Σελίδα 8 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 6789 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 71 έως 80 από 104

Θέμα: CSL vs M3 E92

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Έχεις πάει στο Χόκενχαϊμ ?
    Θεωρείς ότι είναι η πίστα για να συγκρίνουμε αυτοκίνητα ?

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχεις πάει στο Χόκενχαϊμ ?
    Θεωρείς ότι είναι η πίστα για να συγκρίνουμε αυτοκίνητα ?
    Όχι εγώ το sport auto το οποίο σε κάθε τεστ αυτοκινήτων που πραγματοποιεί συγκρίνει τους χρόνους που κάνουν στο hockenheim.
    Τυχαίο;
    Τέλος πάντων εγώ πιστεύω ότι m3 e92 με gts δεν έχουν καμμία σχέση το gts είναι αλλού, γνώμη μου πάντα και είναι δύσκολο να την αλλάξω.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο micz Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όχι εγώ το sport auto το οποίο σε κάθε τεστ αυτοκινήτων που πραγματοποιεί συγκρίνει τους χρόνους που κάνουν στο hockenheim.
    Τυχαίο;
    Τέλος πάντων εγώ πιστεύω ότι m3 e92 με gts δεν έχουν καμμία σχέση το gts είναι αλλού, γνώμη μου πάντα και είναι δύσκολο να την αλλάξω.
    Προηγουμένως έλεγες ότι θέλεις ένα καλό οδηγό να οδηγήσει και τα 2.
    Οπότε το sport auto είναι οκ τώρα.

Το Χόκενχαϊμ ακόμη και στην μικρή μορφή του (εγώ έχω τρέξει μόνο την φουλ πίστα με την παραμπόλικα) είναι power circuit.
    Έχει πολλές επιταχύνσεις / επιβραδύνσεις και δεν έχει ροή (όπως το Ρινγκ ή το Σπα).

Τέλος πάντων.
    Θωμά, Χριστόφορε και Μάνο, γιατί προσπαθούμε να πείσουμε τον φίλο ?
    Άς πιστεύει ότι θέλει !
    Άλλωστε εμείς πάμε πίστα και εμάς ενδιαφέρει η ουσία του πράγματος.

Λοιπόν, θα κλείσω δίνοντας ακόμη ένα στοιχείο για το "μελετημένο" GTS.
    Το εμπρός σπόϊλερ που μπαίνει τσόντα κάτω από τον προφυλακτήρα, όταν οδηγείς στο δρόμο πρέπει να είναι τελείως μαζεμένο.
    Το ΚΤΕΟ δεν επιτρέπει να πηγαίνεις με το σποϊλερ κατεβασμένο γιατί δεν τηρεί προδιαγραφές ασφαλείας για τους πεζούς.
    Κοινώς αν πηγαίνεις με το σποϊλερ μη-αναρτημένο είτε η αστυνομία θα σε γράψει ή αν χτυπήσεις κάποιον η ασφάλεια δεν θα σε καλύψει.
    Το παραπάνω φυσικά ισχύει και για το Ρινγκ, μιας και είναι δημόσιος δρόμος .
    Υποθέτω το 7:48 έγινε με κατεβασμένο το σπόϊλερ, κοινώς παράνομο για χρήση δημοσίου δρόμου. Κλεψιά ή όχι ? Τα συμπεράσματα δικά σας.

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

sorry, αλλα σε πίστα 2,6 χιλιομέτρων τα 4 δευτερόλεπτα είναι χαοτικά.
    κοινός αν το κάνεις επι 10 με την απόσταση του ρινγκ, βγάζεις μια υποθετική διαφορά 40 δευτερολέπτων, η οποία μπορεί να είναι και μεγαλύτερη. και αυτό το λέω, χωρίς να έχω δεί τι χρόνο έχει το 335 στο ρινγκ.
    στο επιτόπου σύγκριση και με παράδειγμα το hokenheim που αναφέρεται, συμφωνώ ότι το αποτέλεσμα του gts είναι αρκετά ικανοποιητικό.
    αυτό που λέμε όμως εδώ και 4 σελίδες, είναι ότι αν στο csl βάλεις φρένα και ανάρτηση, τελειώνει ο μύθος του gts.
    τα λοιπά για τα εξαρτήματα του gts, είναι ολίγον τι υπερβολές. είναι καθαρά after market ανταλακτικά, τα οποία βγαίνουν και για την απλή σειρά. απλά τα συγκεκριμένα 150 σετ, έγιναν παραγγελεία απο την ίδια την bmw, με τα λόγκο του μότορσπορτ.
    ξεκολάτε λοιπόν με το gts, μιας και ο καθένας που έχει ένα Μ3 Ε92, μπορεί να φτιάξει ένα.
    φρένα brembo gt, kw ανάρτηση, club sport κλουβί, πιρέλι σέμισλικς, βάψιμο πορτοκαλί και φτερούγα.
    επίσεις τα ρεκάρο που φοράει, είναι στην κυριολεξία του εμπορίου.
    όσων αφορά την ιπποδύναμη, εξάτμιση πρόγραμμα και πείρες τα 30 άλογα διαφορά με τόσο πνιγμένη εξαγωγή που έχει απ'ότι έχουν πεί διάφοροι που ασχολήθηκαν με το άθλημα.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

5. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

alexk (28-08-12)

Περιοχή
    South
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    αυτό που λέμε όμως εδώ και 4 σελίδες, είναι ότι αν στο csl βάλεις φρένα και ανάρτηση, τελειώνει ο μύθος του gts.
    Θωμα αυτο που λες δεν ειναι απολυτο.

Τα φρενα του csl αποδιδουν ικανοποιητικα , ομως εχουν θεμα με την επαναληψημοτητα.
    Επισης με αναρτηση αφτερμαρκετ , οπως αυτη που εχω, δεν θα δωσει τρελη διαφορα σε χρονους. Το μεγαλο πλεονεκτημα ειναι πως ρυθμιζεται αναλογα τις συνθηκες και τη πιστα.

Επισης το clubsport cage της gts αμφιβάλλω αν αυξανει την ακαμψια, θεμα ασφαλειας ειναι περισσοτερο και ..... μαρκετινγκ.
    Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο manos///3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θωμα αυτο που λες δεν ειναι απολυτο.

Τα φρενα του csl αποδιδουν ικανοποιητικα , ομως εχουν θεμα με την επαναληψημοτητα.
    Επισης με αναρτηση αφτερμαρκετ , οπως αυτη που εχω, δεν θα δωσει τρελη διαφορα σε χρονους. Το μεγαλο πλεονεκτημα ειναι πως ρυθμιζεται αναλογα τις συνθηκες και τη πιστα.

Επισης το clubsport cage της gts αμφιβάλλω αν αυξανει την ακαμψια, θεμα ασφαλειας ειναι περισσοτερο και ..... μαρκετινγκ.
    στο ρινγκ ρε τρελέ, θέλεις την επαναληψημότητα. επίσεις η ανάρτηση που λές, αν πάρεις απο τα δικά σου αποτελέσματα, και όχι μόνο της ανάρτησης αλλά απο διαφορικό - ανάρτηση - φρένα (εξάτμιση δεν βάζω καν), είχες μια βελτίωση 2 δευτερολέπτων...απο 1.34κάτι, στο 1.32 κάτι...
    και αυτό σε μια πίστα τριών χιλιομέτρων. αν αυτό πάλι υποθετικά το κάνεις επί 7 και κάτι για να καλύψεις την απόσταση του ρινγκ, η διαφορά φαίνεται ναι μεν χαοτική, αλλά μπορεί να είναι και κάπου εκεί κοντά. δλδ μπορεί και πάνω απο 10 δευτερόλεπτα, για να μην πούμε 15-16 και γίνουμε υπερβολικοί.
    το μοναδικό που θα έπρεπε να κάνεις, είναι να τρέξεις με 3.91, και όχι με 4.10. τουλάχιστον απο το loaded που τρέχει με 3.91, δείχνει να είναι σωστό το βήμα για την διαδρομή. αλλιώς πιστεύω ότι θα έβαζαν κάποιο άλλο, χωρίς να ξέρουμε και αν όντως δοκίμασαν και τα άλλα δύο βήματα πρίν καταλήξουν.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    South
    Rides
    3

Προεπιλογή

To αποτελεσμα των 2 δευτ κατω στις Σερρες προηλθε περισσοτερο απο βελτιωση γραμμων, 60 κιλα μειωμενο βαρος, κοντο βημα.

Τα alcon φρενα με βοηθησαν να εχω το ιδιο αποτελεσμα πεδησης απο το 1ο μεχρι το 5ο γυρο.

Η αναρτηση εδωσε 3-4 δεκατα κατω.
    Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo

Περιοχή
    Athens City
    Rides
    0

Προεπιλογή

By soc12r at 2012-08-28