Polo.
/thread/
Polo.
/thread/
Stathis (11-09-11)
Τελικά αποφασίσαμε.
Θα πάρουμε τα τρία μας.
Αναβάλλεται κάθε σχέδιο αντικατάστασης της παπαριάς που ακούει στο όνομα Astra μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Η γυναίκα μου -που κάνει 20-30km την ημέρα- θα εξακολουθήσει να κυκλοφορεί με το BMW. Κι εμένα θα εξακολουθήσουν ν' ασπρίζουν τα μαλλιά μου.![]()
aristent (12-09-11)
Πολυ σωστος!
Αλλα να σου πω και κατι ρε Dizman....τι σε νοιαζει αμα κουναει λιγο στην εθνικη?
οταν η εθνικη θα ειναι το 1/5 των χλμ που θα κανει στη ζωη του το αμαξακι!
αστο να κουναει!!!
στην πολη μεσα ειναι αστερι?
αυτο εχει σημασια!
εμενα με εχει εντυπωσιασει πολυ παντως το yaris....και δεν του το χα.....
Εμενα που οταν ηταν εγκυος επαιρνε το Zed καθε μερα στα Εξαρχεια.......
και ειναι και super πιλοτακι το μωρο μου.
χιλιες φορες να ελιωνε τα λαστιχα-συνεμπλοκ-σκατα-φατα στο βουνο παρα μεσα στην πολη!
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
μα γι αυτο ειπα για τα γουστα μουεγω πχ προτιμω λιγοτερο ανετο στην πολη αλλα πιο σταθερο οταν το πιεζεις
επειδη εχουμε παει και με αυτο 2-3 ταξιδακια οφειλα να το αναφερω. Σε γρηγορη οδηγηση ειναι μεν γρηγορο αλλα λιγο βαρετο.
Και ναι στην πολη ειναι αστερι, τα ειπα και πριν.
Αμα ο φιλος εχει και 5αρα νομιζω ειναι η καλυτερη επιλογη.
Στοιχηματακι ομως οτι αμα τελικα κανει την αλλαγη θα κινηθει σε καποιο πιο γκλαμουρατο τυπου 500 η pundo η μιτο η δεν ξερω τι αλλο.
Παντα στη φραση λογικη vs συναισθημα οι ιαπωνες αντιπροσωπευουν τη λεξη λογικη, κατα την αγορα ομως μπαινει και το συναισθημα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimzan : 13-09-11 στις 18:57
Για μια ακομα φορα πολυ σωστος.
Αν εψαχνα εγω σαν Δημητρης για δευτερο αυτοκινητο πολης δε θα με ενοιαζε και καθολου αν κουναει η αν ειναι εντελως ξενερωτο στην οδηγηση.
θα αγοραζα αυτο που μου κανει πιο καλα τη δουλεια μου.
βεβαια να πω και μια αμαρτια μου....μια μερα γλυκοκοιταζα ενα suzuki swift gti του 1996 σε καλη κατασταση......για μες την πολη βρ αδερφε.....χιχιχιχι
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
Dimzan (13-09-11)
Δεν έχεις καταλάβει κάτι...
Η γυναίκα σου είδε όλες τις παπαρδέλες που της έδειχνες, δεν της άρεσε καμία! Κάποια στιγμή άρχισε να καλοβλέπει το 500αρακι. Μόλις σε είδε και εσένα θετικό ,να λες για ιταλική σχολή κλπ κλπ...την έπιασε την δουλειά! Σου λέει ο κατεστραμμένος θα αρχίσει να πετάει όλα του τα λεφτά αναζητώντας το ιταλικό ταμπεραμέντο και στρίψιμο...Θα φάει όλα του τα λεφτά και την γ@μ@μετατροπή που περιμένω δεν θα την κάνει ποτε!!!
Μωρέ πρίτςςςςς ... Δεν παίρνουμε τίποτα! Μείνε με την τροκάνα ...εγώ έχω πενβέ !
ψηφιζω το νεο yaris με τα 100αλογα και το start stop.
το εχει ο κολλητος μου και οτι σου ειπαν πριν γι αυτο το αμαξι το επιβεβαιωνω.
Αστεια καταναλωση εντος πολης , και απο επιδοσεις ειναι σιγουρα πολυ μπροστα απο το αστρα.
Μονο αν εχεις κομπλεξ με τα τογιοτα η δε σ αρεσει το σχεδιο του δεν θα το κοιταζες..
Στα μειον για τα δεδομενα μου ειναι η ανεση στην εθνικη. Πλεει λιγακι και γενικα κουναει.