Σελίδα 8 από 26 ΠρώτηΠρώτη ... 67891018 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 71 έως 80 από 254

Θέμα: Restoration of S14 powered E21!

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m_power_lunatic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Kαλη ειναιη καροτσα,δεν εχει χοντρα πραγματα.Θα προτεινα αμμοβολη οπως ειπε ο Λευτερης πιο πανω κα να βαφτει στο γνησιο χρωμα βασει vin number να κρατησει καποια γνησιοτητα σε εναν βαθμο ας πουμε.

Αυτο το μπορντω σιγουρα δεν ειναι δικο του οπως φαινεται και μεσα στην καροτσα,να δωσεις σημασια στους θολους πισω με ενισχυση ρψιμο κτλ.Απο οτι ειδα το πλαισιο στο πισω τζαμι θελει αλλαγη,θα χρειαστεις καλο μαστορα να σου φτιαξει ιδια λαμαρινα περιμετρικα με κουρμπα και κλιση για το τζαμι.

Η αμμοβολη προφανως θα παει και κατω απο το σασι αν και δεν μου ''δειχνει'' το σασι να εχει προβλημα με υπερβολικη οξειδωση.Στην Γερμανια θα ειχε εξαυλωθει.......

Αγιος τοπος η Ελλαδα παιδια για τα αυτοκινητα σχετικα με την σκουρια,ειδικα ηπειρωτικη Ελλαδα και μεγαλουπολεις τα σασι ειναι πεντακαθαρα,στα νησια εχουνε καποιο θεματακι αυτα που ειναι κοντα στις ακτες.

Αν δειτε 106 πρωτης γενιας αγγλια-γαλλια σε συγκριση με ελληνικα 106 θα βαλετε τα γελια...
    οντως δεν εχει πολλα, αλλα η επιλεχτικη αμμοβολη(δεν χρειαζεται ολο) σε υποπτα-γνωστα σημεια για το ε21 θα δειξει την αληθεια. Για το πλαισιο του τζαμιου, δεν ειναι κατι δυσκολο. Εγω πλεον εχω δικη μου στραντζα και κατι τετοια τα φτιαχνω μονος μου.
    οσο για την αγγλια, ειχα δει μια ανακατασκευη 106, ενος κακομοιρη εγγλεζου και πραγματικα τον λυπηθηκα.

2. The Following 2 Users Say Thank You to paganis For This Useful Post:

BILL007 (20-01-15), costask2 (20-01-15)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο TSAF Εμφάνιση μηνυμάτων
    εαν θες την γνωμη μου και οταν με το καλο φτασεις σε αυτο το σταδιο να βγαλεις τις εξατμισεις αλλα 323!!! Επισης μια καλη μετατροπη θα ητανε να το κανεις 5μπουλονο, θα σου δωσει access σε πολλες BMW ζαντες.
    Φίλε μου, ψηνωμαι πολυ για τις διπλές εξατμίσεις όπως το 323, και ειναι κάτι που μπορεί να το κανω γιατί σκοπεύω να αλλάξω το πίσω panel ολόκληρο, αλλα για το 5μπουλονο είμαι σκεπτικός, θα θέλει πολυ μετατροπή όπως έχω διαβάσει σε διάφορα φόρουμ στο εξωτερικό, μουαγιε απο ε12 πίσω άξονα απο ε28 κ πιστεύω ότι θα ξεφύγει λίγο το πρότζεκτ... Αλλα υπάρχουν adapters που το μετατρέπει το 4μπουλονο σε 5μπουλονο σαν μια λύση. Γιατί όντως έβλεπα τις 17ρες που φοράει το ε34 μ5. Θα δούμε

image.jpg

4. The Following 6 Users Say Thank You to costask2 For This Useful Post:

A8hnaios (21-01-15), BILL007 (21-01-15), Kazakos Garage (21-01-15), TSAF (21-01-15), Vassilis ///M (21-01-15), Z4 DCT (21-01-15)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m_power_lunatic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Kαλη ειναιη καροτσα,δεν εχει χοντρα πραγματα.Θα προτεινα αμμοβολη οπως ειπε ο Λευτερης πιο πανω κα να βαφτει στο γνησιο χρωμα βασει vin number να κρατησει καποια γνησιοτητα σε εναν βαθμο ας πουμε.

Αυτο το μπορντω σιγουρα δεν ειναι δικο του οπως φαινεται και μεσα στην καροτσα,να δωσεις σημασια στους θολους πισω με ενισχυση ρψιμο κτλ.Απο οτι ειδα το πλαισιο στο πισω τζαμι θελει αλλαγη,θα χρειαστεις καλο μαστορα να σου φτιαξει ιδια λαμαρινα περιμετρικα με κουρμπα και κλιση για το τζαμι.

Η αμμοβολη προφανως θα παει και κατω απο το σασι αν και δεν μου ''δειχνει'' το σασι να εχει προβλημα με υπερβολικη οξειδωση.Στην Γερμανια θα ειχε εξαυλωθει.......

Αγιος τοπος η Ελλαδα παιδια για τα αυτοκινητα σχετικα με την σκουρια,ειδικα ηπειρωτικη Ελλαδα και μεγαλουπολεις τα σασι ειναι πεντακαθαρα,στα νησια εχουνε καποιο θεματακι αυτα που ειναι κοντα στις ακτες.

Αν δειτε 106 πρωτης γενιας αγγλια-γαλλια σε συγκριση με ελληνικα 106 θα βαλετε τα γελια...
    Αρχικά έλεγα και εγώ να το κάνω αμμοβολη όλο το αμαξι, αλλα τώρα που το έγδυσα το σασι φαίνεται πολυ καλό εκτός απο κάτι ψιλό σκουριές γύρω απο το "frame" στα παράθυρα σε κάποια σημεία κ στο πάτωμα του οδηγού εχει μια τριπουλα. Άρα λέω να το ξυσω μόνος μου όλο το σασι απο κάτω να φτιάξω της σκουριές που θα βρω και να το βάψω με το αντισκουριακο σπρέι undercoating της wurth που ειναι σαν πίσσα ένα πράγμα.

Για το χρώμα του όντως το Μπορντό πρέπει να ειναι απο το ε30, και το μαμά χρώμα που εχει το αμαξι πρέπει να πω ότι δεν ειναι στα γούστα μου, αν και κατάλαβα πός το εννοείς και θα συμφωνούσα μαζί σου αν είχε ένα χρώμα ωραίο, άρα δεν πιστεύω να ξεφύγω πολυ απο το 80'ς στυλ στο χρώμα που θα αποφασίσω να να το κάνω... Ασήμι, άσπρο η λίγο πιο ανοιχτό καφέ απο το μαμά καφέ χρώμα που είχε. Θα δούμε..

Επειδή μεγάλωσα στη Σουηδία και το τη έχουν δει τα μάτια μου απο σκουριά δεν μπορώ να το περιγράψω.... τα παλιά αυτοκίνητα με κάνανε εντύπωση σε τη καλή κατάσταση ειναι σε σασι κ λαμαρίνα εδώ στην Ελλάδα..

6. The Following 2 Users Say Thank You to costask2 For This Useful Post:

Kazakos Garage (21-01-15), pilot (24-01-15)

Περιοχή
    Melissia / N. Penteli
    Rides
    1
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο costask2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε μου, ψηνωμαι πολυ για τις διπλές εξατμίσεις όπως το 323, και ειναι κάτι που μπορεί να το κανω γιατί σκοπεύω να αλλάξω το πίσω panel ολόκληρο, αλλα για το 5μπουλονο είμαι σκεπτικός, θα θέλει πολυ μετατροπή όπως έχω διαβάσει σε διάφορα φόρουμ στο εξωτερικό, μουαγιε απο ε12 πίσω άξονα απο ε28 κ πιστεύω ότι θα ξεφύγει λίγο το πρότζεκτ... Αλλα υπάρχουν adapters που το μετατρέπει το 4μπουλονο σε 5μπουλονο σαν μια λύση. Γιατί όντως έβλεπα τις 17ρες που φοράει το ε34 μ5. Θα δούμε

image.jpg
    Τα παραπανω πραγματα δεν ειναι ακριβα καθολου πλεον. Εγω στο Ε30 που εβαλα ακρα και πισω γεφυρα κομπλε απο Μ3 τα πληρωσα πολλα λεφτα αλλα οταν εβαλα τα "τσεκουρια" τοτε πραγματικα καταλαβα ποσο ομορφο ειχε γινει το αυτοκινητο. Για εμενα ειναι η πιο ομορφη ζαντα που εχει βγαλει η BMW. Υπηρχε και τροπος φτηνος στο 1/3 τον χρηματων απο Ε36 μπροστα και compact πισω αλλα δεν θα ειχα ABS. Αnyway να το κανεις 5μπουλονο κανονικο και οχι με ανταπτορες αμα θες την γνωμη μου.

Επισης να ξερεις οτι το S14 πιανει ξανα αρκετα καλα λεφτα στην αγορα, ειδικα σε Γερμανια - Αυστρια - Αγγλια. Μπορεις να το πουλησεις και να βαλεις ενα πιο καινουργιο Μ που θα ειναι σιγουρα πιο δυνατο, πιο οικονομικο σε καυσιμο αλλα και σε συντηρηση. Σκεψου για παραδειγμα εναν S54 μεσα στο Ε21 με period look εξωτερικο. Φοβερο θα ειναι και απιστευτα γρηγορο.
    WRC is for boys
    GROUP B was for men

8. The Following 3 Users Say Thank You to TSAF For This Useful Post:

BILL007 (21-01-15), costask2 (21-01-15), Vassilis ///M (21-01-15)

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

αποψη μου ,μην βαλεις την εξατμιση του 323. Διοτι προσθετεις αχρηστο βαρος, δεν ξερεις αν θα δουλεψει καλα με τον σ14 και δεν ειναι 323 το δικο σου.
    παντως αν επιμενεις να την βαλεις, ψαξε στο car για μια αγγελια απο Αλεξανδρουπολη , ειχα παρει παρει και εγω για το δικο μου κατι ψιλοπραγματα.
    οσο για τις ζαντες , υπαρχουν ομορφες λυσεις και σε 4μπουλονο..μην μπεις σε διαδικασιες και εξοδα.

Περιοχή
    Melissia / N. Penteli
    Rides
    1

Προεπιλογή

εφοσον δουλευει στον S38 το concept εξατμισεις απο 323 γιατι να μην δουλευει στον S14. Μιλαω παντα για τα τελικα δεξια αριστερα αλλωστε αυτο εκανε τοτε αυτο μοντελο να διαφερει απο τα βαρετα 316-18-20 κλπ. ΒΜW ζαντες ομορφες σε 4 μπουλονες δεν παιζουνε και ειδικα σε 16-17 που μπορεις να βαλεις στο Ε21. Γνωμη μου παντα!!!
    WRC is for boys
    GROUP B was for men

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο TSAF Εμφάνιση μηνυμάτων
    εφοσον δουλευει στον S38 το concept εξατμισεις απο 323 γιατι να μην δουλευει στον S14. Μιλαω παντα για τα τελικα δεξια αριστερα αλλωστε αυτο εκανε τοτε αυτο μοντελο να διαφερει απο τα βαρετα 316-18-20 κλπ. ΒΜW ζαντες ομορφες σε 4 μπουλονες δεν παιζουνε και ειδικα σε 16-17 που μπορεις να βαλεις στο Ε21. Γνωμη μου παντα!!!
    πιθανοτατα να αποδιδει, δεν το εχω δοκιμασει..αλλα οπως ειπα θα προσθεσει αχρηστο βαρος, που αν καταλαβαινω το ειδος χρησης του αμαξιου ειναι λαθος κινηση.
    δεν θα εβαζα τιποτε παραπανω απο 15αρα σε στυλ αλπινα στο δικο μου.
    εξαιρεση μονο μια συγκεκριμενη 16αρα bbs (δεν θυμαμαι κωδικο).

Περιοχή
    Melissia / N. Penteli
    Rides
    1

Προεπιλογή

φανταζομαι οτι λες για την BBS RS αλλα αυτες ειναι 5μπουλονες. Το Ε21 ειναι τοσο tail happy που απο βαρος δεν καταλαβαινει και πολλα. Ακομα και με την πομονα το 323 (2,3) παιζεις αφανταστα, οποτε με S14 εισαι σε αλλο επιπεδο.
    Attached Images Attached Images
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη TSAF : 21-01-15 στις 14:40
    WRC is for boys
    GROUP B was for men

13. The Following User Says Thank You to TSAF For This Useful Post:

costask2 (21-01-15)

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

η rs ειναι , αλλα σε ρεπλικα βγαινει 4μπουλωνη. Στο ε21, δεν θα αγοραζα γνησια...να κοστιζουν οι ζαντες περισσοτερο απο το αμαξι.
    η μικρη διασταση ,δεν ειναι για να παιζει το αμαξι..αλλα για να ειναι ανθρωπινο-καθημερινο στα κοπανηματα ,με μια σχετικα σφιχτη αναρτηση.

15. The Following User Says Thank You to paganis For This Useful Post:

m_power_lunatic (21-01-15)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    0

Προεπιλογή

Αν κ έχω ένα Μ3 e46 με carbon εισαγωγή κ evolve προγραμα και πιστεύω κ θεωρώ ότι ταιριάζει καλλίτερα στο σαράνταεξαρι παρά στο 21, το ε21 με το σ14 κάνει ήδη παπάδες στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και δεν ψάχνω να τρέξω ούτε 400ρια ούτε για drift επαγγελματικά, το αμαξι μου αρέσει σαν σκάφος κ θα το κρατήσω όσο ορίτζιναλ γίνετε εμφανισιακα απλά με ένα λίγο πιο άγριο κ αγωνιστικό μοτέρ που έβγαλε η BMW πριν 20 χρόνια.. Θέλω να μπορώ να το βάζω πίστα σε κανένα track day και να μπορώ να κανω τη βόλτα μου όταν θέλω κ να έχω αρκετό γκάζι όταν χριαζεται..

Έχω ήδη ένα σετ 16ρια BBS RS γνήσια τετραμπουλονα που χρειάζονται μια ανακατασκευή κ βάψιμο, τα φοράω στι φότο του avatar. Απλά θα ήθελα να βάλω κ τα "τσεκουρατα" έτσι σαν αλλαγή
    Δείτε τη φότο απο κάτω να πάρετε μια ιδέα στο πός θέλω να γίνει όταν τελειώσω το πρότζεκτ, αν κ αυτός ο τιπος φοράει τα m5 e34 απο το 3,6 ζαντα, εγώ το φαντάζομαι να το τεριαξω με τα τσεκουρατα απο το e34 3,8..

Eεάν δεν μπορέσω να τα βρω η να καταφέρω να τα φορέσω θα μπουν στάνταρ τα 16ρια BBS RS

Αλλα μέχρι τότε έχουμε πολυ καιρό μπροστά μας κ μπορεί να αλλάξω κ γνώμη κ να το βάλω κανένα v10 με 500 άλογα κ να ξεφύγω τελιως

image.jpg

17. The Following 20 Users Say Thank You to costask2 For This Useful Post:

BILL007 (28-01-15), chrisgiapz3 (22-01-15), giannis z3 (24-01-15), giannis_compact (22-01-15), isou (22-01-15), Kazakos Garage (24-01-15), Lambros46 (22-01-15), Leonidas_E39 (22-01-15), nikos1400 (22-01-15), Panos 316T (22-01-15), pilot (22-01-15), prodigy7 (23-01-15), Skyline_IS (22-01-15), TSAF (22-01-15), vagmag (22-01-15), VanVIC (22-01-15), Vassilis ///M (22-01-15), wheelman (24-01-15), Z4 DCT (22-01-15), zaharias (22-01-15)

Σελίδα 8 από 26 ΠρώτηΠρώτη ... 67891018 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP