Ηλια ολα κομπλε με το θεμα που λεγαμε. Επρεπε να αλλαξω την επιλογη της network card οταν ειναι "στη μπαταρια" να γυρισει σε max perf. και οχι αυτονομια. Μια χαρα, πιανει απο παντου.![]()
Ηλια ολα κομπλε με το θεμα που λεγαμε. Επρεπε να αλλαξω την επιλογη της network card οταν ειναι "στη μπαταρια" να γυρισει σε max perf. και οχι αυτονομια. Μια χαρα, πιανει απο παντου.![]()
wheelman (28-01-14)
vs316ti (28-01-14)
https://www.you.gr/proionta/laptop,t...200u,6g,750,fd
αυτο το dell θεωρητικα ειναι το πιο γρηγορo?
βαση ευρωπαικης νομοθεσιας ολα τα προιοντα δεν πρεπει να χουν 2 χρονια εγγυηση? γιατι καποιοι δινουν 1 χρονο σε καινουργιο μηχανημα? γνωριζεται?
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΙ.
προτεινω να κοιταξεις dell, toshiba, samsung με τη σειρα που τα γραφω.
Απεφυγε turbo-x, inovator, acer.
λειτουργικο προτιμησε win7 και οχι 8 αν μπορεσεις.
Καρτα γραφικων αν πας σε ati εχεις καλυτερη ανταποκριση στα παιχνιδια ενω nvidia σε ταινιες και multimedia.
Αν θες στο λαπτοπ να παιζεις απεγυγε την ενσωματωμενη 3000 ή 4000 γτ δε θα σηκωσουν πολλα πολλα
Ψαξε να εχει οσο ποιο πολλες θυρες γινεται για να αποφυγεις hubακια.
Εννοειται εστω και ενα usb3
Εννοειται πλεον hdmi
σκληρος και ραμ μη κολλησεις γτ ειναι τα μονα που αναβαθμιζονται και πλεον πολυ φτηνα.
επεξεργαστης να σε νοιαζει μονο αλλα προσεχε για τον i5 που λες γτ εχει πολλες γενιες.
vs316ti (28-01-14)
vs316ti (28-01-14)
ωραια , σε ευχαριστω ! εχω μια καλη βαση πληροφοριων για να χω κατι πιο δεδομενο σε χαρακτηριστικα.!αν εχεις κατι στα υπ οψιν στειλε μου να το δω,!
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΙ.
Χρίστο για πες τι κακό έχουν τα 8 σε σχέση με τα 7, μιας και όλα τα μη στοκ laptop αυτά τρέχουν και η καραμέλα ότι τα νυν είναι χειρότερα απ τα πρώτα καλά κρατεί.![]()
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
οι ι5 τελευταιας γενιας που χρησιμοποιουνται σε ολα τα ultrabook και σε πολλα λαπτοπ (εχουν το γραμμα u μετα τον κωδικο) εχουν πολυ χαμηλοτερη καταναλωση ενεργειας σε σχεση με τους κανονικους επεξεργαστες, φυσικα με αντικτυπο στη μπαταρια... σε νορμαλ χρηση δεν εχω βρει προβλημα...
ερωτηση...
εχω αυτο https://www.notebookcheck.net/Review...k.82261.0.html...
με τον i5 3230... παιζει να βρω ι7 που να παιζει στο ιδιο socket και να παιξει σωστα?
ποια η αποψη σας για ssd με msata σε σχεση με τους κλασσικους?
Δεν τα έχουμε δουλέψει ακόμα οπότε δέν παρέχουμε support
![]()
doctore (29-01-14)