Τhomeleft ,δεν θα συμφωνησω εδω,Ειναι σαν τους πιτσιρικαδες με τα παπια που τους εχουν τρελλανει στο γραψιμο και τα 1000αρια κυκλοφορουν χωρις πινακιδες και δεν σταματανε κι ολας!!
Τεσσερεις τυροπιτες μαυρες, ισον τεσσερα ευρω.
Τεσσερεις τυροπιτες νομιμες, ισον τεσσερα και 52. Για τα πενηνταδυο λεπτα και φοροδιαφευγοντας, ο πρωτος κανει αθεμητο ανταγωνισμο στον δευτερο, με αποτελεσμα να επιβαρυνομαστε επειτα ολοι οι υπολοιποι με φορολογια, λογο μειωμενων εσοδων.
Ακομα δεν καταλαβα που κολλανε οι αποζημιωσεις με το συγκεκριμενο θεμα.
Φιλε μου δεν ξερω τι γνωμη εχεις εσυ, ουτε και ποσο χαβαλε παιρνεκς μερικα. Αποδειξεις πρεπει να κοβουν ολοι οσοι εχουν μαγαζια και καταστηματα. Ειτε μεγαλα, ειτε μικρα.
Ο ανταγωνισμος τουλαχιστο στο τυπικο μερος και με τα ταμεια,π ρεπει να διορθωθει επιτελους.
Και ναι, φυσικα και ειναι αδικες οι αποζημιωσεις, γιατι ειναι τελειως μονοπλευρο πραγμα.
Κανεις δεν απαντησε σγον φιλο, γιατι οταν ο υπαλληλος φευγει απο καπου και αφηνει το αφεντικο ξεκρεμαστο, να μην πληρωνει και αητος αποζημιωση.
Και αφου το παμε στο συμφερον του καθενος και κανεις δεν θελει να μιλησει λογικα, ναι...ετσι με συμφερει και μενα να λεω, και ετσι λεω.
Υπαρχει προβλημα?
sympether with chiefτης
Δεν ξεκινάς απο εκεί. Εκεί το τελειώνεις. Λες "λοιπόν μάγκες αφού όλα μπήκαν στην σειρά και σας έβαλα τάξη, μάθετε λοιπόν ότι όχι μόνο σοβαρεύτηκα, αλλά θα σας γ@μησω τις μαμάδες ακόμα και για μια τυρόπιτα".
Όχι να κυκλοφορούν γύρω γύρω τρελά λεφτά μάυρα, τόνοι κάυσιμα λαθραία, χιλιάδες τσιγάρα αφορολόγητα, επιχειρήσεις μαιμού και χιλιάδες άλλες μεγαλοπαραβάσεις που κοστίζουν στο δημόσιο εκατοντάδες εκατομύρια ευρώ, και εσύ να κόβεις πρόστιμο για 4 τυρόπιτες. Είναι πέρα απο κάθε όριο γελοιότητας.
Είπαμε εκεί τελειώνεις, και όχι αρχίζεις.
Bazil Van Sinner (19-10-12), GiannisRob (20-10-12), hades7 (19-10-12), Leonidas_E39 (21-10-12), nikos1400 (20-10-12), Thomelef (19-10-12), ZWMZ (20-10-12)
Συμφωνω απολυτα, απλα εγω μιλαω καθαρα απο την πλευρα της ανταγωνιστηκοτητας, για πασης φυσεως κλαδο.
Επισεις, η φοροδιαφυγη υπαρχει περισσοτερο σε φυσικα προσωπα, παρα σε εταιρειες.
sympether with chiefτης
Θωμα δε θελω να επανελθω στο θεμα αποζημιωσεις γιατι μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι, να ξερεις ομως οτι δεν ξερεις τι σου γινεται φιλε, σου μιλαω οπως θα μιλαγα στον κολλητο μου μη με παρεξηγεις...αν θελεις σου εξηγω το γιατι....Για τις τυροπιττες με προλαβε ο Κωνσταντινος...Οταν ο γιος σου ειναι τελειωμενος πρεζακιας δε θα τον πλακωσεις στο ξυλο που εσπασε το τηλεκοντρολ της τηλεορασης
Για το αν ξερω τι μου γινεται η οχι θα σου απαντουσα αναλογα, αλλα καλυτερα ας το κοψουμε εδω.
Μη χεστουμε βραδυατικα απο τους υπολογιστες.
Γνωμη σου, γνωμη μου, δεν συμφωνουμε, τελος. Παμ παρακατω.
sympether with chiefτης
Δεν εχω κανενα προβλημα να χεστουμε αφου δεν καταλαβαινεις οτι οχι μονο κανεις λαθος αλλα βρισκεσαι σε βαθια πλανη και η γνωμη σου προσβαλει οποιοδηποτε εργασιακο δικαωμα....Πρεπει να αναθεωρησεις τη γνωμη σου.
Σου ειπα. Γνωμη σου, γνωμη μου, δεν συμφωνουμε, τελος.
Σου ολοψυχα ευχομαι καποια στιγμη να βρεθεις στην θεση που βρεθηκα πριν εναμιση χρονο, να δουμε ποιος θα αναθεωρησει.
Σε περιπτωση που εχεις βρεθει και εχεις δωσει με τη μια 85κ επειδη δεν ειχες αλλη δουλεια να δωσεις σε 6 ατομα και τα βλεπεις ακομα τα πραγματα ετσι, τοτε η πολλα λεφτα εχεις, η μαλον εσυ εισαι που δεν ξερεις τι σου γινεται αμιγκο.
Το αν πρεπει να αναθεωρησω η οχι, δικο μου προβλημα και δεν περιμενα απο εναν αγνωστο σε ενα φορουμ για να μου πει το αν πρεπει η οχι.
Λεω να το λιγουμε εδω λοιπον, γιατι δεν εχει και νοημα.
sympether with chiefτης
Ποτε κανεις δεν εφυγε παραπονεμενος, απληρωτος, αδικημενος. Ακομα και το δικαιωμα της τριμηνης προειδοποιησης για να γλυτωσουμε τις μισες αποζημιωσεις, δεν το ασκησαμε.
Επισεις το σταντ μπαι μεχρι τελευταιας στιγμης για ολους τους απολυμενους κρατησε πανω απο εξι μηνες, σε σημειο να μας πουν και ευχαριστω στο τελος.
Καποιοι που εχουν ερθει σε.μια γιορτη που κανουμε καθε χρονο στο μαγαζι, ειδαν και ατομα περυσι που ηταν προσφατως απολυμενοι.
Το τσογλανι ομως που μου εκανε 10κ ζημια και επειδη του εκανα παρατηρηση σηκωθηκε και εφυγε επειδη θυμωσε θεωροντας οτι δεν εγινε τπτ, γιατι αυτη ηταν η κουβεντα του, ενταξει εκανα λαθος, δεν του λεει κανεις τπτ.
Ποιος.με αποζημιωνει εμενα φιλε μου και για την ζημια, αλλα και για την και καλα αοριστου συμβαση μεταξυ αφεντικου - υπαλληλου που πρεπει μονο ο δευτερος να αποζημιωνεται?
Σε παργαλω που θα μου πεις οτι τσαλαπατω τα εργασιακα δικαιωματα, οταν τα ιδια τα δικαιωματα μας σακατεψαν μαγαζι 40 χρονων που ζουσαν καποτε 25+ οικογενειες.
sympether with chiefτης