Να καταθέσω εδώ κι εγώ ότι δεν άντεξα παραπάνω και υπέπεσα στην "αμαρτία"!
Παρήγγειλα καταλύτες Milltek από Αγγλία και μέχρι να έρθουν (θα μου πάρει 3-4 βδομάδες) έβαλα Supersprint μεσαίο X-Pipe χωρίς καζανάκι + τελικό Supersprint Racing
Παρά λοιπόν την κουβέντα μας παραπάνω δεν κρατήθηκα και πήρα και το τελικό με την συμβολή βέβαια και του κου Ηλία (εισαγωγέα Supersprint) που βοήθησε στην τελική τιμή...
Πρώτες εντυπώσεις:
1. Η ποιότητα δείχνει εξαιρετική.
2. Η προσαρμογή είναι facory bolt on..
3. To drone (βοή) είναι περισσότερο ακριβώς όπως το αναφέρει ο turbodog ανάμεσα σε 2-3000rpm! Πριν και μετά είναι σαν "μαμά" με αποτέλεσμα να κάνεις ταξίδι με cruise control στις 3000 στροφες και πλήρη ησυχία!! Με λίγα λόγια σε γενικές γραμμές είναι περισσότερο ευχάριστο το γουργουρητό παρά κουραστικό εκτός από λίγες περιπτώσεις που πας να φορτώσεις μια 4η ψιλοκρεμσμένος από 2000rpm όπου μέχρι να περάσει ο δείκτης το 3 το μπασάρισμα είναι αρκετά έντονο. Πιστεύω όμως ότι μπορείς να προσαρμόσεις λίγο και την οδήγηση σου για να αποφεύγεις και αυτό..
4. Ο ήχος μετά τις 5000 και τέρμα γκάζι είναι από ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ!!! Δεν υπάρχει. Παθαίνεις..!
5. Η απόδοση πιστεύω ότι θα έχει νόημα και με την προσθήκη των καταλυτών που όπως λέτε όλοι κάνουν την διαφορά. Έχω την αίσθηση ότι ψηλά έχω κάτι καλύτερο αυτήν την στιγμή αλλά είναι και ο ήχος που σε "ντοπάρει" οπότε δεν γίνεσαι και πολύ αντικειμενικός.. Το θετικό για μένα είναι ότι ο φόβος μου για χάσιμο χαμηλά και μεταβολή της ροπής σε άλλο φάσμα ΔΕΝ συνέβη.