Σελίδα 8 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 678910 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 71 έως 80 από 113

Θέμα: BMW vs Πεζοδρόμιο (0-1)

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εν βρασμό...

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Και εγω στα 20 τα ιδια εκανα, αλλαζα 2-3 καινουριες τετραδες λαστιχα το χρονο. Μετα το χοντρο τετακε στα λιμανακια και το 1.5 μετρο απο το γκρεμο και αρκετα τροχαια που ειδα νεκρους/αναπηρους και ποταμι το αιμα μπροστα μου σταματησα να κανω τον μ@λακα του δρομου. Πηγαινε σε μια αλανα αδεια ή τυπου Σεσι, σε μια πιστα με το αμαξι, νοικιασε ενα διχρονο καρτ (θα χεστεις πανω σου), πηδα με αλεξιπτωτο, πηδα με το πατερα της κοπελας σου στο διπλα δωματιο..γενικα οτιδηποτε σου ανεβαζει την αδρεναλινη αλλα πραγματικα ειναι κριμα Ηλια να κλεισεις το σπιτι σου ή κανενος αλλου με τετοια καγκουριλικια. Το τελευταιο χρονο ολο για θεματα που σου "εφυγε" το αμαξι διαβαζουμε. Αρα ή δεν εισαι προσεκτικος, ή ατυχος, ή ειναι παντα αυτο το κατι που δεν υπολογισες. "Αμα μπλεξω εμπλεξα" λες. Περνα μια μερα απο το ΚΑΤ ή κανα νεκροταφειο και μολις δεις ηλικιες ξανα πες το.

Το αν σε παιρνει ή δεν σε παιρνει δεν το οριζεις εσυ. Ενα σκυλι, ενα παιδι, μια μπαλα, λαδια, μια γρια στην ακρη του δρομου τα αλλαζουν ολα για πλακα.
    Και το επαγγελμα σου εχει στρατοδικειο, καλα κρασια δηλαδη.

Τα γραπτα μενουν, διαβασε τα ποστ σου σε 5-6 χρονια και θα τραβας τα μαλλια σου. Δεν στα λεω για να σε κραξω, θα το καταλαβεις μονος σου οσο μεγαλωνεις.
    Και οσοι λετε πως "μπορει να συμβει στο καθενα, τα ιδια καναμε και εμεις κλπ" ε ενταξει. Και αν καμια φορα πιτσιρικαδες ηπιατε κανα χαπι σε παρτυ με πριονια, θα δωσετε και στο παιδι σας να δοκιμασει "επειδη το ιδιο κανατε και εσεις"? Ζουμε στο 2014, υπαρχει ενημερωση, δεν υπαρχει δικαιολογια. Αμα το κανατε και ειστε τυχεροι, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ.

3. The Following 13 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (29-05-14), chrisgiapz3 (29-05-14), Civileng (29-05-14), gant (29-05-14), giannis_compact (29-05-14), giorgos1965 (29-05-14), I_MNL (29-05-14), Leonidas_E39 (29-05-14), Loukas (29-05-14), nikos1400 (29-05-14), skaros (29-05-14), tokiko (29-05-14), vasilis e46 (30-05-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

Διαβασα αυτα που εγραψες και δεν συμφωνω,Θα σταθω εδω..

{{{{Τώρα, αν μπλέξω.....ΕΜΠΛΕΞΑ! Τα λάθη πληρώνονται και αυτό το ξέρουμε όλοι........εκτός βέβαια από τους "νόμιμους"...!)))))

Μπορεις να μπλεξεις εσυ οσο θελεις,δεν εχεις το δικαιωμα να προκαλεσεις εστω και ηλικες ζημιες,απο την στιγμη που πας γυρευοντας σε δημοσιους δρομους..
    Δεν θα εχεις κανενα δικιο αν προκαλεσεις ατυχημα με αναπηρια η θανατο σε τριτο που χρησιμοποιει τον δρομο για να εξυπηρετηθει και οχι για να εκτονωθει.
    Εστω Ηλια οτι αφησεις αναπηρο ανθρωπο..Πως νομιζεις οτι θα τιμωρηθεις?
    Αν παλι τον σκοτωσεις ποια θα ειναι η τιμωρια σου?
    Να σου πω εγω..ΚΑΜΙΑ..Σε λιγα χρονια θα ξεμπερδεψεις με τα δικαστηρια και θα εχεις αφαιρεσει ζωη..Θα εκανες το ιδιο αν ηξερες οτι θα προφυλακιζοσουν??
    Αν παλι χτυπησεις και τραυματισεις ζωο,στην μια περιπτωση 99% το παρατας αβοηθητο στην αλη δεν τρεχει τιποτα..Ετσι δεν ειναι??
    Αν θες να εκτονωθεις και γουσταρεις την εκτονωση με το BMW σου,υπαρχουν πιστες και αλανες οπως σωστα αναφεραν τα παιδια..

5. The Following User Says Thank You to Βασιλης For This Useful Post:

chrisgiapz3 (29-05-14)

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω παντως εχω να σου πω οτι το μπλοκε ναι μεν θα σε βοηθησει στον ελεγχο αλλα θα σε παταει και καλυτερα και θα δυσκολευει τα καγκουριλικιαα με 102hp....Καλυτερα κολλα το διαφορικο να μπορεις να ερχεσαι με φορα διπλωμενος,ενω με τις υπερδιορθωσεις που κανεις,ουτε καν θα σκεφτεται να ισιωσει το εργαλειο!!Επισης μπορεις να πας στον ευθυγραμμισα και να του πεις να σου κανει αποκλιση πισω!!Η χαρα του Ντριφτ θα'σαι μετα...
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

7. The Following 3 Users Say Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (29-05-14), chrisgiapz3 (29-05-14), HLIAS - E36 (29-05-14)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

επειδη με τον Ηλια ειμαστε ξαδερφια και οσο νανε τον ξερω περισοτερο ξερω οτι το παιδι εχει την καυλα του και περνει αρκετα ρισκα πανω στην οδηγηση οπως λεω και εγω ειναι η κ@υλα τις στιγμης που σε κανει να σταματας να σκεφτεσαι λογικα.
    Ο Ηλιας προσεχει παρα πολυ στον δρομο και ειναι καλος οδηγος εγω θα πω πως αυτο που εγινε ητανε μια ατυχη στιγμη αλλα δεν τον δικαιολογο σε καποια πραγματα που ειπε γιατι αυριο μεθαυριο χτυπα ξυλο μπορει να γινει κατι πολυ χειροτερο και να τραβαμε τα μαλλια μας απλα πρεπει σιγα σιγα να περιοριστει σε καποια θεματα και να μην ρισκαρει τοσο πολυ σε δημοσιους δρομους
    εγω που ξεκηνισα περυσι να κανω μπαντες ξεκηνισα με το αγροτικο μεσα σε χωματοδρομους ωστε να μην κινδινευει κανεις ουτε καν 1 ζωο οπως λετε και εσεις αλλα ουτε και εγω να κινδινευω γιατι και απο τον δρομο να φυγω θα παω μεσα σε 1 χωραφι και θα ξανα βγω και πιστευω πως με αυτο που ειχα παθει πριν λιγο καιρο εβαλα λιγο μυαλο και δεν θα ρισκαρω ετσι πανω σε δημοσιους δρομους

Rides
    0

Προεπιλογή

Νομοτελειακά αν "μαθαίνεις" στον δρόμο θα την πάθεις. Όσο περισσότερο πιέζεις τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες.

Από μία απλή σβούρα μέχρι ό,τι γουστάρεις. Όσοι τα κάναμε, πιστεύω Ο-Λ-Ο-Ι κάποια φορά την πατήσαμε. Έστω και σβούρα, έστω και υπερδιόρθωση...σημαίνει ότι έχασες τον έλεγχο του αμαξιού σου.-

Πάντα σκεφτόμουν πόσο άτυχος είμαι που δεν έχω τη δυνατότητα, να πάω Αφίδνες με λιωμένα λάστιχα, να μπω Μέγαρα, να τρέξω σε ανάβαση μόνο και μόνο για drift...στο δημόσιο δρόμο θα είμαι πάντα εκτεθημένος...

Και όπως λέει Ηλία και ο ξάδελφός σου, από τη στιγμή που παίρνεις και αρκετά ρίσκα, είσαι και μικρός στην ηλικία με μικρή εμπειρία στην οδήγηση (μην ακούσω οδηγώ από τα 10 μου με το αγροτικό...), σκέφτεσαι εν μέρει επιπόλαια (αν μπλέξω έμπλεξα....), αυξάνεις τις πιθανότητες να την πάθεις αρκετά.

Εϊναι η αλήθεια και ήταν η αλήθεια για όλους μας...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 6ylinder : 29-05-14 στις 09:00
    Ε36 M44Β19

10. The Following 4 Users Say Thank You to 6ylinder For This Useful Post:

chrisgiapz3 (29-05-14), HLIAS - E36 (29-05-14), Βασιλης (29-05-14), Στέφανος (29-05-14)

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

ναι...λαικιστικα ειναι...μιλας για εγκλημα κι οχι πταισμα/πλημμελημα....αλλη κατηγορια,αλλο αθλημα!!
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

12. The Following User Says Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

Tsik.D. (31-05-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stunt Mike Εμφάνιση μηνυμάτων
    ναι...λαικιστικα ειναι...μιλας για εγκλημα κι οχι πταισμα/πλημμελημα....αλλη κατηγορια,αλλο αθλημα!!
    Επιμένεις ακόμα στο λαϊκίστικα βλέπω... Χαρά μου να σε ενημερώσω λοιπόν οτι το έγκλημα είναι άδικη πράξη καταλογιστή στο δράστη της απο το νόμο και τα εγκλήματα διακρίνονται σε πταίσματα, πλημμελήματα και κακουργήματα. Ας το σταματήσουμε εδώ λοιπόν...

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

μην παιζεις με τις λεξεις.δεν γεννηθηκα χθες...εγκλημα εννοουσα το κακουργημα....θα σταματησω οταν θα μου φερεις πρακτικα, καταδικασμενου για τροχαιο πταισμα-πλημελλημα, με επιβαρυντικα στοιχεια απο προτερο βιο...
    Υπαρχουν και δικηγοροι στο φορουμ...κανεις να μας λυσει την απορια??
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stunt Mike : 29-05-14 στις 14:53

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stunt Mike Εμφάνιση μηνυμάτων
    μην παιζεις με τις λεξεις.δεν γεννηθηκα χθες...εγκλημα εννοουσα το κακουργημα....θα σταματησω οταν θα μου φερεις πρακτικα, καταδικασμενου για τροχαιο πταισμα-πλημελλημα, με επιβαρυντικα στοιχεια απο προτερο βιο...
    Υπαρχουν και δικηγοροι στο φορουμ...κανεις να μας λυσει την απορια??
    Ποιός παίζει με τις λέξεις? Λές για "άλλη κατηγορία, άλλο άθλημα" και όταν σου εξηγώ τι ισχύει, αντί να παραδεχθείς το λάθος σου αρχίζεις τα "εννοούσα το κακούργημα και δεν γεννήθηκα χτες". Αν θες κάτι με πμ μην το σκίζουμε το θέμα...

Σελίδα 8 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 678910 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP