικοποιητή tv και εγκατάσταση μου κόστισε 900ευρώ, συμπεριλαμβανομένων 2 φίλτρων που έπρεπε να βάλω γιατί είχα πολύ ενοχλητικό θόρυβο όταν ήταν η ένταση χαμηλά (ένα διαρκές ζζζζζζζζ).

Με αυτά τα λεφτά έχω dvd, USB, i-phone, bluetooth, mp3 player, 3 προγράμματα navi που μπορώ να αλλάζω χάρτες με σχετική ευκολία, ψηφιακή τηλεόραση, και ικανοποιητικό ήχο.

Αν όμως έχεις θέμα με τον ήχο να το ψάξεις καλά, έχει θεματάκια. Με το harman kardon δε συνεργάζεται καλά, αλλά έχει εξόδους για ενισχυτές κτλ οπότε μπορεί να υπάρχουν λύσεις με εξωτερικό ενισχυτή.

Επίσης μου την έσπασε λίγο που αχρηστεύθηκε η σιντιέρα στο πορτμπαγκάζ αλλά η αλήθεια είναι ότι ήταν δύσχρηστη έτσι κι αλλιώς, ούτε να τη σπρώξω δεν έχω ασχοληθεί.

Περιοχή
    Athens , Kallithea .
    Rides
    1

Προεπιλογή

δηλαδη ο ηχος του πως ειναι ρε παιδια ?? με εχετε βαλει σε σκεψεις με το θεμα του ηχου . εγω τςρα εχω μια pioneer οθονη κ γουφερ με ενισχυτη πανω , αν βαλω αυτην δλδ δεν θα με καλυψει σε θεμα ηχου???

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

δηλαδη ο ηχος του πως ειναι ρε παιδια ?? με εχετε βαλει σε σκεψεις με το θεμα του ηχου . εγω τςρα εχω μια pioneer οθονη κ γουφερ με ενισχυτη πανω , αν βαλω αυτην δλδ δεν θα με καλυψει σε θεμα ηχου???
    Φίλε μου το καλύτερο είναι να βρεις κάποιων που το έχει το εν λόγο μηχάνημα και να το ακούσεις επί τόπου. Αν είσαι Θεσσαλονίκη στείλε μου ένα πμ να ακούσεις το δικό μου.
    ΜΗΝ ΛΕΣ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ... ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΣΑ ΛΕΣ!!

Rides
    0

Προεπιλογή

ο ηχος του ειναι μια χαρα.μην περιμενουμε πολλα πραγματα απο τα εργοστασιακα ηχεια και χωρις καν να υπαρχει ενισχυτης.αλλωστε το εργοστασιακο ειχε καλυτερο ηχο????ανοιξτε το εκουαλαιζερ βαλτε στο on το loudness και θα δειτε ηδη μια διαφορα.

Σελίδα 84 από 114 ΠρώτηΠρώτη ... 3474828384858694 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP