οταν λες χωρις συνδεση τι εννοεις???
Να μη σε χρεωνει??
οταν λες χωρις συνδεση τι εννοεις???
Να μη σε χρεωνει??
ναι...ημουν κατοχος τοσα χρονια HTC και ειχα το destinator...κατι σαν και αυτο διοτι με το google χρεωνομαι!!
https://ax.itunes.apple.com/app/id384807576?mt=8
Kανει αυτο που λεει.
Απλα το περνατε.Δηλωνετε τα στοιχεια σας και μετα το κλεινετε.
Οποιους θελετε να προσθεσετε, πρεπει να μπειτε στο τηλεφωνικο καταλογο(ναι καλα ακουσατε) και να προσθεσετε στην επαφη που θελετε ενα πεδιο με το email του.Η προσκληση θα παει στα mail του καλουντος και μετα θα εμφανιστει στο προγραμμα.
Χθες περασα τον αγαπημενο μας αντμινιστατορα βασιλη330χεχε και τσαταραμε δοκιμαστικα.Η ποιοτητα του ηχου εχει δυο επιλογες(καθαρο/πολυ καθαρο και καλα).
Το κινητο θα συνδεθει με οποιο τροπο βρει (gprs, edge,3g, 3g+, wifi) και θα σας επιτρεψει να μιλησεται (δυστυχως) μονο με εναν καθε φορα.
δοκιμαστε το.![]()
Vasilis (12-10-10)
Thanks boy
Παιδια καλησπερα.Ενδιαφερομαι να αγορασω το iphone 4 αλλα εχω ακουσει για προβλημα στην παροχη δικτυου κρατωντας το στο σημειο που βρισκεται η κεραια με αποτελεσμα σε ορισμενες περιπτωσεις την πληρη απουσια καλυψης αυτου.Θα ηθελα να απευθυνθω στους κατοχους του συγκεκριμενου μοντελου να μου πουν αν αντιμετωπιζουν παρομοιο προβλημα και αν γενικα ειναι ευχαριστημενοι με την επιλογη τους μιας και δεν εχω υπαρξει κατοχος της συγκεκριμενης εταιρειας στο παρελθον.![]()
vasilis e46 (14-10-10)
αγοραζοντας μια συσκευη κοστους περιπου 700-800 ευρω δεν υπαρχει περιπτωση να την αφησεις γυμνη.
Απο τη στιγμη λοιπον που ετσι κι αλλιως θα προβεις στην αγορα μιας θηκης για την αυξημενη προστασια απο πτωσεις και γρατουνιες, και να σου εμφανισει καποιο προβλημα(ενας μικρος αριθμος εχανε ενα ποσοστο σηματος) με τη θηκη θα εξαληφθει.
Προσωπικα πρεπει πραγματικα να παρω αγκαλια το τηλεφωνο καλυπτωντας το και με τα δυο χερια σφηχτα για να αρχισει να πεφτει το σημα.
Τονιζω οτι η πτωση του σηματος δν συνεπαγεται με πτωση ποιοτητας σε μια κληση.Το προβλημα περιοριζεται στην οθονη του κινητου βλεποντας απλα λιγοτερες μπαρες και πολυ σπανια σε ποιοτητα(στην ελλαδα εχουν εμφανιστει ελαχιστα προβληματικα)
Vasilis (14-10-10)
ερωτησούλα: Γιατί όταν ενεργοποιώ τα δεδομένα πέφτει η σύνδεση μου?
Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500
bimmer-corfu (15-10-10)