Σελίδα 8 από 48 ΠρώτηΠρώτη ... 67891018 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 71 έως 80 από 479

Θέμα: F20 116i br-performance tuning

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Blacktan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εαν δεν θες να βοηθησεις δεν υπαρχει θεμα , πληροφοριες ομως σχετικα με το κουριερ , το βαρος του δεματος και του τροπου πληρωμης δεν νομιζω πως απασχολουν το φορουμ .
    Μιας και ειμαι ετοιμος να προχωρησω με ενα τηλ θα ειχαν λυθει καποιες αποριες στο 2λεπτο ενω εδω μεσα σε "ψαχνω" 3 μερες !
    Η διευκρινηση αυτη απλα και μονο γιατι ετσι οπως μου απαντησες πιθανως να φαινεται πως ψαχνω εις βαρος των αλλων ...
    Anyway !
    Ταλαιπωρηθηκα πολυ να τα γραψω και ειναι πολυ αναλυτικα, εαν δεν εισαι ευχαριστημενος δεν μπορω να κανω κατι άλλο και φυσικα με αυτα που λες δε θα ηθελα τηλεφωνηματα. Τι να κανω αμα κουραζεσαι να τα διαβαζεις. Φαντασου πόσο κουραστηκα γιια να τα γραψω.
    Και ειπαμε όποιες αποριες τις απανταμε δημοσια
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη anton : 24-01-15 στις 11:50

Rides
    0

Προεπιλογή

Ένα λαθος στην περιγραφή για τον πρωτο κονεκτορα αριστερα, που εχει το συρόμενο κλιπ του δεξια του και όχι αριστερα που από λάθος αρχικα σας εγραψα

Ο πρωτος κονεκτορας στα αριστερα όπως το βλεπουμε εχει ένα κλιπ που είναι δεξια του (όπως το βλεπουμε) και το τραβας προς τα πανω μεχρι να βγει κανα εκατοστο. Μετα πανευκολα βγαινει η φυσα

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο anton Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ταλαιπωρηθηκα πολυ να τα γαρψω και ειναι πολυ αναλυτικα, εαν δεν εισαι ευχαριστημενος δεν μπορω να κανω κατι άλλο και φυσικα υπο με αυτα που λες δε θα ηθελα τηλεφωνηματα
    Αυτα που γραφω προκυπτουν απο το γεγονος πως σου εχω στειλει ΠΜ σε 2 φορουμ σου εχω κανει quote επισης και στα 2 , τα διαβαζεις και δεν απαντας .
    Δεν θελω το πιν της καρτας αναληψεων σου , 2-3 ερωτησεις σχετικα με την διαδικασια αποστολης και πληρωμης.
    Προφανως και δεν εχεις διαθεση (δικαιωμα σου σαφεστατα) , μην ριχνεις ομως το μπαλακι αλλου ...

Παμε ξανα , anyway
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Blacktan : 24-01-15 στις 11:54

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Blacktan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εαν δεν θες να βοηθησεις δεν υπαρχει θεμα , πληροφοριες ομως σχετικα με το κουριερ , το βαρος του δεματος και του τροπου πληρωμης δεν νομιζω πως απασχολουν το φορουμ .
    Μιας και ειμαι ετοιμος να προχωρησω με ενα τηλ θα ειχαν λυθει καποιες αποριες στο 2λεπτο ενω εδω μεσα σε "ψαχνω" 3 μερες !
    Η διευκρινηση αυτη απλα και μονο γιατι ετσι οπως μου απαντησες πιθανως να φαινεται πως ψαχνω εις βαρος των αλλων ...
    Anyway !
    Φαντασου δημοσιως που μου τη λες, φαντάσου εαν ειχες το τηλεφωνο, τι θα μου εσουρνες αν δεν ήσουν ευχαριστημενος απο τις υπηρεσιες του ταπεινου σας δουλου

Rides
    0

Προεπιλογή

Φαντασου δημοσιως που μου τη λες, φαντάσου εαν ειχες το τηλεφωνο, τι θα μου εσουρνες αν δεν ήσουν ευχαριστημενος απο τις υπηρεσιες του ταπεινου σας δουλου
    Δεν σου την λεω , λυπαμαι εαν το βλεπεις ετσι , σου εξηγω .
    Προφανως και δεν θες να καταλαβεις οταν μου γραφεις περι υπηρεσιων ταπεινου δουλου κτλ ..

Rides
    0

Προεπιλογή

καταλαβαινω ότι πεθανα στον κοπο να τα γραψω όλα αυτα. Απανταω ειπαμε δημοσια για να μεινουν. Δουλευω κι ολας πολλες ώρες δεν ειμαι διαρκως διαθεσιμος. Εμενα μου φερεσαι σαν να εισαι κακομαθημενο παιδι
    καλο θα ήταν να σβηστουν οι αντιπαραθεσεις γιατι χαλανε το νημα
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη anton : 24-01-15 στις 12:02

Rides
    0

Προεπιλογή

Εγω δεν αντιπαρατιθεμαι μαζι σου , αυτο δεν εχεις καταλαβει . Προσπαθω να σου εξηγησω μιας και δεν εχω αλλο βημα και εσυ απλα κανεις χαρακτηρισμους.

Anyway δεν εχω διαθεση αντιπαραθεσης -και το εννοω - και χαλαει και το νημα.

Rides
    0

Προεπιλογή

Το δεμα το στειλαμε από Ελλαδα ανασφαλιστο και επεστρεψε ετσι. Όμως αμα εχει trucking number θεωρησαμε ότι δεν εχει λογο ανησυχιας. Εδώ εχω παρει χαλιά πανάκριβα δερματινα από εξωτερικο και δεν ηταν ασφαλισμενα.
    Μας ζητησε τα λεφτα να τα βάλουμε μεσα με την ECU. Το καναμε και εμεις δεν τα δηλωσαμε. Βεβαια μου φαινεται πιο ασφαλες να ζητησετε την κουριερ να τον πληρωσει αλλα δεν ξερω εάν γινεται και αν αυτος το δεχεται
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη anton : 24-01-15 στις 12:26

Rides
    0

Προεπιλογή

Το δεμα το στειλαμε από Ελλαδα ανασφαλιστο και επεστρεψε ετσι. Όμως αμα εχει trucking number θεωρησαμε ότι δεν εχει λογο ανησυχιας. Εδώ εχω παρει χαλιά πανάκριβα δερματινα από εξωτερικο και δεν ηταν ασφαλισμενα.
    Μας ζητησε τα λεφτα να τα βάλουμε μεσα με την ECU. Το καναμε και εμεις δεν τα δηλωσαμε. Βεβαια μου φαινεται πιο ασφαλες να ζητησετε την κουριερ να τον πληρωσει αλλα δεν ξερω εάν γινεται και αν αυτος το δεχεται
    Αυτο μου ζητησε και εμενα (και αυτο ειναι που σε ηθελα) αλλα η μεθοδος λεφτα στο κουτι ειναι επικινδυνη για υπεξαιρεση στα αεροδρομια που σκαναρονται τα δεματα .
    Τελικα με ΕΛΤΑ το στειλατε ; ποσο πληρωσατε 30¤ ;

Περιοχή
    Neverland
    Rides
    0

Προεπιλογή

Πληρωμές μέσω paypal ή απευθείας τραπεζικό έμβασμα δεν δέχονται? Αυτοί μπορεί να πουν ότι δεν βρήκαν λεφτά μέσα στο δέμα, εσύ πώς εξασφαλίζεσαι?
    Anton, οι πληροφορίες σου είναι πολύ χρήσιμες και μπορεί να βοηθήσουν τα άλλα μέλη του forum. Μπράβο που βρήκες το κουράγιο και αφιέρωσες χρόνο για να ανεβάσεις φωτογραφίες και οδηγίες. Αλλά χωρίς να ξέρω προσωπικά ούτε εσένα ούτε τον blacktan, η γνώμη μου είναι σαν τρίτος ότι δεν υπάρχει λόγος για παρεξηγήσεις. Ο blacktan θα ήθελε τηλεφωνικώς κάποιες πληροφορίες (δεν είναι κακό), εσύ δεν γουστάρεις τηλεφωνικές επαφές (απόλυτα σεβαστό και δικαίωμά σου) αλλά δεν πιστεύω ότι υπήρχε πρόθεση για προσβολή ή προσωπική επίθεση. Αυτά τα γράφω εντελώς φιλικά και επειδή βλέπω ότι πήγε λίγο να χαλάσει το κλίμα.

Σελίδα 8 από 48 ΠρώτηΠρώτη ... 67891018 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP