Σελίδα 8 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 6789 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 71 έως 80 από 81

Θέμα: Κλήση χωρίς αποδείξεις (Πεταει ο γαιδαρος? Πεταει...)

Rides
    0

Προεπιλογή

Τελικα, ειχαν δεν ειχαν το πρωτο μου ποστ να αφορα τους μπ....ε, σορρυ Αστυνομικους.. Εχουμε και λεμε

1. Ειναι χαρακτηριστο μας ως λαου οταν μας δινουν την οποια εξουσια να το παρακανουμε..να νομιζουμε οτι εχουμε πιασει τον παππα απο τα @@ και οτι δεν μας πιανει κανεις. Ολοι μας εχουμε δει αστυνομικους σε περιπολικο χωρις ζωνη, περιπολικα και ζηταδες να αναβουν φαρο λιγο πριν το φαναρι για να το περασουν και μετα να τους σβηνουν [και ακομα χειροτερα να μην τον αναβουν καν] αλλα ενα φαναρι πιο κατω να μας γραφουν για ζωνη, για παραβιαση ερυθρου σηματοδοτη κτλπ...

2. Αυτη η ηλιθια δικαιολογια οτι αν σε κλεψουν ποιους θα φωναξεις... Ε, ναι... Μπορει να τους φωναξω γιατι πολυ απλα ειναι η δουλεια τους.. Κατι που συνειδητα επελξαν και που στην τελικη εγω και ο καθε εγω ξεχωριστα τους πληρωνω.. Αλλα εχω την υποχρεωση οταν τους λεω " ακουω θορυβο εξω απο την πορτα του γειτονα, μπορειτε να ρθειτε?" να ερχονται αμεσα και οχι μετα απο κανα μισαωρο να παρουν τα οποια αποτυπωματα βρουν.

3.Δεν λέω οτι ολοι ειναι βλαχοι, σε θεμα συμπεριφορας...Αλλα δυστυχως οι πιο πολλοι ειναι. Ναι, μου εχει τυχει αστυνομικος που στο τελος του ειπα και ευχαριστω παρ ολο που με εγραψε, γιατι απλα με σεβαστηκε σαν ανθρωπο. Δεν εχω προβλημα να πληρωνω για τα οποια λαθη μου, εχω προβλημα με το πως με αντιμετωπιζουν. Ισως θα επρεπε περα απο τα οποια μαθηματα που τους κανουν να τους κανουν και μαθηματα συμπεριφορας.

Μπορει για πολλους [το ξεκαθαριζω οτι δεν ανηκω σε αυτους που το πιστευουν] το επαγγελμα του αστυνομικου να ειναι λειτουργημα. Για μενα ειναι ενα καθαρα εισπρακτικο επαγγελμα για να γεμισουν τα ταμεια του κρατους. Τουλ, για την πλειοψηφια τους που συναναστρεφομαι καθημερινα. Μακαρι να αλλαξει το ολο σκηνικο, αλλα μαλλον δεν προκειτε.. συντομα.

850 CSI Guest

Προεπιλογή

- 155 νεαρε, τρομαξα να σε φτασω (!!)
    - Με το οκταβια?
    - Δεν θελω πνευμα..ειδες οτι περασα και το κοκκινο εξαιτιας σου
    - Ποιος ετρεχε λοιπον? (μου βγηκε εντελως αυθορμητα χαχα)

Φιλε μου Fanisk τη μερα που εβγαλες αυτο το συμβαν ειδικα αυτη εδω ανωθεν φαση μ'εκανε να φυγω απο τον Υπολ. και να ΓΕΛΑΩ Ακαριαια 1,5 Ωρα
    ολοκληρη δε σου κανω πλακαΕυχωμαι να εχεις οτι επιθυμεις.
    Το Γιατι????? Θα σου πω.
    Ειχα Φανταστει μεσα στην τζετα να ημουν εγω στη συγκεκριμενη φαση και μετα την ΣΟΥΠΕΡ πρωτη σου απαντηση,,,,, (ΜΕ ΤΟ οκταβια)????????

και αν με κοιτουσε με γουρλωμενα ματια ξερεις τι θα εκανα??? θα ανοιγα το πορτοφολι θα του εδειχνα κανα χαρτονομισμα και θα του λεγα : Τι λεει ΦΤΑΝΟΥΝ??? Φυσικα θα μου λεγε τι να φτανουν----------Εγω:: Να πανα το Πεταξεις και να ψαξεις να βρεις καμια Δουλεια Αξιοπρεπεις -και της Προκοπης.

Ενταξει!! Ow ow GOD Grosse δε μπορω απ' το γελιο. Δε σου κανω Καθολου πλακα θα το λεγα.
    Αλλα αν παρουμε την Νομιμη αποψη θα σημφωνησω με χιλια με του Bill007,γιατι η ελλαδα πλεον και σε Κ.Ο.Κ οπως και παντου,, οχι (συμορφωνεται) ΑΛΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΙΚΩΣ ΤΟΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ την Ε.Ο.Κ και ολοι στην ΕΟΚ (Οι Πρωτοκλλασατες χωρες ΕΟΚ) δεν μπορουν να Διανοηθουν να Πληρωση καποιος χωρις ΕΓΓΡΑΦΗ επικηρωση και ΑΥΤΗ μεσω Offentliche Staats Computer Geraet ολλα τα αλλα τα (προφορικα) σε ειδα ,,,,,και σε εκανα,,,,,,,ειναι Μπουρδες Μπροστα στην Επισημοτητα.
    Να σαι Καλα.

850 CSI Guest

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο driftakos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελικα, ειχαν δεν ειχαν το πρωτο μου ποστ να αφορα τους μπ....ε, σορρυ Αστυνομικους.. Εχουμε και λεμε

1. Ειναι χαρακτηριστο μας ως λαου οταν μας δινουν την οποια εξουσια να το παρακανουμε..να νομιζουμε οτι εχουμε πιασει τον παππα απο τα @@ και οτι δεν μας πιανει κανεις. Ολοι μας εχουμε δει αστυνομικους σε περιπολικο χωρις ζωνη, περιπολικα και ζηταδες να αναβουν φαρο λιγο πριν το φαναρι για να το περασουν και μετα να τους σβηνουν [και ακομα χειροτερα να μην τον αναβουν καν] αλλα ενα φαναρι πιο κατω να μας γραφουν για ζωνη, για παραβιαση ερυθρου σηματοδοτη κτλπ...

2. Αυτη η ηλιθια δικαιολογια οτι αν σε κλεψουν ποιους θα φωναξεις... Ε, ναι... Μπορει να τους φωναξω γιατι πολυ απλα ειναι η δουλεια τους.. Κατι που συνειδητα επελξαν και που στην τελικη εγω και ο καθε εγω ξεχωριστα τους πληρωνω.. Αλλα εχω την υποχρεωση οταν τους λεω " ακουω θορυβο εξω απο την πορτα του γειτονα, μπορειτε να ρθειτε?" να ερχονται αμεσα και οχι μετα απο κανα μισαωρο να παρουν τα οποια αποτυπωματα βρουν.

3.Δεν λέω οτι ολοι ειναι βλαχοι, σε θεμα συμπεριφορας...Αλλα δυστυχως οι πιο πολλοι ειναι. Ναι, μου εχει τυχει αστυνομικος που στο τελος του ειπα και ευχαριστω παρ ολο που με εγραψε, γιατι απλα με σεβαστηκε σαν ανθρωπο. Δεν εχω προβλημα να πληρωνω για τα οποια λαθη μου, εχω προβλημα με το πως με αντιμετωπιζουν. Ισως θα επρεπε περα απο τα οποια μαθηματα που τους κανουν να τους κανουν και μαθηματα συμπεριφορας.

Μπορει για πολλους [το ξεκαθαριζω οτι δεν ανηκω σε αυτους που το πιστευουν] το επαγγελμα του αστυνομικου να ειναι λειτουργημα. Για μενα ειναι ενα καθαρα εισπρακτικο επαγγελμα για να γεμισουν τα ταμεια του κρατους. Τουλ, για την πλειοψηφια τους που συναναστρεφομαι καθημερινα. Μακαρι να αλλαξει το ολο σκηνικο, αλλα μαλλον δεν προκειτε.. συντομα.
    Σιγουρα.

850 CSI Guest

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο strof Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ θα συμπληρώσω κάτι που δυστυχώς και πάλι ξεχνάτε.. Αστυνομικοί δεν είναι μόνο αυτοί της τροχαίας ή της ομάδας ΔΙΑΣ- ΖΗΤΑ. Αυτοί είναι απλά που εσείς βλέπετε καθημερινά στον δρόμο σας. Υπάρχουν άλλοι οι οποίοι δουλεύουν πραγματικά συστηματικά και πέραν του ωραρίου τους ψάχνωντας να βρουν αυτόν που μπήκε στο σπίτι μας και το άδειασε, αυτόν που σήκωσε το αυτοκίνητό μας, αυτόν που πουλάει ναρκωτικά, αυτόν που βίασε την κόρη του γείτονά μας, αυτόν που σκότωσε τον γείτονά μας κ.α. πολύ σοβαρότερα εγκλήματα από αυτο της τροχαίας παράβασης που εμείς διαπράξαμε. Αυτοί είναι που δεν βλέπουμε ποτέ (γιατί αυτή είναι η δουλειά τους-να μην τους βλέπουμε) αλλά όλοι μας από αυτούς περιμένουμε το ευχάριστο τηλεφώνημα όταν μας έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω..
    Ενταξει ειναι κι αυτη μια Αποψη αλλα για την δικη μου γνωμη ενας εν πληρη
    Υγειης Ανθρωπινος Οργανισμος ΠΩΣ θα γινοταν Μπατ-ος εεε συγν.(αστυνομικος) οχι μονο εδω αλλα σε οπιαδηποτε Χωρα.

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

νομιζω εχουμε αρχισει να μην ξερουμε ουτε τι λεμε ουτε τι γραφουμε, να μην εκπλαγουμε αν δεχτουμε παρομοια κριτικη στο υφος των παραπανω...
    Για συνελθε λιγο αγαπητε 850 γιατι και η γραφικοτητα εχει ορια ανοχης

6. The Following 4 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

katsaraios (26-08-10), Nick bmwlover (05-09-10), PANOS-E60 (26-08-10), z3 2.2 (26-08-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ///M3L Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πόσες φορές σου έχει μιλήσει έτσι Αστυνομικός (για σένα *******) ε??
    Πάλι πιάνεις την εξαίρεση…..
    Για σένα η Αστυνομία μπορεί να μην δουλεύει, αλλά αυτή είναι η γνώμη σου….
    Αλλά αν σε ληστέψουν ποιον θα πάρεις τηλέφωνο ??? θα αντιμετωπίσεις τους ληστές μόνο σου?????
    Τεσπα, ίσως δεν ¨γουστάρεις¨την Αστυνομία, δεν χωνεύεις τους Αστυνομικούς γιΆ αυτό κ μιλάς έτσι……
    Nα τα διαβάζεις όλα πριν απαντήσεις......απλά κοίτα το ποστ 69 !!!!!!!
    Οταν σε κατευάσουν απο το αμάξι για σωματικό έλενχο μπροστα στο παιδί σου απλά για να "δείξει" στα νεούδια το "πως" και το "τι" προσβάλωντας σε ασύστολα , τότε τα ξαναλέμε.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Makman : 26-08-10 στις 13:05
    www.bmw-fanatics.gr
    www.bmw-fanatics.eu

Η "πραγματική παρέα"........

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850 CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    - 155 νεαρε, τρομαξα να σε φτασω (!!)
    - Με το οκταβια?
    - Δεν θελω πνευμα..ειδες οτι περασα και το κοκκινο εξαιτιας σου
    - Ποιος ετρεχε λοιπον? (μου βγηκε εντελως αυθορμητα χαχα)

Φιλε μου Fanisk τη μερα που εβγαλες αυτο το συμβαν ειδικα αυτη εδω ανωθεν φαση μ'εκανε να φυγω απο τον Υπολ. και να ΓΕΛΑΩ Ακαριαια 1,5 Ωρα
    ολοκληρη δε σου κανω πλακαΕυχωμαι να εχεις οτι επιθυμεις.
    Το Γιατι????? Θα σου πω.
    Ειχα Φανταστει μεσα στην τζετα να ημουν εγω στη συγκεκριμενη φαση και μετα την ΣΟΥΠΕΡ πρωτη σου απαντηση,,,,, (ΜΕ ΤΟ οκταβια)????????

και αν με κοιτουσε με γουρλωμενα ματια ξερεις τι θα εκανα??? θα ανοιγα το πορτοφολι θα του εδειχνα κανα χαρτονομισμα και θα του λεγα : Τι λεει ΦΤΑΝΟΥΝ??? Φυσικα θα μου λεγε τι να φτανουν----------Εγω:: Να πανα το Πεταξεις και να ψαξεις να βρεις καμια Δουλεια Αξιοπρεπεις -και της Προκοπης.

Ενταξει!! Ow ow GOD Grosse δε μπορω απ' το γελιο. Δε σου κανω Καθολου πλακα θα το λεγα.
    Αλλα αν παρουμε την Νομιμη αποψη θα σημφωνησω με χιλια με του Bill007,γιατι η ελλαδα πλεον και σε Κ.Ο.Κ οπως και παντου,, οχι (συμορφωνεται) ΑΛΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΙΚΩΣ ΤΟΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ την Ε.Ο.Κ και ολοι στην ΕΟΚ (Οι Πρωτοκλλασατες χωρες ΕΟΚ) δεν μπορουν να Διανοηθουν να Πληρωση καποιος χωρις ΕΓΓΡΑΦΗ επικηρωση και ΑΥΤΗ μεσω Offentliche Staats Computer Geraet ολλα τα αλλα τα (προφορικα) σε ειδα ,,,,,και σε εκανα,,,,,,,ειναι Μπουρδες Μπροστα στην Επισημοτητα.
    Να σαι Καλα.
    Γιωργη οταν με σταματησε ηταν "Το Απιστευτο που Δεν το Πιστευα και επαθα ο Ιδιος Πλακα!!"
    Ακου να μου πει οτι δεν με εφτανε με το τουρμπο οκταβια.. σουβλακι με περναγε αν ηθελε, αλλα ειπε και ο Καλαχαν την εξυπναδα του.

==========

Προς ολους.
    Το θεμα αυτο το ανοιξα για να πω το πονο μου τη μερα που αδικα μου αφαιρεσε το διπλωμα ενας ηλιθιος, με ακομα πιο ηλιθια δικαιολογια. Επειδη ομως δεν ειναι ολοι ετσι, ας μιλαμε συγκεκριμενα λοιπον για περιπτωσεις "πεταει ο γαιδαρος? πεταει" και να μη γενικο(κακο)λογουμε

Τελος, οποιος εχει ελευθερο χρονο (λεεεεεμε τωρα... αλά λεφτα υπαρχουν!!!) ας περασει μια βολτα απο το ΑΤ Ελληνικου να δει πως ολα τα παιδια εκει μεσα ειναι νεα, με ορεξη και κατανοηση. (εχει και κατι μαναρια ενστολες !)

Αντιθετα, στο ΑΤ Βαρης που εχω παει αρκετες φορες για εξακριβωση, γνησια υπογραφης κλπ, ειναι σαν να μπαινω στο ΙΚΑ, με εξαιρεση 2 ατομα.

Ξαναλεω λοιπον, ας μη γενικο(κακο)λογουμε αλλα να μιλαμε συγκεκριμενα, για να μη κλειδωθει το θεμα.

850 CSI Guest

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Makman Εμφάνιση μηνυμάτων
    Nα τα διαβάζεις όλα πριν απαντήσεις......απλά κοίτα το ποστ 69 !!!!!!!
    Οταν σε κατευάσουν απο το αμάξι για σωματικό έλενχο μπροστα στο παιδί σου απλά για να "δείξει" στα νεούδια το "πως" και το "τι" προσβάλωντας σε ασύστολα , τότε τα ξαναλέμε.
    Κοιτα σε ενα ευρ.κοινωτικο πολιτευμα Υπαρχει η δημοκρατικη ελευθερη γνωμη
    τωρα ενταξει χωρις πλακα η ζωη ειναι ανιαρη.

Rides
    0

Προεπιλογή

Το θρεντ αυτό θα κλειδώσει για 1 ημέρα με δική μου απόφαση μέχρι να αποφασίσει η διαχειριστική ομάδα για τη συνέχεια ή όχι της αντιπαράθεσης.

Καθώς απο την διαχειριστική ομάδα απουσιάζουν αρκετοί, χρειάζομαι αυτή τη μέρα για επικοινωνία, έως ότου παρθεί η σχετική απόφασή τους.

Πιστεύω να κατανοείτε όλες οι πλευρές πως έχουμε (ακόμα και εγώ) παραβεί κανόνες λειτουργίας του forum και καθώς μου έχουν ήδη γίνει επισημάνσεις απο χρήστες (ακόμα και απο άτομα που δεν έχουν γράψει στο θρεντ) είμαι αναγκασμένος να προχωρήσω στο ημερήσιο κλείδωμα.

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Μπραβο, τα καταφερατε.

Σελίδα 8 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 6789 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας