Μπορεί να είμαι υπερβολικός με αυτό που θα πω τώρα, ΑΛΛΑ επειδή είμαι πολύ στη τσίτα τελευταία με όλα αυτά που συμβαίνουν και διαβάζω, θα προσπαθήσω να το δω λίγο διαφορετικά. Λιγάκι θετικά για αλλαγή.
Λοιπόν μέχρι πρόπερσι (δεν λαμβάνω καν υπόψη τα 912 που έδωσα πέρυσι), το Μ3 πλήρωνε πεντακόσια εβδομήντα κάτι ευρώ τέλη κυκλοφορίας. Το στρογγυλεύω στα 580. Φέτος θα πληρώσω 1000. Άρα 420 παραπάνω, σωστά ?
Λοιπόν, 420 / 12 = 35 ευρώ παραπάνω / μήνα
ή
420 / 365 = 1.15 ευρώ παραπάνω / ημέρα
I think I can handle it. Το συκώτι μου αξίζει σαφώς περισσότερο από 1.15 επιπλέον / μέρα.
Είμαι ήδη έτοιμος για το επόμενο χαράτσι...
Ααααααχ τώρα νιώθω καλύτερα !!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Monsta : 28-09-10 στις 19:56
BILL007 (28-09-10)
https://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=207563
Έχεις παλιό αυτοκίνητο με 280 ρύπους? Καλά κάνεις & σε φορολογώ λίγο...
Έχεις νέο με 140? Την πάτησες!
Δεν έχεις καθόλου & πρέπει να πάρεις asap? Περίμενε 4 μηνάκια (έως Ιαν.'11) για να πληρώνεις (επιτέλους!) τα σωστά! τέλη!
Ήμαρτον!! Που είναι το "δίκαιο-πράσινο" κράτος που υποσχέθηκε στους
'Ελληνες & το 45% το πίστεψε?
Μάλλον πρέπει να μεταφερθεί εδώ :https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...1849#post91849
ΟΚ Μεταφερθηκε (sharky)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 28-09-10 στις 21:19 Αιτία: ΟΚ Μεταφερθηκε (sharky)
ρε παιδια πραγματικα αν μπορει καποιος να μου βρει μια λυση!!!!κοντευω να σκασω με αυτα που βλεπω και ακουω καθε μερα,μας κλεβουν με το ετσι θελω, μας κοροιδευουν μπροστα στη μουρη μας,μας χαντακωνουν σαν ανθρωπους και μα ς φτανουν να ζουμε σε επιπεδο κατω της φτωχιας ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ!!!!κατι πρεπει να κανουμε αλλα τι???τι μπορει να κανει ολος αυτος ο κοσμος που υποφερει απο την μ@@@@κια του καθε υπουργου προθυπουργου κλπκλπ!!!! και 100 και 1000 να βγουν με οπλα στους δρομους δεν γινεται δουλεια!!θελει κατι πιο δραστικο πιο μαζικο!!!!εχω σιχαθει πραγματικα αυτη τη χωρα που με μεγαλωσε και την αγαπησα!!!!! και εμεις(οι περισσοτεροι στην ηλικα μου ειδικα)πρεπει να κανουμε οικογενεια!!!που ??με τι προυποθεσεις οταν αυριο μπορει να μην εχεις να φας?????ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ !!!!
beliris (28-09-10), Konstantinos E60 (28-09-10)
Βρισκουν και τα κανουν......μπειτε στην ιστιοσελιδα του υπουργειου οικονομικων και στειλτε μερικα χεστηρια emails στο γραφειο υπουργου.
Καταλαβετε το.... με κριτικη του καναΠΕΟΣ δεν κανουμε τιποτα εκτος απ το να χαλιομαστε μονοι μας.
Οι ανθρωποι ειναι αλητες και ψευτες και εμεις τους ανεχομαστε .
Οπως αντεδρασε ο κοσμος στα παραλογα διοδια ετσι πρεπει να κανει και τωρα .
Πώς ; Στη σελίδα του Υπ.Οκονομικών εκτός απο τα τηλέφωνα προβλέπονται μόνον καταγγελίες προς το ΣΔΟΕ.https://www.minfin.gr/portal/el/reso.../communication
Ειναι δυνατον να προωθούν παράλογες νομοθετικες ρυθμισεις; Θελουν τέλη βάση CO2 για τα νεότερα αυτοκίνητα; Ας πούν πχ τα euro4 τόσο, τα euro5 τόσο, τα euro3 τόσο.
ΒMW 120 που κυκλοφορεί ήδη, τέλη 600, από το νέο έτος 225. Θα αντέξουν οι επιχειρησεις εμπορίας αλλους 3 μηνες μεχρι να καβαντζάρει η χρονιά;
Το ρυπογόνο RX8 από το 2011 θα πάει στα 822 ευρω, από 120. Θα τα βαλει ο εισαγωγέας στον ποπό του μου φαίνεται.