Σελίδα 8 από 85 ΠρώτηΠρώτη ... 6789101858 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 71 έως 80 από 846

Θέμα: Ποδοσφαιρικα-αθλητικα-οπαδικα και αλλα... Σαιζον 2014-2015

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Koyotte Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε Κωνσταντίνε, παντού και πάντα σε κάθε εποχή τον ισχυρό τον ακολουθούν και τον υποστηρίζουν κι αυτοί οι οποίοι είναι ετερόφωτοι. Τι θέλω να πω; Αν ο χ επόπτης ή διαιτητής σφυρίξει κάτι υπέρ σου, δεν σημαίνει οτι τον έβαλες εσύ. Μπορεί να πιστεύει οτι αν τα έχει καλά μαζί σου, θα βοηθηθεί ο ίδιος. Δες και στο εξωτερικό τι γίνεται, η Ρεαλ, η Μπάρτσα, η Μπάγερν, η Μάντσεστερ, η Μίλαν, η Γιούβε κλπ τα ίδια σφυρίγματα έχουν με την Χετάφε, την Βόλφσμπουργκ, την Μίντλεσμπρο, τη Μπρέσια; Τώρα για τα μακροβούτια, τι να σου πω, θυμάμαι διάφορα: Μπουμπλής, Κιάπε, πιστόλια, κοριούς σε αποδυτήρια, νικητή τελικού κυπέλλου με στρίψιμο νομίσματος, σβύσιμο προβολέων και Καραγκιοζόπουλο, χρέη που λιμνάζουν αλλά ενημερότητες δίνονται, εισιτήρια απο εκτυπωτές μετά απο έλεγχο του ΣΔΟΕ (και προς Βορράν) κι άλλα πολλά...
    Ε και πρέπει να στήνουμε κώλο δλδ οι ανίσχυροι επειδή θα παίζουμε με τον ισχυρό και θα του κανουν πλάτες ?Σταματήστε ρε παιδιά να σκέφτεστε σαν καρεκλοκενταυροι που δεν σας κουνάει κανείς !
    Βάλε την ομάδα σου στην θέση του ανίσχυρου και πες μου εσύ πως θα αντιδρούσες όταν έβλεπες -διάβαζες-άκουγες οτι έχει στηθεί ένας μηχανισμός που ισχυροποιεί "κάποιες" ομάδες εις βάρος σου?

Περιοχή
    Glyfada Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Για μισο! Ποσο διαφορετικα επαιξε η Βεροια ο Εργοτελης και ο Οφη στα παιχνιδια τους με Ολυμπιακο και Παοκ.....?
    Καλο ειναι να λεμε την αποψη μας και οχι να μεταφερουμε αυτα που διαβαζουμε στις φυλλαδες!
    Και ματακια και προσωπικη κριση διαθετουμε!

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Konstantinos E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ε και πρέπει να στήνουμε κώλο δλδ οι ανίσχυροι επειδή θα παίζουμε με τον ισχυρό και θα του κανουν πλάτες ?Σταματήστε ρε παιδιά να σκέφτεστε σαν καρεκλοκενταυροι που δεν σας κουνάει κανείς !
    Βάλε την ομάδα σου στην θέση του ανίσχυρου και πες μου εσύ πως θα αντιδρούσες όταν έβλεπες -διάβαζες-άκουγες οτι έχει στηθεί ένας μηχανισμός που ισχυροποιεί "κάποιες" ομάδες εις βάρος σου?
    Θα έκανα μεταγραφές και θα έφτιαχνα τέτοια ομάδα που θα κέρδιζε και το "σύστημα". Υπάρχει όμως σύστημα υπέρ ενός ή αλλάζουν θέση ανάλογα με το ποιός θεωρείται ισχυρός κάθε φορά; Να σου πω και κάτι σε τελική ανάλυση, ωραία μπάλα θέλω να βλέπω κι ας το πάρει ο Ατρόμητος, αν το αξίζει. Δεν θέλω ούτε σπρώξιμο απο την διαιτησία, ούτε στήσιμο ομάδων. Καλούς παίκτες και προπονητές θέλω κι αν μου σφυρίξουν και δυο πλάγια ανάποδα, τι είχαμε, τι χάσαμε. Αν όμως δεν τους έχω αυτούς, και το ανάποδο πλάγιο ευκαιρία θα μου φανεί...

4. The Following 2 Users Say Thank You to Koyotte For This Useful Post:

Bitz (03-11-14), Konstantinos E60 (03-11-14)

Rides
    1

Talking

Τι να κρατήσουν κι αυτά τα έρμα τα συννεφάκια, πολύς κόσμος μαζεύτηκε! Τώρα που περνάς εσυ αέρας είναι οκ το πρωτάθλημα; Αν τελικά δεν το πάρεις, θα είναι και τότε οκ φαντάζομαι. Να τα λέμε απο τώρα για να μην κάνουμε τους μετά Χριστόν προφήτες. Εγω λοιπόν σου λέω απο τώρα, οτι απο το Δεκέμβριο, θα δεις τον Ολυμπιακό να ξεφεύγει και τελικά να παίρνει το πρωτάθλημα. Να περιμένεις και μια φυσιολογική κοιλιά του ΠΑΟΚ και, χωρίς πλάκα, πολύ αμφιβάλλω αν θα τερματίσετε με τον Αναστασιάδη. Επίσης, μπορώ να σου προβλέψω και για ο,τι σε απασχολεί σε αισθηματικό και επαγγελματικό επίπεδο
    Όχι, το πρωτάθλημα ακόμα και αν το πάρω θα εξακολουθήσει να μην είναι δίκαιο γιατί συνεχίζει να ευνοείται ο ολυμπιακός απο την διατησία. Ο ΠΑΟΚ, μακάρι να βγω ψεύτης κι εγώ κι εσύ, δεν μπορεί με 14 παίκτες να πάρει πρωτάθλημα δυστυχώς.
    Να συνεχίσουμε με τις άλλες προβλέψεις τώρα, πες μου τα προσόντα σου, έχεις κληρονομικό χάρισμα από γιαγιά απο μάνα από παππού; Πόσες γενιές πίσω πάει αυτό το χάρισμα; Λες το φλυτζάνι, λές τον φραπέ, τον φρέντο;Να ξέρω να σε προτιμήσω βρε αδερφέ στο μέλλον
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
    Μου το 'χα πει!!!

6. The Following User Says Thank You to DaywalkeR For This Useful Post:

alexm (03-11-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DaywalkeR Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όχι, το πρωτάθλημα ακόμα και αν το πάρω θα εξακολουθήσει να μην είναι δίκαιο γιατί συνεχίζει να ευνοείται ο ολυμπιακός απο την διατησία. Ο ΠΑΟΚ, μακάρι να βγω ψεύτης κι εγώ κι εσύ, δεν μπορεί με 14 παίκτες να πάρει πρωτάθλημα δυστυχώς.
    Να συνεχίσουμε με τις άλλες προβλέψεις τώρα, πες μου τα προσόντα σου, έχεις κληρονομικό χάρισμα από γιαγιά απο μάνα από παππού; Πόσες γενιές πίσω πάει αυτό το χάρισμα; Λες το φλυτζάνι, λές τον φραπέ, τον φρέντο;Να ξέρω να σε προτιμήσω βρε αδερφέ στο μέλλον
    Στη μπουγάτσα ειδικεύομαι, ειδικότης κτηθείσα εν τω στρατεύματι (Χαβαλέ κάνω, μην παρεξηγηθώ) Αν βρεθείς Αθήνα πάντως κερνάω φρέντο (αυτό χωρίς πλάκα!) κι αν θες πάμε και στο red cafe

8. The Following 2 Users Say Thank You to Koyotte For This Useful Post:

alexm (03-11-14), DaywalkeR (03-11-14)

Rides
    1

Προεπιλογή Ανακοίνωση Αστέρα

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανέμενε μέχρι σήμερα από τα θεσμικά πρόσωπα του ποδοσφαίρου να πάρουν κάποια θέση, για τη διαιτησία του αγώνα της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό .
    Επειδή κάτι τέτοιο δε συνέβη, αναγκαζόμαστε να συγχαρούμε το διαιτητή Σπάθα και τους βοηθούς του Σωτηρόπουλο και Κοντιζά, για την εξαιρετική ΕΚΤΕΛΕΣΗ των καθηκόντων τους, και λυπούμαστε που δε μπορέσαμε απΆ την πλευρά μας να τους διευκολύνουμε περισσότερο στο έργο τους.
    Και τώρα ας πάμε σε ουσιώδη θέματα

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ απευθυνόμενη στους φιλάθλους της και ΜΟΝΟ, θέλει να τους γνωρίσει τα εξής :

1.Πρέπει να είναι και να αισθάνονται ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για την ομάδα τους –ομάδα μας.

2.Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι στην πράξη και όχι στα λόγια ομάδα που ακολουθεί τη δική της ξεχωριστή πορεία στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

3.Δεν αποδεχόμαστε κροκοδείλια δάκρυα από κανέναν και κυρίως από αυτούς που το ΜΟΝΟ ενδιαφέρον και μέλημά τους είναι το πώς θα γίνουν «Βεζίρηδες», στη θέση του Βεζίρη.
    Πάμπολλα τα παραδείγματα που οι «μεγάλοι» του Ελληνικού Ποδοσφαίρου ενώνονται όταν το κοινό τους καλό το επιβάλει εις βάρος των «μικρών».

4.Γνωρίζουμε ΑΡΙΣΤΑ να προστατεύουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας και ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΠΑΘΑΣ-ΓΙΑΧΟΣ-ΠΑΠΑΣ ή οποιοσδήποτε άλλος δε θα μπορέσει να μας βγάλει έξω από το στόχο μας που είναι ο ΑΣΤΕΡΑΣ να πάει ακόμη ΨΗΛΟΤΕΡΑ.
    Γνωρίζουμε βέβαια ότι αυτό το ψηλότερα θα έχει ΚΟΣΤΟΣ γιατί αρχίσαμε πλέον και «ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ».

5.Ας είναι σίγουροι οι φίλαθλοί μας ότι τον ΑΣΤΕΡΑ δε θα μπορέσει να τον σταματήσει ΚΑΝΕΝΑΣ και όταν λέμε ΚΑΝΕΝΑΣ εννοούμε ΚΑΝΕΝΑΣ.
    6.Όσο για ΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους που ενοχλούνται από αυτή την ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ που έρχεται για να μείνει στην κορυφή του Ελληνικού Ποδοσφαίρου ΠΡΑΓΜΑΤΙ πρέπει να ανησυχούν (και καλά κάνουν και ανησυχούν ), γιατί ο ΑΣΤΕΡΑΣ διαθέτει δύο πράγματα και αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορούν να τον σταματήσουν:
    – Είναι οικονομικά ανεξάρτητος με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό,

– Και γνωρίζει ΑΡΙΣΤΑ το πώς η ομάδα θα ανεβαίνει ΟΛΟ και ψηλότερα παρακάμπτοντας τα εμπόδια που της βάζουν.

7.Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ενέργεια του ΑΣΤΕΡΑ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ερμηνεύεται ( και θα ερμηνεύεται ) κατά τα «καλά και συμφέροντα» προκειμένου να παραμείνει μικρός γιατί έτσι τον θέλουν τα μεγάλα συμφέροντα. Με αυτό το πλευρό να κοιμούνται.

8.Τέλος καλούμε τους φιλάθλους μας να είναι προσηλωμένοι στο στόχο του ΑΣΤΕΡΑ μας που ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.
    Να φτάσουμε στην ΚΟΡΥΦΗ ακολουθώντας στο δικό μας δρόμο.
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.
    ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Θα έκανα μεταγραφές και θα έφτιαχνα τέτοια ομάδα που θα κέρδιζε και το "σύστημα". Υπάρχει όμως σύστημα υπέρ ενός ή αλλάζουν θέση ανάλογα με το ποιός θεωρείται ισχυρός κάθε φορά; Να σου πω και κάτι σε τελική ανάλυση, ωραία μπάλα θέλω να βλέπω κι ας το πάρει ο Ατρόμητος, αν το αξίζει. Δεν θέλω ούτε σπρώξιμο απο την διαιτησία, ούτε στήσιμο ομάδων. Καλούς παίκτες και προπονητές θέλω κι αν μου σφυρίξουν και δυο πλάγια ανάποδα, τι είχαμε, τι χάσαμε. Αν όμως δεν τους έχω αυτούς, και το ανάποδο πλάγιο ευκαιρία θα μου φανεί...
    Βρε και την Μπαρτσελόνα όπως είναι να την ντύσω στα ασπρόμαυρα πρωτάθλημα δεν παίρνω...
    Πρέπει να βρεθεί και ο τρελος ομως που θα θέλει να χάσει λεφτά γιατι το μαγαζί που "κόβει" χρήμα είναι καπαρωμένο εδω και χρόνια.
    Τώρα το αν υπάρχει "σύστημα" και το πως δουλευει ακριβώς τι να σου πω..δεν ξέρω.Αλλα λένε οτι δουλευει καλά (είπαμε...καπαρωμένο το μαγαζί)

Οπως και να έχει την τελευταια Κυριακη του πρωταθλήματος είτε είναι ο Παοκ πρωταθλητης είτε οχι εγω την Δευτέρα παλι πρωι θα ξυπνήσω για να παω για αρμπάϊτ οπότε να'χαμε να λέγαμε ! Ωραία μπάλα θελω να βλέπω και εγω αλλα δεν την βλέπω και γι'αυτο εχω να πατησω στην Τούμπα απο το 2003.
    Το ξαναγύρισα στο μπασκετ, πηγαινω στο Παλατάκι και γουστάρω ! Οχι οτι βλέπω την υπερομαδα αλλα μόνο και μονο που οι πιτσιρικάδες τρέχουν και παλευουν σε καθε αγώνα εμενα με ευχαριστεί !

11. The Following 2 Users Say Thank You to Konstantinos E60 For This Useful Post:

alexm (03-11-14), chrisgiapz3 (03-11-14)

Rides
    1

Talking

Μ αρέσει και η ανακοινωση της ΠΑΕ Αστέρας Τριπολιτσάς του κυρίου Μπροθρύλου πάντως.
    Που ως τίμια και καθαρή ομάδα συνχεχίζει να αγωνίζεται για να επιτύχει τον στόχο της να φτάσει κάποια στιγμή στην κορυφή.
    Η ομάδα που όλοι ξέρουμε πως έμεινε στην κατηγορία πριν 3 χρόνια.
    Πραγματικά σε ποιους νομίζουν οτι απευθύνονται;
    Μας θεωρούν όλους χρυσόψαρα και μακάκες;

ΥΓ. Λευτεριά στον αγωνιστή Μιχαήλ Ταμήλο
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
    Μου το 'χα πει!!!

13. The Following 5 Users Say Thank You to DaywalkeR For This Useful Post:

alexm (03-11-14), Bitz (03-11-14), chrisgiapz3 (03-11-14), Koyotte (03-11-14), TakisKal (03-11-14)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Μνημες λεει ξυπνησαν στον ΠΑΟΚ, αφου και το 1985 π.χ... που ειχαν κανει διαφορα 5 βαθμων πηραν το πρωταθλημα!!!
    Ο ανιψιος μου εκ Θεσσαλονικης εφτασε 37 χρονων ματραχαλος... και εχει χαρει ενα πρωταθλημα, εαν το δουμε στατιστικα μεχρι να τα τεντωσει... μαλλον θα δει και δευτερο...
    Ανιψιε δεν σε κοβω ομως για φετος...

15. The Following 3 Users Say Thank You to alexm For This Useful Post:

Bitz (03-11-14), Konstantinos E60 (03-11-14), Koyotte (03-11-14)

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μνημες λεει ξυπνησαν στον ΠΑΟΚ, αφου και το 1985 π.χ... που ειχαν κανει διαφορα 5 βαθμων πηραν το πρωταθλημα!!!
    Ο ανιψιος μου εκ Θεσσαλονικης εφτασε 37 χρονων ματραχαλος... και εχει χαρει ενα πρωταθλημα, εαν το δουμε στατιστικα μεχρι να τα τεντωσει... μαλλον θα δει και δευτερο...
    Ανιψιε δεν σε κοβω ομως για φετος...
    Για πες μας ρε θείο και για τον γαμπρό σου τώρα....αν και δεν νομιζω να πρόλαβε ουτε το '85

17. The Following User Says Thank You to Konstantinos E60 For This Useful Post:

alexm (03-11-14)

Σελίδα 8 από 85 ΠρώτηΠρώτη ... 6789101858 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP