Για τα κιτ με τα λαμακια οκ, για την Μπαρα θολων Wiechers ελεγα για Group Buy..![]()
Για τα κιτ με τα λαμακια οκ, για την Μπαρα θολων Wiechers ελεγα για Group Buy..![]()
chief (05-04-13)
Πιστευω οτι θελει καλο ελεγχο (και ισως και προληπτικη αλλαγη) σε ολα τα συνεμπλοκ της γεφυρας, γιατι αν εχουν αρχισει να φθειρονται τα συνεμπλοκ, τα φορτια-τζογοι μεταφερονται σε αλλα σημεια.. πατωμα, διαφορικο κτλ..
ΧΙΟΣ-CHIOS
zaharias (05-04-13)
Θωμα, Γιωργο Πιλοτε, και οποιος αλλος με Μ3 μηπως να το παιρναμε το κιτακι...;;; Και να βλεπαμε και καποιον να το τοποθετησει;;; εστω προληπτικα...
100 ευρω.. ουτε ενα γεμισμα δεν ειναι...
Να ρωτησω επισης ποιες ειναι οι φυσιολογικες θερμοκρασιες λειτουργιας;;
Δεν το σκιζω πριν πιασει τους 75 βαθμους, απλα σημερα παρατηρησα μετα απο δυο πανω κατω Ωραιοκαστρο - Μελισσοχωρι τη βελονα κολλημενη ενα κλικ πριν το 100...
το έχω παρει εδώ και 20 μέρες, το έχει ο καζάκος στα χέρια του να το κοπιάρει. απλά έχω μ@λ@κιστεί τόσο πολύ που ακόμα δεν το έχω βάλει στο πρόγραμμα να πάω να το φτιάξω. τρέχω σαν τον παλαβό, χρόνος δεν μένει, αποτέλεσμα δεν βγαίνει...
όσων αφορά τις θερμοκρασίες που αναφέρεις, μια χαρά είναι. ειδικά καλοκαίρι και μετά απο σκίσιμο θα δείς και 110-115. σε ακραίες καφρίλες θα δείς άνετα και 120. κάνε λίγο ακόμα υπομονή και σκίζε πάνω απο τους 75.
sympether with chiefτης
sympether with chiefτης