aristent (06-10-12)
φιλαρα μου νικο βανε μπλακεντεκερ να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
ναουμ.
Nikos (06-10-12)
+1....η "ακινησια" δεν φθειρει μονο την μπαταρια!!!.....μακαρι να ηταν μονο αυτο το προβλημα!!!!......αλλα στεγνωνει καθε ειδους τσιμουχακι που "βρεχοταν" με λαδακια,βαλβολινακια κλπ."ευγενη" υγρα.
![]()
φιλαρακι εγινες καλο παιδι βλεπω και εκοψες τα Greeklish!!!!...... ναουμ!!!![]()
Stathis (06-10-12)
Εγώ είμαι σε όλα μαζί με τον TSAF, με ιδιαίτερη προσοχή στην αγορά φορτιστή και κουκούλας.
Αν δεν υπάρχει υγρασία ή και σκόνη εγώ δεν θα έβαζα κουκούλα.
Επίσης καλό είναι να σου προτείνει και ο Monsta τίποτα σπρέι ή αλοιφές για συντήρηση των πλαστικών μερών (trim). Επίσης για τους τάκους το θεωρώ λίγο ακραίο αν κινείται έστω και μια φορά τον μήνα.
Το άλλο και κυριότερο είναι να δεις - αν και νομίζω έχει αναφερθεί εδώ παλαιότερα - το θέμα ασφάλειας κλοπής.
aristent (06-10-12), joseph (06-10-12), Ptboul (08-10-12), stef (06-10-12), Vasilis M3 (04-01-13)
Νίκο έαν θέλεις χώρο parking μιας και είμαστε γείτονες έχω στο σπίτι πολύ!
Από εκεί και μετά εαν όντως κινείται λίγο το αυτοκίνητο δεν είναι ανάγκη να το τακάρεις κλπ
Detailing Madness
στο θεμα της κουκουλας, καλυτερα να μην μπει!
ειδικα εαν υπαρχει υγρασια, αλλα και υγρασια να μην υπαρχει
καλο ειναι να "αναπνεει" το χρωμα , περασμα με ενα καλο κερι
και θα ειναι μια χαρα! ας εχει σκονη δεν παθαινει τιποτα , απο την στιγμη που δεν το βλεπει ο ηλιος, η βροχη κτλ δεν εχει αναγκη ,ο ηλιος και οι ασχημες κερικες συνθηκες ειναι που ζημια στο χρωμα
το πολυ-πολυ ενα σεντονακι απο πανω! ,οσο και αν ακουγετε αστειο με 2-3 διπλα σεντονια
(βαμβακερα που αναπνεουν κιολας )το καλυπτεις για την σκονη και το κακο ματι!
και υγρασια να εχεις δεν κανεις ζημια στο χρωμα αφου αναπνεει
Bazil Van Sinner (06-10-12), bill_m3 (06-10-12), S8N (12-10-12)