αν δεν ήταν τόσο άτυχος ο σέννα και μπορούσε και αυτός να είναι στην ενεργό δράση επί 15 χρόνια όπως ο μιχαήλ, θα μπορούσαμε να κρίνουμε καλύτερα νομιζω κώστα.
αναμεταξύ μας σε ένα φόρουμ που ασχολείται με το αμάξι και τους αγώνες, ή σε οποιοδήποτε άλλου φόρουμ ή καφενείο με το ίδιο αντικείμενο συζήτησης, μπορεί...στον υπόλοιπο κόσμο που τον έμαθε απο την συγκεκριμένη ανάβαση, χλωμό το βλέπω.
και μιας και αναφέραμε και τον ρορλ, πάνε ρώτα 10 άσχετους φίλους σου με το εντικείμενο, αν τον γνωρίζουν. μετά ρώτα τους αν γνωρίζουν τον βάτανεν. θα τον ξέρουν όλοι, μιας και δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει δεί το βίντεο του...μέχρι και ο πατέρας μου τον ξέρει που δεν έχει την παραμικρή σχέση.
γερός να'ναι ο άνθρωπος, τουλάχιστο πρόλαβε να γεράσει...
είναι οδηγάρα και εντυπωσιακός. κανείς δεν είπε το αντίθετο...και εμένα μου αρέσουν πολύ περισσότερο οι τότε εποχές, με τους τότε οδηγούς, με τα τότε αυτοκίνητα.
τουλάχιστο στην εποχή του όμως, ο λεμπ έκανε την δουλειά του καλύτερα απο όλους τους οδηγούς και ας μην ήταν το ίδιο καλός με τον βάτανεν...![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Thomelef : 16-07-13 στις 19:34
sympether with chiefτης
Ενα αλλο μεγαλο του κατόρθωμα ειναι οτι μεσα απο τις επιτυχίες του, αλλαξε μετα απο πολλα χρονια οχι μονο το οδηγικό στυλ όλων σχεδων των οδηγών (συμπεριλαμβανομένων και των Σκανδιναβών), αλλα και τον τρόπο που πλεον ολες οι αγωνιστικές ομαδες εξελίσσουν τα αμαξια τους .
Στο στυλ του Loeb, εστω και αν αυτο ειναι αντιθεαματικό.
Ειναι αποδεδειγμενα το πιο γρηγορο.
Ο ανθρωπος ειναι φαινομενο.
M3 CSL
Leonidas_E39 (15-07-13), Panos 316T (17-07-13), Thomelef (15-07-13)
Ρε συ Θωμα καταλαβαινεις οτι δεν υπαρχει μετρο συγκρισης; Αλλος οδηγος ο ενας αλλος ο δευτερος. Ο ενας ετρεχε το 1980-1990 με ενα κασονι με 4 ροδες και παλευε με τα τιμονια και το λεβιε και ο αλλος το 2004 μεχρι σημερα πατωντας κουμπακια και εχοντας κρεμαργιερα που απο δεξια σε αριστερα μετραει 1,7 στροφες. Οκ το οτι απο το 2004 μεχρι και περσυ τα σαρωσε ολα στο περασμα του ειναι κατι το ανεπαναληπτο, αλλα στο ξαναλεω καμια σχεση με το τοτε. Και να στο πω και αλλιως, προτιμω τημ εποχη των παλιων που οδηγουσαν με την ταυτοτητα στο στομα χωρις ολα αυυα τα σεξουαλικα βοηθηματα που τους κανουν τη ζωη ευκολοτερη.
kostas 325 (15-07-13)
Ρε μλκ...τι δεν καταλαβαινεις και επιμενεις???ο τελευταιος που εκανε συγκριση οδηγων, ειμαι εγω. Διαβασε το αρχικο μου ποστ και ελα πες μου οτι κανω συγκριση του ποιος ειναι καλυτερος.
Μαλιστα λεω αυτο ακριβως που λες και εσυ, οτι δεν υπαρχει θεμα συγκρισης.
Στην αλλη περιπτωση τωρα με τις επιτυχιες του καθενος, ε τι να κανουμε, εστω και με ευνοικο κλιμα, ο ανθρωπος πετυχε τα διπλασια απ'οτι εχει πετυχει ο μεσος πρωταθλητης μεχρι σημερα. Εγω ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι αυτη η απαξιωση, με σχολια τυπου τεχνολογια, αλλο αμαξι, φραγκα, μπιριμπιμ μπιριμπομ...αυτα του παρεχει η ομαδα ρε φιλε. Τι θες να κανει να τους πει δεν τα θελω, γιατι θελω να δω αν ειμαι καλυτερος απο οτι ηταν ο βατανεν???
Ελεος. Ο βατανεν εχει περασει στην ιστορια ως ενας φοβερος οδηγος, μεσα απο την αναβαση και το βιντεο της εγινε θρυλος στα ματια του κοσμακη, επειδη γουσταρει να βλεπει την ζαντα διπλα στο γκρεμι, επειδη γουσταρει το αναποδο στα 150, και επειδη οδηγαει με το ενα χερι, γιατι με το αλλο κρυβει τον ηλιο που τον τυφλωνει. Και μη μου πει κανεις τπτ, γιατι τα σχολια ολων μας, συμπεριλαμβανομενου και εμενα τετοιου στυλ ειναι.
Αλλο το ενα, αλλο το αλλο ομως. Ο λεμπ ειναι μια φαση οπως ο σενα. Τρεχει για να κερδισει, με οποιοδηποτε κοστος. Λες να μην ξερει ο ιδιος οτι στον κοσμο φαινεται ως ο οδηγος που χαλασε το θεαμα του wrc? Στα φρυδια του, αυτος εχει αλλο σκοπο.
Αυτος ρε μλκ ακομα και αν ετρεχε στο γκρουπΒ, θα εφτανε σε τετοιο σημειο, που ακομα και στο χωμα θα εδινε το ιδιο θεαμα με αυτο που δινει σημερα. Δλδ τπτ...
sympether with chiefτης
Καλα ο,τι πεις. Συμφωνω απολυτα μαζι σου. Χθες ειχα το ιδιο με ενα συναδελφο και θεμα την ηλιθια (και ακυρη συναμα) προσπαθεια να τοποθετηθουν στην ιδια πενταδα ο Γκαλης με τον Διαμαντιδη. Δε θα κατσω να το ξαναζησω και σημερα.
Panos 316T (17-07-13)
Δλδ ο γκαλης ειναι ο βατανεν, ενω ο λεμπ ειναι ο διαμαντιδης κατα τα λεγομενα σου.
sympether with chiefτης