Αρχικό μήνυμα απο
MPower
Ανθρωποι ειναι και αυτοι φιλε μου οπως ολοι μας και εχουν δυσκολη δουλεια.
Και βεβαια υπαρχουν κακοι στην δουλεια τους οπως επεισης σε ολες τις δουλειες κανενας δεν ειανι τελειως αλλα ΔΕΝ βραζουν ολοι στο ιδιο καζανι..

Η διαφορα εδω ομως αγαπητε,ειναι πως οταν αυτα τα κομπλεξικα παρακρατικα αποβρασματα δεν κανουν καλα τη δουλεια τους,κοσμος ματωνει χωρις λογο.
Επισης οταν αυτα τα τηλεκατευθυνομενα ανδρεικελα δεν κανουν σωστα τη δουλεια τους δεν εχουν καμια επιπτωση.
Στα φρυδια μου και αν περνουν τρεις κι εξηντα,και γω τα ιδια παιρνω αλλα ειναι Επαγγελματιας με εψιλον κεφαλαιο.
Και εαν δεν μπορουν να κανουν αυτην τη δουλεια σωστα ας μαζευτουνε ολοι μαζι καπου και να βαραει ο ενας το κεφαλι του αλλου.
Και δεν κατηγορω μονο τα χαζεμενα της πρωτης γραμμης,αλλα κατηγορω και ολους τους εντολοδοχους της προδοσιας.
Και οταν λεω προδοσια το εννοω.
Παρακρατικες εντολες στους κολπους της αστυνομιας......
Πιασανε ρε γαμω το κερατο μου τη 17Ν τον ΕΛΑ και ενα σωρο αλλες τρομοκρατικες οργανωσεις,διελευκανουν ενα σωρο δυσκολες υποθεσεις,βγαινουν παληκαρισια μπροστα στο πιστολιδι,προφυλασουν εμενα και τη χωρα μου απο τους εγκληματιες ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ 5-10 ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 'ΓΝΩΣΤΟΥΣ-ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ'?????
Ποσο ηλιθιους μας περναει αυτο το συστημα σε αυτην την χωρα πια?
Σε μια πορεια να παει καποιος,μεσα σε μια ωρα θα εχει γινει μαρτυρας του πιο φτηνου θεατρικου.
Κυριοι προταγωνιστες οι προβοκατορες "γνωστοι-αγνωστοι-κρατκοπαρακρατικοι" και το κρατος σε ρολο οργανο της ταξης.
Αηδια
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)