ΕΝΩΘΗΚΑΜΕ M'AYTO TO GRUP![]()
ναι
οχι
Ακουσα κατι στο ραδιο για την εκτακτη εισφορα στο εισοδημα και δεν μπορω να βγαλω ακρη....
πως υπολογιζεται ρε παιδια....αν εχω 15000 εγω και 15000 η γυναικα μου εισοδημα, παει 1% για μενα και 1% για την γυναικα μου η παει στο συνολο 30000 και ειναι 2%???
Και κατι αλλο, σε αυτα προσθετουμε και αλλα τυχον εισοδηματα (ενοικιο) η οχι, και ειναι μονο το εισοδημα απο εργασια?
εφοσον κανετε κοινη δηλωση Γιαννη μαλλον παει ετσι.
συνολικα.
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Οκ τωρα το ειπε.......μπαινουν ΟΛΑ.....απο ενοικια-επιδοματα εως και το εκας των συνταξιουχων.......τα παντα, οχι μονο το εισοδημα απο εργασια...και εαν τα τεκμηρια ειναι παραπανω , γινεται υπολογισμος βαση τεκμηριου!!!!
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΕΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗς ΕΦΟΡΙΑΣ!!!!!!, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ......
Aκριβώς έτσι Γιάννη θα μπαίνουν όλα μέσα, επιδόματα και οτιδήποτε άλλο είναι αφορολόγητο, άσχετα αν έχει κρατηθεί φόρος ή όχι. Θα πηγαίνει στο σύνολο των ακαθάριστων εσόδων.
Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι αν η έκτακτη εισφορά για το αμάξι θα πηγαίνει σε αναλογία, με το πότε το απέκτησε κάποιος.
Για παράδειγμα εγώ πήρα την 335 τον Οκτώβριο του 2010. Θα πληρώσω αναλογία ή όλη την εισφορά?
Οι δυο σύζυγοι φορολογούνται αυτοτελώς...δηλαδή ο καθένας για το εισόδημα του
Nino (10-09-11)