- 155 νεαρε, τρομαξα να σε φτασω (!!)
- Με το οκταβια?
- Δεν θελω πνευμα..ειδες οτι περασα και το κοκκινο εξαιτιας σου
- Ποιος ετρεχε λοιπον? (μου βγηκε εντελως αυθορμητα χαχα)
Φιλε μου Fanisk τη μερα που εβγαλες αυτο το συμβαν ειδικα αυτη εδω ανωθεν φαση μ'εκανε να φυγω απο τον Υπολ. και να ΓΕΛΑΩ Ακαριαια 1,5 Ωρα
ολοκληρη δε σου κανω πλακα

Ευχωμαι να εχεις οτι επιθυμεις.
Το Γιατι????? Θα σου πω.
Ειχα Φανταστει μεσα στην τζετα να ημουν εγω στη συγκεκριμενη φαση και μετα την ΣΟΥΠΕΡ πρωτη σου απαντηση,,,,, (ΜΕ ΤΟ οκταβια)????????

και αν με κοιτουσε με γουρλωμενα ματια ξερεις τι θα εκανα??? θα ανοιγα το πορτοφολι θα του εδειχνα κανα χαρτονομισμα και θα του λεγα : Τι λεει ΦΤΑΝΟΥΝ??? Φυσικα θα μου λεγε τι να φτανουν----------Εγω:: Να πανα το Πεταξεις και να ψαξεις να βρεις καμια Δουλεια Αξιοπρεπεις -και της Προκοπης.

Ενταξει!! Ow ow GOD Grosse δε μπορω απ' το γελιο. Δε σου κανω Καθολου πλακα θα το λεγα.
Αλλα αν παρουμε την Νομιμη αποψη θα σημφωνησω με χιλια με του Bill007,γιατι η ελλαδα πλεον και σε Κ.Ο.Κ οπως και παντου,, οχι (συμορφωνεται) ΑΛΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΙΚΩΣ ΤΟΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ την Ε.Ο.Κ και ολοι στην ΕΟΚ (Οι Πρωτοκλλασατες χωρες ΕΟΚ) δεν μπορουν να Διανοηθουν να Πληρωση καποιος χωρις ΕΓΓΡΑΦΗ επικηρωση και ΑΥΤΗ μεσω Offentliche Staats Computer Geraet ολλα τα αλλα τα (προφορικα) σε ειδα ,,,,,και σε εκανα,,,,,,,ειναι Μπουρδες Μπροστα στην Επισημοτητα.
Να σαι Καλα.