Φανη περασα απ τον φαναρτζη το μεσημερι και ηταν εκει σε αθλια κατασταση ειναι ταμπουρωμενος απ την παρασκευη και πινει μπυρες γιατι τον χωρισε η γυναικα του και βαφει οπου να ναι...
εχει βαλει το αερο κιτ πανω σε ενα λαντα 2105 και το βαφει μουσταρδι (ξερεις το κλασσικο χρωμα) και του λεω τι κανεις εκει? μου λεει βαφω εδω τα αμαξια...
του λεω τι χρωμα? μπλε σκουρο μου λεει... και πισω επαιζε... (τι του λες και τι σου λεει και κοπαναγε τις μπυρες οπως επινε σε ενα 46αρι ασημι σαν του Σπυρου)
πηγαινε αυριο το πρωι και προσεχε μην βαψει και σενα...
Aαα, τον ενα μασπιε θα τον επερνα ευχαριστως.Νομιζω ο αριστερος πρεπει να ειναι.
Ο φαναρτζης εχει περασει ενα κοκορετσακι μουρλια και το χει σε σιγανη φωτια.
παρε και καμια ντοματα να ριξεις στον φανοποιο!
Περασα απο τον φαναρτζη εχει γινει Κουρκουλος.
Εχει βγαλει εξω απο το μαγαζι τους προφυλακτηρες σε μια στοιβα, εχει ριξει επανω βερνικι, και φαχνει λεει το γραμμοφωνο για να βαλει Διονυσιου το "βρεχει φωτια στη στρατα μου".
Του αφησα και το ζιπο που μου ζητησε...
BILL007 (05-12-11), fanisk (05-12-11), GiannisRob (06-12-11)
Ωραιο χρωμα το καφε παντως.
Είναι είναι... Κλασσικό χρωμα και τρελή αντίθεση ε...Πάντως Φανη την επόμενη ρωτα τώρα την πατησες έχω φανοποιο αστέρι.. Εβαφε πόρτα πίσω και μου το έκανε επαγγελματικό μέχρι και τον καθαριστηρα είχε βαψει τελευταία στιγμή γλιτώσαμε το μπρελοκ απ´ τα κλειδιά που ήταν στην κλειδαριά!
μωρε δεν μου τα έδινες εμένα να κάνω DIY.
δεν θα έτρεχα και στις ρεματιές να μαζεύω τάσια.
katsaraios (05-12-11), Thomelef (05-12-11)
Πρόεδρε με συγκινεις που δεν με στέλνεις εμένα στις ρεματιές και κινδυνευεις ο ίδιος για την βελτίωση αυτής εδώ της ηλεκτρονικής λέσχης αυτοκινήτων μπεμβε!!!! Μετα το φιασκο του Σαββάτου που μας υπερνικησε ένας φορητος υπολογιστής ενώ θέλαμε να κατεβασουμε το μοτέρ και να αλλάξουμε τον ηλεκτρονικό ψεκασμο με το πατροπαραδωτο καρμπυρατερ λεγωντας όχι για άλλη μια φορά στην τεχνολογία και φωναζωντας ζητω η μουτζουρα ζητω η αμστελ ζητω το μουτζουρωμενο ημερολόγιο πλειμποι στον τοίχο ζητω το ραδιοφωνακι με την κεραία κολλημένο στο ντερτι!πρέπει να περάσουμε στην αντεπίθεση βαφωντας DIY τις ζάντες του πρώην αφεντικού μου! Περτικαλι το περτικαλι του τρακντει η του τρακενντει! Υ.γ Σορρυ για το ατσαλο πόστ μου αλλα είμαι Λαμία στον πασιακο και τρώω ντοριτος και ακούω μητροπανο
BILL007 (05-12-11), GiannisRob (06-12-11), Nick bmwlover (12-12-11)