Σελίδα 83 από 119 ΠρώτηΠρώτη ... 3373818283848593 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 821 έως 830 από 1188

Θέμα: Ποδοσφαιρικα, αθλητικα, οπαδικα και αλλα... Σαιζον 2012-2013

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Konstantinos E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επιστρεφει το παλιο καλό φελιζόλ. Θερμομόνωση και στον κωλο μας λοιπον,αυτη ειναι πρασινη αναπτυξη !!
    Εγώ ρε όποτε πάω στην ΜΠΑΟΚ, το αγοράζω πάντοτε. Που να καθίσεις πάνω στην πίχλα?
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

μου θυμισε τον γκουμα τις παλιες καλες εποχες που τον ειχε παει καροτσακι τον διαιτητη απο το ενα τερμα στο αλλο απο τον γιακα και μετα λεγανε προσπαθουσε να του κανει αναπαρασταση την φαση οι δικηγοροι του παο ,παλιες καλες εποχες που δεν υπηρχε παραγκα.....
    αντε γεια...

3. The Following 3 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

Bitz (05-04-13), Kostas_1 (05-04-13), Stathis (05-04-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Κι εκείνο το ματσάκι ακόμα να λήξει...
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
    Μου το 'χα πει!!!

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DaywalkeR Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κι εκείνο το ματσάκι ακόμα να λήξει...
    για ποιο λες εγω λεω για το ματς της βαζελας με την κερκυρα το 05 με διαιτητη κεμπαριδη
    αντε γεια...

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    για ποιο λες εγω λεω για το ματς της βαζελας με την κερκυρα το 05 με διαιτητη κεμπαριδη
    Ποιος εισαι;;;....ο Σωτηρακοπουλος;

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο michalis 330 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ποιος εισαι;;;....ο Σωτηρακοπουλος;
    Ήταν 3 Μαρτίου του 2005 όταν βγήκε απόφαση από το Πρωτοβάθμιο Δικαιοδοτικό Όργανο να μειώσει την ποινή των 8 αγωνιστικών που είχε επιβληθεί στον Γιάννη Γκούμα για απώθηση διαιτητή σε 1!!!

Όπως όριζε ο ΚΑΠ (άρθρο 27-παράγραφος Ε), ο πρώην ποδοσφαιριστής έπρεπε να τιμωρηθεί με 8 αγωνιστικές, λόγω της συμπεριφοράς του προς τον διαιτητή Κεμπαρίδη στο παιχνίδι με την Κέρκυρα στα τέλη του Φλεβάρη. Αν θυμάστε είχε πάει "καροτσάκι" τότε τον διαιτητή ο Γκούμας, αλλά ισχυρίστηκε πως απλά του έδειχνε τι είχε συμβεί στην προηγούμενη φάση. Μάλιστα, για να αθωωθεί ο τότε αμυντικός του Παναθηναϊκού, σημαντική ήταν η παρέμβαση του ίδιου του Κεμπαρίδη που είχε στείλει υπόμνημα στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΑΕ, επισημαίνοντας ότι δεν τον απώθησε, αλλά όντως του έκανε μία αναπαράσταση του πως είχε εξελιχθεί η φάση!!!

Διαβάστε όμως και τι δήλωσε τότε ο ίδιος ο παίχτης: " Προσπάθησα να εξηγήσω με αναπαράσταση στον διαιτητή τι ακριβώς έγινε στη φάση και δεν είχα καμία πρόθεση να ακουμπήσω τον διαιτητή. Μπορώ να σας το δείξω και εδώ..." Πολύ γέλιο έτσι; Για να συνεχίσει μετά κάνοντας και την αναπαράσταση: " Πρώτα με έσπρωξε με τα χέρια ο επιθετικός της Κέρκυρας, μου έκανε δηλαδή επιθετικό φάουλ και μετά έκανα εγώ φάουλ με το στήθος. Ήταν λάθος μου που τα εξηγούσα αυτά με έντονο ύφος κι όχι με ήρεμο. Γι' αυτό εξάλλου ζήτησα συγγνώμη μετά. Όταν υπάρχει εικόνα και όχι ήχος μπορεί να οδηγηθούμε σε παραπλάνηση. Κάποιοι επικαλούνται ότι προσπάθησα να βιαιοπραγήσω κατά του διαιτητή αλλά είχα κανένα λόγο για να το κάνω; Αγωνίζομαι δώδεκα χρόνια και ξέρω πολύ καλά τι συμβαίνει. Γνωρίζω ότι υπάρχουν κάμερες που καταγράφουν τα πάντα, γνωρίζω ότι εκείνη την ώρα με έβλεπε όλος ο κόσμος. Αν, όμως, όντως τον απώθησα, γιατί δεν μου έβγαλε κόκκινη κάρτα ο διαιτητής;"

Αυτά είπε και με το υποκριτικό του ταλέντο έπεισε τους πάντες ότι ήταν αθώος. Φυσικά όπως είπαμε σημαντικό ρόλο έπαιξε και το υπόμνημα του διαιτητή, αλλά και του παρατηρητή Μπουγιώτη, ο οποίος δεν νομίζω να κατάλαβε και τι έγινε από την εξέδρα...
    πηγη KORPI
    αντε γεια...

8. The Following User Says Thank You to hades7 For This Useful Post:

Stathis (05-04-13)

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ήταν 3 Μαρτίου του 2005 όταν βγήκε απόφαση από το Πρωτοβάθμιο Δικαιοδοτικό Όργανο να μειώσει την ποινή των 8 αγωνιστικών που είχε επιβληθεί στον Γιάννη Γκούμα για απώθηση διαιτητή σε 1!!!

Όπως όριζε ο ΚΑΠ (άρθρο 27-παράγραφος Ε), ο πρώην ποδοσφαιριστής έπρεπε να τιμωρηθεί με 8 αγωνιστικές, λόγω της συμπεριφοράς του προς τον διαιτητή Κεμπαρίδη στο παιχνίδι με την Κέρκυρα στα τέλη του Φλεβάρη. Αν θυμάστε είχε πάει "καροτσάκι" τότε τον διαιτητή ο Γκούμας, αλλά ισχυρίστηκε πως απλά του έδειχνε τι είχε συμβεί στην προηγούμενη φάση. Μάλιστα, για να αθωωθεί ο τότε αμυντικός του Παναθηναϊκού, σημαντική ήταν η παρέμβαση του ίδιου του Κεμπαρίδη που είχε στείλει υπόμνημα στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΑΕ, επισημαίνοντας ότι δεν τον απώθησε, αλλά όντως του έκανε μία αναπαράσταση του πως είχε εξελιχθεί η φάση!!!

Διαβάστε όμως και τι δήλωσε τότε ο ίδιος ο παίχτης: " Προσπάθησα να εξηγήσω με αναπαράσταση στον διαιτητή τι ακριβώς έγινε στη φάση και δεν είχα καμία πρόθεση να ακουμπήσω τον διαιτητή. Μπορώ να σας το δείξω και εδώ..." Πολύ γέλιο έτσι; Για να συνεχίσει μετά κάνοντας και την αναπαράσταση: " Πρώτα με έσπρωξε με τα χέρια ο επιθετικός της Κέρκυρας, μου έκανε δηλαδή επιθετικό φάουλ και μετά έκανα εγώ φάουλ με το στήθος. Ήταν λάθος μου που τα εξηγούσα αυτά με έντονο ύφος κι όχι με ήρεμο. Γι' αυτό εξάλλου ζήτησα συγγνώμη μετά. Όταν υπάρχει εικόνα και όχι ήχος μπορεί να οδηγηθούμε σε παραπλάνηση. Κάποιοι επικαλούνται ότι προσπάθησα να βιαιοπραγήσω κατά του διαιτητή αλλά είχα κανένα λόγο για να το κάνω; Αγωνίζομαι δώδεκα χρόνια και ξέρω πολύ καλά τι συμβαίνει. Γνωρίζω ότι υπάρχουν κάμερες που καταγράφουν τα πάντα, γνωρίζω ότι εκείνη την ώρα με έβλεπε όλος ο κόσμος. Αν, όμως, όντως τον απώθησα, γιατί δεν μου έβγαλε κόκκινη κάρτα ο διαιτητής;"

Αυτά είπε και με το υποκριτικό του ταλέντο έπεισε τους πάντες ότι ήταν αθώος. Φυσικά όπως είπαμε σημαντικό ρόλο έπαιξε και το υπόμνημα του διαιτητή, αλλά και του παρατηρητή Μπουγιώτη, ο οποίος δεν νομίζω να κατάλαβε και τι έγινε από την εξέδρα...
    πηγη KORPI
    Ταχυτης....

10. The Following User Says Thank You to Bitz For This Useful Post:

hades7 (05-04-13)

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αρη εδω καλα τα πας...στο αλλο θεμα εχεις παει πισω.Αυτο που θελει κωδικο για να το διαβασεις.

12. The Following User Says Thank You to Bitz For This Useful Post:

hades7 (05-04-13)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο michalis 330 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αρη εδω καλα τα πας...στο αλλο θεμα εχεις παει πισω.Αυτο που θελει κωδικο για να το διαβασεις.
    ναι θελει κωδικο να ξερεις και στις ειδησεις του σταρ με ρεπορταζ απο παραλιες το καλοκαιρι στις 7 το απογευμα κωδικο θελει
    αντε γεια...

14. The Following User Says Thank You to hades7 For This Useful Post:

Bitz (05-04-13)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων

αφου ο τρισμέγιστος ουεφα καθηγητής διαιτησίας, αποφάνθηκε στην γνωστή αθλητική εκπομπή της Κυριακής, ότι δεν ήταν μούτζα.
    Ήταν κάτι σαν "'ελα ρε άσε μας, τι σφυρίζεις τώρα".
    Στο τηγανι αυτα ειναι πταισματα Γιωργο ,εκει τα παιδια ειναι

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ

Μεγαλε διαμαντια...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη katsaraios : 05-04-13 στις 16:27

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

16. The Following 2 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Bitz (05-04-13), gant (05-04-13)

Σελίδα 83 από 119 ΠρώτηΠρώτη ... 3373818283848593 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα