άστο.. αυτόν πρέπει σίγουρα κάποιοι να τον ψεκάζουν!![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Το μονο συμπερασμα που εχω βγαλει ειναι οτι ο pilot ειναι πρακτορακος
ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΡΕ???
ΛΕΕΕΕΓΕ......
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
λοιπόν, αφού με κατάλαβες και μιας και είμαι πια σπίτι και έχω πρόσβαση στο λαπιτόπ μου, πάρε μια φωτό παρμένη την ώρα που φορτώνω το κοκτέιλ των χημικών να'ουμ!!
Uploaded with ImageShack.us
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
https://www.newsbeast.gr/feedback/ar...s-stin-kuthno/
Ε, καλα. Οχι και για τον ελεγχο της ψηφου !!
![]()
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Panos 316T (23-05-12), Ptboul (03-05-12)
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Panos 316T (23-05-12)
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Ptboul (24-05-12)
ααα..και ένα τεχνικό στοιχείο, που αναφέρεται μάλιστα από κάποιον στα σχόλια από τα παραπάνω λινκ(είναι μηχανικός α/φων και εκείνος). Αν ψεκάσουμε από τα 100 πόδια υψόμετρο(33 μέτρα) με τον αέρα που επικρατεί να έχει περίπου 1χλμ/ώρα ταχύτητα, αυτό που θα φτάσει κάτω θα είναι περίπου το 10% της ποσότητας που ψεκάσαμε... φανταστείτε τώρα στα 35.000ft (10 χιλιόμετρα) με ανέμους που ξεπερνούν κατά πολύ τα 150χλμ/ώρα πόσο ποσοστό φτάνει κάτω εντός των συνόρων μας!!![]()
Ptboul (24-05-12)
RTFM