Bazil Van Sinner (04-12-13), chrisgiapz3 (05-12-13), EVERGET (05-12-13), gant (04-12-13), hades7 (04-12-13), Leonidas_E39 (04-12-13), Nick bmwlover (05-12-13), nik200 (07-12-13), pilot (04-12-13), playmaker (04-12-13), Ptboul (05-12-13), Stunt Mike (04-12-13), TakisKal (05-12-13), Thomelef (04-12-13)
Η επιβράδυνση ειναι μεταβολή ταχύτητας!ο μεγάλος συντελεστής ειναι που σκοτώνει .αφου εχεις ήδη μια ταχύτητα...θέλει και τα 2!και ναι όσο λιγότερο τρέχει κάποιος τόσο πιο ασφαλής για το ζωη του .
Nick bmwlover (05-12-13), playmaker (04-12-13)
Ελα ρε που γινατε και φυσικοι - μαθηματικοι ο Pilot εχει αλλες γνωσεις και
καλο θα ηταν να τον διαβαζετε μπας και μαθετε τιποτις.
Εχω παραδειγμα που σκοτωθηκε φιλος με 35χλμ ωρα.......
@vagmag με καλυψε πληρως,οπως και η τοποθετηση του Θωμα,με το καλυτερο
παραδειγμα τις μοτοσυκλετες.
Σε καμια περιπτωση δεν φταιει για μενα το αυτοκινητο,Οι χρηστες και η χρηση
του καθε εργαλειου,ειτε ειναι χαρτοκοπτης ειτε ειναι carrera gt,καθοριζουν το αποτελεσμα παντα,το εργαλειο ειναι ενα αψυχο πραγμα που εκτελει τις εντολες σου.
doctore (04-12-13), oldcarskickass (05-12-13), Ptboul (05-12-13), Thomelef (04-12-13)
σωστα τα λεει ο playmaker, δεν το διατυπωσα εγω καλα. και η επιταχυνση και η επιβραδυνση ειναι μεταβολες της κινητικης καταστασης. Και το μεγεθος της ταχυτητας δεν λεει απο μονο του τιποτε, και τα 35χλμ/ωρα ειναι υπεραρκετα για να σκοτωθει ενας ανθρωπος.
Αν για παραδειγμα εχουμε 100χλμ/ωρα και προσκρουσουμε σε εναν ''τοιχο'' απο αφρολεξ παχους 50 μετρων δεν θα παθουμε τιποτε διοτι η μεταβολη της ταχυτητας μας θα εχει μικρο συντελεστη και θα διαρκεσει πολυ χρονο, οποτε ο ρυθμος της επιβραδυνσης θα ειναι μικρος οπως και το νουμερο των g που θα δεχθει το σωμα, ετσι η προσκρουση θα ειναι ανεκτη..
τελως παντων ολοι νομιζω καταλαβαινουμε τι συμβαινει..
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Bazil Van Sinner (04-12-13), playmaker (04-12-13)
Παιδιά είπαμε να σχολιάσουμε τον θάνατο ενός νέου aνθρώπου, ταλαντούχου ηθοποιού και πολύ καλού οδηγού.
Οι αντεεγκλίσεις όμως σε οξύ τόνο καλό είναι να λείπουν.
Προσωπκές διαμάχες μόνο με pm.![]()
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
bill_m3 (04-12-13)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bill_m3 : 04-12-13 στις 21:20
gant (04-12-13), Nick bmwlover (05-12-13), Ptboul (05-12-13)
Πάντως αν και εμένα μαρέσουν τα σπορ αυτοκινητα και δεν μαρεσει καθολου η νεα τεχνολογια αυτόματα κτλ μήπως το να μην υπάρχουν πλέον υποχρεωτικά ηλεκτρικά βοηθήματα ειναι σαν να μη θελουμε να βάλουμε ζώνη ;να θυμίσω πως πολυυυυυυυυυ παλιά κάποιοι λέγανε οτι η ζώνη στερεί απόλαυση
Μήπως ειδικά για αμάξια δρόμου θα πρεπει τα βοηθήματα να μην απενεργοποιούνται με τιποτα για το καλο του αλλού πχ ενα αμάξι στο αλλο ρεύμα που ουτε αδρεναλίνη θέλει ουτε τιποτα μονο να παει ήρεμα στη δουλεια του ...
Στη ταινία θα βάλουν σκηνές που πρόλαβε να κάνει ;θα έλεγα να γίνει νεα σειρά η να ειναι το τελευταίο για μένα δεν θα ναι ποτε ίδια η ταινία ...αμα εχει πλάνα του αντε να τη δω χωρις αυτόν δεν θα τη δω και νομίζω πολλοί θα κάνουν το ίδιο
R.I.P.
Πολυ κριμα!!!!!
ΧΙΟΣ-CHIOS
playmaker (04-12-13)
καλο ειναι να υπαρχουν τα συστηματα διαθεσιμα και να απενεργοποιουνται για τους τολμηρους ή για συνθηκες πιστας οχι να μην υπαρχουν καθολου ειδικα σε τετοια υπεραυτοκινητα.Οποιος εχει παιδι ισως μπορει να μπει στο πνευμα μου.