Σελίδα 8 από 89 ΠρώτηΠρώτη ... 6789101858 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 71 έως 80 από 999

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...10 2012

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτά είναι σημεία των καιρών.
    Αποπροσανατολιζόμαστε συνέχεια. Αυτοί που θέλουν να μας αλλάζουν προσανατολισμό, βρίσκουν πάτημα, στην δύσκολη κατάσταση που περνάμε, στη νοοτροπία μας, στις συνομωσίες κλπ κλπ...
    Ας κρίνουμε τα μηνύματα που λαμβάνουμε καθημερινά οι ίδιοι.

Περιμένω κάποια επαναστάση. Δεν ξέρω πότε... Φοβάμαι ότι αν γίνει τώρα θα γίνει για λάθος ιδανικά...για λάθος λόγους.

Από την άλλη δεν ξέρω αν πρέπει πρώτα να έχουμε σωστές βάσεις για να εξεγερθούμε να αλλάξουμε την κατάσταση, ή αν πρέπει να επαναστατήσουμε πρώτα και μετά να βάλουμε σωστή σειρά... Πολύ φοβάμαι... πολύ μας φοβάμαι.

Κάποιος είπε (νομίζω ο Αγγελάκας... δεν ξέρω τι πρεσβέυει ο ίδιος, απλά κρατάω τη φράση): Χρειαζόμαστε ένα κίνημα αποφασισμένων και όχι αγανακτισμένων.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

αρκετές φιλοσοφίες έγραψα Κυριακή πρωί...

3. The Following 2 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (28-10-12), Thomelef (28-10-12)

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

vagmag δεν πιστευω πως ειναι αποπροσανατολισμος η συλληψη του Βαξεβανη !

επισης,εχω να σας πω,πως σημερα 28η,οι Βουλγαροι εχουν αγωνα ταχυτητας στο Αυτοκινητοδρομιο των Σερρων,τυχαιο?

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Bazil Van Sinner Εμφάνιση μηνυμάτων
    vagmag δεν πιστευω πως ειναι αποπροσανατολισμος η συλληψη του Βαξεβανη !

επισης,εχω να σας πω,πως σημερα 28η,οι Βουλγαροι εχουν αγωνα ταχυτητας στο Αυτοκινητοδρομιο των Σερρων,τυχαιο?
    Δεν έχουμε άλλα προβλήματα σαν Έλληνες, αλλά να ασχοληθούμε με το αν τον έπιασαν γιατί έβγαλε τη λίστα, αν η λίστα είναι σωστή, αν έγινε επειδή είναι σωστή κλπ κλπ. Μπορεί απλά να γράφω σε λάθος θέμα.

Τώρα γιατί πρέπει να κρίνουμε αρνητικά, αν γίνεται αγώνας από Βούλγαρους, στις Σέρρες δεν το καταλαβαίνω. Τα μόνα πραγματικά χρήματα που έρχονται στη χώρα και δεν είναι δανεικά, είναι από τουρισμό, εξαγωγες κλπ. Αυτή η δραστηριότητα φέρνει λοιπόν κάποια έσοδα με τον ένα ή άλλο τρόπο. Το ότι συμπίπτει με εθνικό εορτασμό δεν ξέρω αν πρέπει να κριθεί αρνητικά. Επαγγελματίες είναι στις Σέρρες. Δεν ξέρω αν έχουμε την πολυτέλεια, να επιλέγουμε κάποιες φορές το χρόνο που εδώ είναι αργία (Χριστούγεννα, Φώτα, Πάσχα,25η Μαρτίου, 15άυγουστος, 1ηΜαη, 28ή Οκτώβρη, Πρωτοχρονιά, Απελευθέρωση Σερρών, Θεσ/νίκης κλπ...), να μη γίνονται κάποιες επαγγελματικές δραστηριότητες.
    Ας μην τα αφορίζουμε όλα. (Δεν το λέω προσωπικά για εσένα, προς Θεού δεν γνωριζόμαστε, απλά με αφορμή την επισήμανση).

6. The Following 4 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

aristent (28-10-12), Bazil Van Sinner (28-10-12), nikos1400 (28-10-12), Thomelef (28-10-12)

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ας μην τα αφορίζουμε όλα.
    συμφωνουμε,απλα το αναφερα για να σου δειξω ,την συμπτωση!

Και τα 2 συμβαντα εγιναν,σημερα,δεν υποστηριζω και αμαν,τον Βαξεβανη,αλλα η δημοκρατια και ο ελευθερος λογος μας εχουν αφησει χρονους τωρα!

Το λοιπον,ειναι πως το ενα ειναι επαγγελματικη δραστηριοτητα ,και ξαναλεω συμφωνω καλως γινεται γιατι ΝΑΙ ειναι εσοδα!,απο την αλλη ειναι ενα 'μπαγλαρωμα'ενως δημοσιογραφου,που δεν εχει καμια σχεση με τον Μπογδανο για παραδειγμα

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

8. The Following User Says Thank You to Bazil Van Sinner For This Useful Post:

vagmag (28-10-12)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Βαρέθηκα να ακούω για οράματα όλοι την είδαν στην Ελλάδα λουθερ κινγκ όλοι της Θεωρίας κανένας της πράξης ποιος να σε εμπνεύσει να οραματιστεις ο Μίκης που έβγαζε λόγους με τους αγανακτισμένους αφήστε με ρε δεν υπάρχουν έμβληματικες φιγούρες πλέον στην ελλαδα και αν υπάρχουν δεν θέλουν να μπλαιξουν με τον οχετο της πολιτικής.
    αντε γεια...

10. The Following 2 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

S8N (28-10-12), Stathis (28-10-12)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βαρέθηκα να ακούω για οράματα όλοι την είδαν στην Ελλάδα λουθερ κινγκ όλοι της Θεωρίας κανένας της πράξης ποιος να σε εμπνεύσει να οραματιστεις ο Μίκης που έβγαζε λόγους με τους αγανακτισμένους αφήστε με ρε δεν υπάρχουν έμβληματικες φιγούρες πλέον στην ελλαδα και αν υπάρχουν δεν θέλουν να μπλαιξουν με τον οχετο της πολιτικής.
    όλοι βαρεθήκαμε.
    και ;;;
    ποια είναι η λογική σου ;
    Συνεχίζουμε έτσι ;
    Μήπως εμείς πρέπει να δούμε διαφορετικά τα πράγματα ;
    Μας φταίνε πάλι οι άλλοι που δεν μπορούν να μας δώσουν όραμα ;
    Πάντα οι άλλοι φταίνε στην Ελλάδα για την κατάντια μας.
    Εμείς φταίμε, αυτό δεν μπορούμε να καταλάβουμε !

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Η λογική μου συμπίπτει με του Θωμά δεν θα περιμένω κανένας να με σώσει θα σωσω εγώ το Σπιτι μου
    αντε γεια...

13. The Following 2 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

Panos 316T (29-10-12), Stathis (28-10-12)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλά κάνεις και κανένας δε θα σε κατηγορήσει για αυτό !
    ΄
    Αν κοιτάξουμε και λίγο δίπλα μας, αν καταφέρουμε κάτι για το κοινό καλό και μέλλον, τότε θα είναι ακόμα καλύτερο και το προσωπικό/οικογενειακό μας μέλλον.
    Αν πάλι δεν πιστέψουμε σε αυτό, τότς μάλλον η λύση για αυτούς που μπορούν οικονομικά είναι να αλλάξουν χώρα, και να πάνε κάπου που θα υπάρχει σχολείο, νοσοκομείο και κρατική μέριμνα για αυτούς και τις οικογένειές τους γιατί εδώ αυτά όλα σβήνουν και δε θα υπάρχει κανένας να παλέψει για να τα βελτιώσει.

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλά κάνεις και κανένας δε θα σε κατηγορήσει για αυτό !
    ΄
    Αν κοιτάξουμε και λίγο δίπλα μας, αν καταφέρουμε κάτι για το κοινό καλό και μέλλον, τότε θα είναι ακόμα καλύτερο και το προσωπικό/οικογενειακό μας μέλλον.
    Αν πάλι δεν πιστέψουμε σε αυτό, τότς μάλλον η λύση για αυτούς που μπορούν οικονομικά είναι να αλλάξουν χώρα, και να πάνε κάπου που θα υπάρχει σχολείο, νοσοκομείο και κρατική μέριμνα για αυτούς και τις οικογένειές τους γιατί εδώ αυτά όλα σβήνουν και δε θα υπάρχει κανένας να παλέψει για να τα βελτιώσει.
    Ξέρεις κάτι αν κάνω το λάθος να κοιτάξω δίπλα μου θα αντικρισω ανθρώπους που έτρωγαν από τα σπλάχνα της πατρίδας μου και έρχονται τώρα να μου πουν οτι πρέπει να κάνουμε θυσιες για να σωθούμε όλοι μας για αυτό φίλε δεν τους κοιτάζω αλλά γίνομαι ατομιστης θέλω να είμαι αυτός που θα ρίξει την τελευταία χούφτα χώμα στο λακκο τους
    αντε γεια...

16. The Following 2 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

S8N (28-10-12), Stamatis (28-10-12)

Σελίδα 8 από 89 ΠρώτηΠρώτη ... 6789101858 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP