Και ειδικά για τον Χρήστο, η Στουτγκάρδη δεν είναι μακριά πολύ από το Buchloe!
Και ειδικά για τον Χρήστο, η Στουτγκάρδη δεν είναι μακριά πολύ από το Buchloe!
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
Bazil Van Sinner (12-06-14), giannis_compact (12-06-14)
Mα ναι στην Γερμανία, μου είχε πει ένας Γερμανός φίλος, όταν πήγα να τον επισκεφθώ με το αυτοκίνητο (ήταν το Jaguar με τα χειμερινά λάστιχα...) , είναι παράδοση , όταν έρχεται Porsche, να παραμερίζουνκαι να το αφήνουν να περάσει...
μάλλον γιατί ούτως ή άλλως πάει πιο γρήγορα! Δεν ξέρω...είναι αλήθεια;
Από την πολλή ταχύτητα, ζαλίστηκα και η προηγούμενη πρόταση βγήκε σαν μεθυσμένη!
ξέρω...![]()
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
Bazil Van Sinner (12-06-14), pilot (11-06-14)
Να προσθέσουμε στα παραπάνω : μπλοκέ διαφορικό αναλόγως απαίτησης πελάτη, το ειδικό nappa δερμάτινο σαλόνι όπως επίσης και τα ιδιαίτερα φρένα αναλόγως παραγγελίας
Τέλος η Alpina είναι κατασκευάστρια εταιρία και όχι απλός βελτιωτής με συμμετοχή της BMW στη διεύθυνση και το R&D της
Detailing Madness
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη I_MNL : 12-06-14 στις 15:57
Ακριβώς αυτό θα κανεις: θα σηκώνεσαι πρωί πρωί κάθε Σάββατο, για να το οδηγείς έτσι για πλάκα
Κσι το Σάββατο βράδυ στο μποτιλιάρισμα της πόλης για να σε βλέπουν (οπωσδήποτε με τα stripes and decals) και να βλέπεις πώς σε κοιτάζουν
Ενώ στο ενδιάμεσο θα πατάς με άλλα αυτοκινητα (κατά προτίμηση Οχι BMW, αφού στο κάτω κάτω είναι ξαδελφάκια)
108000 χλμ δρν είναι τίποτα.
Πήρα το δικό μου D3 με 80.000χλμ: τώρα έχει κοντά 130.000χλμ συν καμμια πεντάρα, όταν έρθω Ελλάδα τον Ιούλιο ελπίζω![]()
Πόσο κορόιδα πρέπει να νιώθουν οι Ευρωπαίοι
Απίστευτες διαφορές .... Πριν γράψεις περίμενα να δω μικροπράγματα
Αν ήμουν Γερμανία με κλειστά μάτια θα πήγαινα για Alpina